Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata fetele mele dragi!
Teo, da' stiu ca esti matinala pui! Cat despre bebe, asa e, trebuie sa fim calme, ca agitatia nu duce decat la stres, care dauneaza-al-naibii... tocmai cand ti-e lumea mai draga si ovulezi cum trebuie si ai foliculi babani, nu se intampla nimic!
Cat despre calmul meu, hai sa-ti zic eu cat de "calma" sunt: alalta-seara, eram singurica, sotul a lucrat pana tarziu, eu ma uitam la un film (Fete de bani gata, pe HBO), si m-a apucat plansul la o scena care in mod normal nu m-ar fi facut in nici un caz sa plang...si bomba, ieri dupa-amiaza m-am uitat intamplator la un spectacol de balet, "Lacul lebedelor", pe canal Mezzo, si...de emotie m-a apucat plansul. Pe mine, care nu sunt deloc o plangacioasa, din contra. Mi s-a parut cel putin ciudat, mai ales ca nu simteam nici o suparare, pur si simplu mi-a placut spectacolul...Trageti voi concluzia...
Liliana, tu cand iti faci testul scumpa? eu zic ca e cazul sa echilibram situatia gravidutelor, ai vazut la endometru cate au fost dintr-un foc! sa speram ca va fi bine la toate! Ai dreptate, zilele trecute chiar am fost pe jar, dar acum m-am resemnat... sunt ziua a 13-a si sanii mei nu dau nici un semn incurajator...total insensibili. Doar s-au umflat putin si dor, dar nu prea tare, cat despre alte "semne", nici atat.
Indy, eu zic sa nu te stresezi tare cu inseminarea, daca ai un dr. de incredere la care sa apelezi in lipsa dr.M., bine, daca nu, mergeti pe varianta naturala o luna, in fond sansele de reusita se zice ca sunt mai mari decat cu ISA. Bineinteles, cu monitorizare! si nu fii suparata, doar stii ca toate se intampla cu un scop precis!
Alina, sper sa scapi repede de chistulete, si iti zic de acuma "La multi ani", sa fii sanatoasa, fericita, curajoasa si pregatita pt. bebelasul care va veni cu siguranta in viata voastra!
Cata, cate un -ic si tie si lui bebe/bebelina, si sa aveti grija unul de celalalt, ok?
Va pup cu drag pe toate, si sa aveti un week-end ca-n povesti!

"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Dragelor eu nu prea am ce sa va zic, nimic nou, ma simt excelent, doar ca mi-e foarte somn, parca am devenit un pic mofturoasa la mancare, as manca numai piersici, beau mai mult ca inainte si abia astept ziua de 14 cand voi merge la eco. Parca am luat si un kg dar nu stiu din ce, cred ca lichide.
Va pupicesc pe toate, o sa vedeti voi ca anul asta e special, adica vor fi multe gravidute pe site.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Crocus tu nu scri la gravidoase?

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
11+
Simburica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crocus spune:

Cata inca n-am scris pentru ca eu nu am internet acasa si la servici abia apuc sa mai scriu si eu doua vorbe. Dar o sa intru saptamana viitoare, promit. Oricum, citesc tot. Asa mi-e un dor de concediu... Ai un bebe maricel, sper ca si al meu sa creasca asa mare ca al tau, tu esti inaintea mea cu vreo 5 sapt, ai fost mai harnica. Am auzit ca e bine sa mananci si dulciuri, mie nu mai imi plac, oare o fi vreo problema pentru bebe? Pentru mine e bine ca nu ma ingras, dar pentru el?... Inainte nu puteam incepe ziua fara ceva dulce langa o cafeluta. Acuma... post. Hai ca saptamana viitoare o sa fiu mai guraliva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

