Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17
Raspunsuri - Pagina 6
emy22 spune:
Hop si eu aici la voi :-)). Sa ma prezint: Superoptimista, Super pacienta in devenire a Dr Moisa, mare doritoare de 

(2-3 daca ar vrea Dumnezeu) si...dupa cum vedeti, fara ambitzii prea inalte :-))).
As dori sa ma programez la Dr. Moisa dar nici la spital (tel 212.60.82) si nici la cabinet (322.19.83) nu raspunde nimeni. Puteti, va rog mult sa imi spuneti daca nr de telefon mai sunt valabile... Sau poate d-na dr este in CO?
Ce ziceti, ma primitzi?
MRL spune:
Veronici, bine ai revenit. Imi pare rau ca nu ai reusit cu ultima inseminare. Acum dupa ce inchei tratamentul pentru cresterea endometrului mai incerci una? Daca pana in primavara nu imi iese nimic as vrea sa fac un FIV. Eu ma voi lasa pe mana dr. Moisa. Din cate am inteles pregatirile pentru FIV se fac cu ea, dar nu stiu exact cu care dr. lucreaza, inclin sa cred ca este vorba de dr. Marinescu. Dar pana atunci niciodata nu se stie de unde sare iepurila cu bb. Dupa cum vezi eu inca sunt optimista si am ajuns deja la inseminarea 7 dar nu ma voi lasa pana nu o sa avem puiutul nostru. Il simt ca este aproape de noi asa ca voi lupta.
Vad ca te pregatesti intens de licenta, asa ca iti urez multa BAFTA si nu te lasa.
Pupicei dulci
utocatalina spune:
Liliana nu renunta la utrogestan..please...scopul lui este sa-l ajute pe bebe sa se prinda bine, asa ca te sfatuiesc sa-l iei..
Emy nu stiu daca este in concediu, poate stiu fetele...eu nu mai sunt din aprilie pacienta ei..
Veronici spor la invatat si bafta la licenta!
Musete pupici pentru tine!
Eu sunt tot acasa, in pat, dar sunt sigura ca lui bebe ii convin zilele astea de rapaos mai ales ca acum se insereaza placenta! Va pupic pe toate si sper sa scrieti mai des ca mi-e dor de voi!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
10+
Simburica
MRL spune:
emy22, bine ai venit in randurile superoptimistelor. Ce bine ar fi sa stai cat mai putin pe aici si sa migrezi la gravidute. Pe dr. nu o poti gasi incepand de astazi 2-3 zile pentru ca am inteles ca este plecata cu sotul (tot dr.) la niste cursuri. Cand am fost marti la cabinet discuta cu asistenta sa nu faca programari pentru joi cand avea consultatii doctorul Moisa la cabinet. S-ar putea sa o gasesti de sambata. La cabinet ar fi trebuit sa iti raspunda cineva, dar daca ai sunat intre ora 12-13 si 16 s-ar putea sa fi fost plecata. Incearca sa suni la cabinet dimineata pana in ora 12 si dupa ora 16 pana la 19. Nr. de la cabinet este bun. Ai grija ca pe ea o gasesti la cabinet pentru consultatii numai martea intre 14 si 19. Pentru saptamana care vine am inteles ca sunt toate locurile ocupate. Dar tu suna si vezi cum faci, poate te vezi cu ea la spital.
Cata, asa am sa fac. Continui cu Utrogestanul. Ai grija de tine si de bb mic.
musete, pentru tine un pupicel dulce si special si o
.
Pup toate fetele superoptimiste.
Amely spune:
Veronici scumpa, endo 8 mm nu e chiar asa de mic... 6-7 mm da, e cam micut... (la mine cand e 8 mm e super-bine!). Tratamentul te va ajuta oricum...Succes si pupici
!
Liliana, ia totusi utrogestan, poate tocmai luna asta e cu bebe si iti va prinde foarte bine!
Emy, bine ai venit, iti dorim sedere cat mai scurta, si sa treci repede la gravidute!![]()
Cata, ce bine ca te-ai odihnit si ca totul e bine cu tine si cu puiu mic! Ai grija de voi doi

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Amely pupici si mercic...suntem bine, ne odihnim..apropo fetelor..T zice ca endometru de 8 mm in ziua ovulatiei este suficient ca sa se prinda bebe mic..
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Amely spune:
Uff, la mine e ziua a 6-a DPO, am dimineata niste dureri de burta de parca imi vin rusii. Sanii - nici un semn, moi si "insensibili".
Fetelor, eu m-am hotarat, daca lunile astea nu se lasa cu bebe (si mi-e teama ca nu, ca prea ma gandesc numai la asta, cred ca a devenit deja obsesie
), in septembrie fac laparo... cat de grea poate sa fie operatia? mai teama imi este de recuperare, pt. ca nu stiu cat timp ar trebui sa stau pe bara dupa aceea? T. mi-a vorbit deja de subiectul asta (ca principiu), intai nu l-am luat in serios, dar am stat si m-am gandit, suntem amandoi - si eu si sotu' - perfect sanatosi, analize ok, spermograma ok, ovulatie ok... singura problema ar putea fi trompitele... si daca nu, macar stiu ca am incercat.
Va pupicesc pe toate-toate

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
utocatalina spune:
Amely asa gindeam si eu in aprilie...la mine trecusera 10 luni de cind renuntasem la pastile si nimic...tu cit timp ai de incercari?
Cafeluta draguta
10+
Simburica
Amely spune:
Cata , scumpica, noi nu ne-am mai "ferit" din martie 2004, dar sunt sigura ca ratam la greu momentul ovulatiei, practic pana acum am prestat doar de 3 ori cu monitorizare, prima data in decembrie cu Moisa(cand am si ramas), a doua in aprilie tot cu M. si... nimic, iar a treia oara ar fi luna asta (cu "dubla" monitorizare - M. si T.) si, deocamdata, astept...
Tu in toate aceste 10 luni ai facut monitorizari?