Superpacientele superoptimiste ale dr. Moisa - 17
Dragele mele, va invit aici.
Aileene, frantuzoaica noastra draga, va transmite salutul ei, va
cu drag si ne doreste sa ajungem
cat mai rapid.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100
Raspunsuri
utocatalina spune:
Fetelor am fost la T si l-am vazut pe barosan....este bine si eu sunt fericita! Daca vreti sa-l vedeti este la cafeluta la ecografii...este eco de 9 sapt. jumate...va pup si va doresc ca ramineti grele cit mai repede!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
bety spune:
Samburica se face barosan pe zi ce trece.
Va
pe amandoi.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
http://community.webshots.com/user/betyc100
MRL spune:
Bravo Cata, sa fiti sanatosi amandoi. Incet, incet vad ca simburica se transforma intr-un samburoi zdravan. Va pup dulce pe amandoi.
Bety, de ce nu ne mai scrie aileene? Sper ca este bine. Pentru tine iti trimit o
si un pupic special.
Fetelor, cum stati cu
? presupun ca toate sunteti vesele, da?
Pentru toate, toate fetele cate un gand frumos si o 
Amely spune:
Cata, ce bine iti sta cu burtica! Ai grija de tine si de ghemotoc, care creste vazand cu ochii. Sanatate si pupicei la amandoi! 
Chiar, Betica, are dreptate Liliana, si eu i-am simtit lipsa lui Aileene, sper ca e bine totul si o sa ne mai scrie din cand in cand pt. ca ne este dor de ea!
Eu am fost la un curs 3 zile cu firma si n-am mai apucat sa intru deloc pe DC. Am inteles ca Moisa e in concediu (sau a fost), si cum tot am vorbit recent cu nasa mea (care este buna amica cu T.), mi-a dat ideea ca luna asta sa merg la el. O fi bine, n-o fi bine, nu stiu, om vedea, cert e ca inca n-am de gand sa renunt la M., in fond , cu ea am ramas de la prima monitorizare. Dar nici n-am nimic de pierdut fetelor daca ma duc, asa ca... vineri va zic cum mi s-a parut.
...voi ce faceti? Cand va luati concedii? Cum stati cu inseminarile (cele care fac sau au de gand sa faca) si cu prestatiile?
Va pup cu drag pe toate-toate si sa aud cat mai curand de bebei...
PS: Indy, m-ai facut invidioasa cu begonia, cred ca balconul tau este o adevarata sera... 
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Amely spune:
Liliana, un pupic dulce-dulce pt. tine special..
"Este mult mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
aileene spune:
Buna iubitelor ! Inca de la-nceput ...BETTY ITI MULTUMESC DIN SUFLET si un
si o
si inca una
dar de ce nu un buchet intreg
esti
o fata de cuvant
... !
Ce mai faceti ? Scuzati absenta mea , dar am avut motive bine intemeiate ca sa lipsesc , cu mutatul si aranjatul , nu-mi mai vad capul de treaba ! De abea acum am reusit sa "golesc" un pic biroul unde am instalat computerul ca era incaperea cea mai "fara importanta" in acele momente de "du-te/vino" , cu cartoane si toate cele , offfff...in sfarsit ne-am cam "aranjat" , putem dormi LINISTITI cum spune frantuzul "pe amandoua urechile"...!
N-am mai avut timp si nici nu stiu care cum sunteti , cum stati cu tratamentele sau cu o eventuala "burtica" , care creste vazand cu ochii ! Sper ca sunteti bine cu toate si ca placerea si dragostea de viata este mai prezenta ca oricand !
Despre mine , inafara de mutat , pot spune ca suntem OK , obositi cat incape dar e pentru o cauza buna , ptr noi ! Ne simtim bine-n casa noastra frumoasa !
La medic am fost de-abea acum pe 17.05.05 (ultima vizita a fost pe 28.04.05 , aici se taragana pana-ti iei gandul si mai uiti si ce ai facut si ce ai de facut)!
Dar am avut rezultate excelente , fiindca la penultima vizita sotul a avut vesti proaste despre spermograma lui (3mil/ml) din cauza ca s-a enervat la servici si a luat un tratament ca sa se calmeze si sa si poata dormi noaptea , ca nu-si mai gasea somnul de atata stress , si cica asta ar fi fost "buba" si ca gigeii nu erau atat de multi , iar cand a vazut care-i treaba , a oprit tratamentul fara sa-mi spuna nimic decat dupa 1 sapt si la ultima vizita avea 12mil/ml era in al-9-lea cer de fericire , dar si eu , si medicul sa nu mai spun , l-a felicitat si a spus ca-l admira si ca ceea ce-a facut este o dovada ptr ea ca vrea fff mult acest BB2 ca eu incepusem sa-mi cam iau gandul , din cauza ca nu mai vroiam sa-i fac rau , am spus daca nu se poate nu se poate si gata , intoarcem pagina , dar vad ca ea se va intoarce in BINE ! Saracul de el baga in el la vitamine cu duiumul , mixurile mele de "vrajitoare" cum spune el , pe care le inghitea de numa , ei uite ce rezultat buuuuun avem , dar degeaba ca nu ne putem folosi din cauza chistului si fibromului pe care le am , nu vor sa ma opereze ci m-a pus 3 luni 1/2 pe bara cu "anti" , ea spera ca va trece asa de la sine si se va resorba , hm...tare m-as mira sa-mi treaca ! Oricum va fi ptr prima oara in viata mea cand voi lua "pilula" de anti ! La sf. lui sept. ne vom intoarce sa vedem ce si cum , pana atunci , stam pe bara !
Alexandre este fericit , se joaca-n gradina , in curte , descopera fel si fel de ascunzisuri , printre zmeuri care zgarie rau , vrea sa-i construim o casuta intr-un nuc batran f frumos , din gradina , are o piscina deocamdata din plastic , mai tarziu vom construi una adevarata , mai pe masura noastra , se joaca-n nisip , cara cu roaba lui mica si construieste casute , eu cred ca va deveni architecte ca tare-i place sa creeze casi , e o figura mare ! La toamna va merge-n clasa a-1-a , e tare mandru ca va fii "mare" cum spune el ! Se schimba pe zi ce trece ! Imi aduce acasa toate pietrele asa mai ciudate , spune ca-s bucatele de meteoriti , ce mai , ne distram de ne "cracanam" cu el !!! Stie sa faca pe buffon-ul !
Na bun , sper ca nu v-am facut capul cat o banita si daca e cazul , imi cer iertare si promit ca voi fii mai "scurta" data viitoare , dar asta e din cauza ca n-am "vorbit" demult si acum "recuperez" !!!
Mi-a fost tare dor de voi , ma bucur ca am revenit la normal cu timpul liber si spuneti-mi si mie parcursurile si bineinteles realizarile voastre ! Va pup cu drag si mi-e tare dor de voi TOAAAAAATE : BETTY THEA AMELY LILIANA INDY MUSETE DECA si toate toate fara exceptie dar nu-mi mai aduc aminte acum , scuze
si va trimit milioane de 