Fetelor, mi-am cumparat aseara un test Femina clue, test stilou si l-am incercat de dimineata. Nu mi-a iesit decat 1 liniuta clara, aia de control deci.... negativ. In instructiuni scria ca este eficace dupa prima saptamana de la conceptie. Ma gandesc ca poate a fost prea devreme - astazi ziua 10 DPO si sunt abia in ziua 4 de cand am avut petele sau ce o fi fost. Astazi de dimineata nu am mai avut pete si am doar asa ceva mai galbui dar foarte putin cantitativ. Stau si ma gandesc de ce am avut eu petele alea. Ce s-o fi intamplat?Burtica ma doare numai pe partea stanga unde am avut foliculul si central dar mai jos. sanii nu au suferit nici o modificare doar dimineata ii simt fff putin fierbinti. Astea sunt noutatile. Am vrut sa fac un test de sange dar daca testul de sarcina a iesit negativ nu mai are rost sa arunc banii pe geam. O sa plec linistita la munte si daca e sa fie il aduc sanatos in Bucuresti. O sa mai intru sa va scriu daca intervine ceva inainte de plecare. Acum fug ca mai am de facut cateva cumparaturi pe ultima suta de metri.
Pupici dulci pentru toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

Liliana nu e descurajator testul negativ. Asa-i, mai bine tine banii sa le cumperi nepoteilor ceva. Totusi, inca e devreme si imbucurator este ca petele au devenit galbui. Spor la cumparaturi si sa ai parte de timp frumos la munte, sa te bucuri de viata de acolo impreuna cu sotul si nepoteii, iar cand te intorci sa ne spui ca bb e acolo, la locul lui.
Amely sa stii ca si eu devenisem tare emotiva cand a fost de bine. Sanii nu spun prea multe, dar inca mai au timp sa se manifeste, testul pozitiv sa fie si vin apoi si durerile de sani si greturi si tot tacamul. Matinala am fost pe forum, ca altfel de 2 zile dorm in picioare ( vorba vine, ca stau la birou) si dimineata e un calvar sa ma trezesc, dar acum incep sa ma dezmeticesc, mai ales ca urmeaza week-end-ul.
Crocus, Cata sa va traiasca bebelusii si sa-i mai aduceti pe la noi!

Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emy22 spune:

Ce zi frumoasa este afara, tocmai buna de vesti minunate. Hai, cine se ofera?

Liliana tin pumnii sa fiisi sa la gravidute cat mai repede. N-ai facut testul putin cam repede?
Alina eu zic sa le lasi incolo de anticonceptionale si sa-i dai drumu' la treaba...
Amely concluzia e clara. Hai ca lista e deschisa...te astept si pe tine cu vesti bune.
Eu am facut ieri HSG care, slava Domnului, a iesit f bine. Cel putin asa a zis doctorita (este vorba de Dr Lungu de la Spit Militar). M-am uitat si eu pe poza de la radiografie si vad doua liniute dragute. Mi-a facut apoi si testul Cotte (parca) si a zis ca si asta este bun (nu mi-a mai dat poza). Singurul lucru care ar ridica probleme este uterul meu care cica este cam mic (infantil) dar ca nu ridica probleme in a ramane ci in a mentine sarcina. Macar sa ajung eu acolo . O sa vad ce spune si Dr M despre 'poza".
Cat despre ovulatia mea "fara activitate" nu am mai aflat nimic. Abia luni ma voi edifica in acest sens. oricum banuiesc ca este mult prea tarziu pentru o stimulare (luni voi fi in a 14-a zi). Asa ca mergem inainte orice ar fi. Cred ca de la atatea "expuneri pe calul balan", m-am ales si cu o raceala draguta exact acum cand NU trebuia. Dar o sa o iau eu la bataie si o sa plece.

Pup fetele dragute si va doresc un week-end frumos si linistit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns thea_m spune:

M-am incumetat sa deschid un nou capitol si sper sa fie cat mai multe gravidute acolo! Va astept la capitolul 18!

Teodora

Mergi la inceput