si 

cat incape pe bratele fiecareia ![]()
ca sa le puteti duce acasa ! Pa Aileene !
Va multumesc mult ca v-ati gandit la mine si ca asa cum sunt (vorbareata) v-am lipsit catorva dintre voi ! pupiiiiiiici , ciaoooo !
"atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
musete spune:

si eu Aileene!
Puici dulci tuturor moisistelor. Nu va suparati, ca eu, spre deosebire de Aileene nu sunt asa comunicativa, ![]()
,dar credeti-ma, chiar n-am nici o veste spectaculoasa .
aileene spune:
BETTYCA draga ,am primit mesajul tau si-ti voi si raspunde negresit ! Sorry , dar nu crezi ca testul era prea devreme ? Nu trebuia sa-l faci , mai trebuia sa astepti vreo 4-5 zile ca sa nu fii descurajata , oricum daca nesimtitii n-au debarcat inca , sunt sanse multe sa fie cu ochisori frumosi , asa ca curaj , te
dulce de tot !
CATA ti-am vazut "barosanul(a)" , felicitari , chiar ca-i merge bine , e durduliu , ma bucur ptr tine , cum te mai simti ? Cred ca esti aproape de a-4-a nu ? Cum te simti , ce mai e nou ? Am vazut ca ai fost in Franta , ti-a placut ? Numai in capitala ai fost ? Te bombardez cu intrebarile ?! te
dulce si inca unul pentru barosanul(a) cel(a) mic(a)!
Data la care-am fost la dr nu este 17.05.05. ci 17.06.05. am gresit , ca-s cu capul in nori si ma grabesc de iasa "foc si para" din tastele mele ! hahahaha
"atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
MRL spune:
Aileene, bine ai revenit! Ma bucur ca te-ai mutat in casuta noua, ca Alexandre este fericit, ca sotu este bine. Ma bucur nespus de mult pentru tine. Pana in septembrie vad ca o sa fi in vacanta (cu anti) dar nu-i bai, poate se rezolva problema. Cred ca multe fete de aici vor fi in vacanta pe timpul verii. Si eu cred ca o sa incep in forta din septembrie cand o sa ne intoarcem din concediu si cand vom face inaugurarea casutei noastre de vacanta. Cred ca in septembrie - octombrie o sa fie gata. Acum abia este ridicat parterul, urmeaza primul etaj. In august am vrea sa plecam cu nepotii mei la munte si la mare iar in septembrie o sa plec cu sotul din tara cam 2 saptamani, 2 saptamani de nebunii pe meleaguri straine. O sa ne suim in masinuta si o sa vedem noi pe unde ne vom opri sa mai poposim. Dar, asta nu inseamna ca eu nu o sa ma mai vad cu dr. Din contra, am sa incerc sa mai fac unele analize pe care probabil ca o sa mi le mai ceara. Saptamana care vine o sa am o intalnire cu ea. Cert este ca pana la sfarsitul lunii septembrie am sa incerc fara inseminari. O sa las totul in voia sortii, cum o vrea Dumnezeu. Avem si noi nevoie de intimitatea noastra, fara nimic programat, fara borcanase (pe care sotul le uraste), fara stres. Te pupicesc dulce
Amely, inca o parere nu cred ca strica. Mergi cu incredere si sa ne ti la curent. Si eu iti trimit pupicei dulci, dulci
Pentru toate, toate fetele multe
si numai ganduri bune
utocatalina spune:
Aileene ca ma bucur sa aud de tine..si vad ca ai facut o gramada in ultima vreme..mutatul in casa noua cred ca este un vis devenit realitate...iar dupa 3 luni de anti si dupa rezultatele bune ale sotului parca vad ca din sept. incolo iti vei indeplini si visul de a mai avea un bb...sunt abia in 2 luni jumate...sau 10 sapt...arat de 4? Inseamna ca arat bine!
Am fost la Paris si Versailles..mi-a placut mult...daca ai timp pozele sunt in album la cafeluta si ai sa vezi locurile pe unde am fost...sunt bine...am luat deja 4 kg, ca am pofta de mincare mare, cred ca asa se explica si bebelul "Barosan" cum a zis T
..intr-un cuvint sunt foarte fericita si ma rog sa fie totul bine si sa aud de cit mai multe noi bortoase din rindul tuturor fetelor..Amely succes scumpa maine la T si sa-mi zici tot..vreau sa stiu...Moisicilor pupici pe obrajori si hai dupa mine!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica