Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39
Raspunsuri - Pagina 6
auricass spune:
Fetelor cum sta treaba cu testele de ovulatie? Sunt bune au ba, ca am auzit xxx pareri cum ca ar fi si nu ar fi.
Aseara am facut si eu un test de ovulatie si mi-a iesit 100% negativ.
Se Numeste DR.SIGUR si este produs de Blue Cross Bio- Medical. Aseara eram in a 21 zi , iar CM la mine tine 32 zile. Ar mai trebui sa fac teste sau sa le pastrez pt. luna urmatoare.
Va pup pe toate.
jane04 spune:
Iepurila mersi fff mult pt. lamuriri.O sa-l intreb pe dr. meu daca este cazul sa fac si eu.![]()
LauraIoana: Am facu testul barza. De alfel mi s-a parut ca liniuta roz era si ea destul de pala desi am facut testul dimineata si urina ar fi trebuit sa fie concentrata.Dar d a doua liniuta ...nici gand.
O sa-mi iau si clear blue. Mersi mult de incurajari !

princess spune:

pe obrajori pentru toate fetele !
Ana, din ce stiu si eu HSG poti face la Gynecoland in Bucuresti (poti intra pe site-ul lor sa vezi cat costa si daca trebuie trimitere).
MRL si Irina,voi despre ce valoare vorbiti,cea din ziua 14? Ca la mine a iesit FSH 6.5! Si ce releva acest FSH?
Jane , nu dispera , cred ca e prea devreme,mai baga un test peste vreo 2 zile!
Mishulina,sterge-ti lacrimile de pe obrajori si ... mergem mai departe! Te rog, da-mi si mie pe PM testele de ovulatie bune! Tu faci un singur test sau mai multe intr-o luna? Si cand
daca este pozitiv?
Adriana mica , si eu am cam aceleasi simptome ca si tine in preajma ovulatiei :dureri de ovare , sani , greata ,mucus ca albusul si chef ....Cam dupa asta ma ghidez!
Catrinel, ce ti-a spus dupa laparo?
Dana,mult curaj , noi suntem aici , alaturi de tine!
Irina71 spune:
Jane, mersic de incurajari
Eu zic sa mai faci un test maine dimineata !
Aurici, ai introdus toate datele pe fertility ? Ce zice, ai ovulat, si daca da, in ce zi ? O ovulatie are 2 faze : faza foliculara (inainte de ovulatie) si faza luteala (dupa ovulatie). Pentru a se putea prinde bebe, faza luteala ar trebui sa aiba 13-16 zile. Facand o medie, 14 zile. Pai daca tu ai un ciclu de 32 zile, 32-14 = ziua 18. Deci, s-ar putea sa fi fost dupa ovulatie cand ai facut testul de ovulatie, si atunci cum vrei sa iasa pozitiv ? Asa ca eu zic sa le pastrezi pentru luna viitoare - sper din tot sufletul sa nu mai ai nevoie ! Pup fata 
Princess, am facut FSH-ul in ziua 3. Valorile peste 10 arata o rezerva ovariana pe sfarsite. Cred ca tu nu e cazul sa te ingrijorezi (cu 6.5), chiar daca l-ai facut in ziua 14.
Mishulina, eu zic ca, decat sa scrii atatea PM-uri, mai bine scrii aici despre experientele tale cu testele de ovulatie - sper ca nu se va considera reclama !
Dana, tin pumnii la operatie ! 
Pup toate fetele.
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
Catrinel_17 spune:
Princess, mie mi-a zis ca aveam trompele greu penetrabile si le-a spalat de 2 ori. A curatat si ovarele, ca asa ovulez mai usor - cam asta au fost chestiile. Si acuma, prima ovulatie dupa laparo, pe bune ca am simtit-o foarte clar! Mucus, chef, alea, alea… :D]
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Alexia27 spune:
Fetele, am inviat si eu dupa socul cu HCG negativ
Mishulina
, hai ca numaram impreuna luna asta. Eu sunt ziua 2 si in plina
cu scarbele, nemernici, nenorocitii de rusi.
Si m-am luat eu azi frumos de manuta si m-am dus sa fac FSH si estradiol sa vad cum stau ce rezerva ovariana...de...mai am doar un ovar. Si daca tot m-am dus am bifat si o toxoplasma sa vedem. Maine am si rezultatele de la chlam, urea si mycoplasma si ma pregatesc pentru o noua runda de asteptari - sperante- simptome- dezamagire
Al meu a fost tare dulcic, spunea ca abia asteapta sa incepem iar "reproduction work"!
Ah, inca ceva: acum stau cu morcovu ca nu vreau sa fiu la nunta in plina invazie de rusi 
auricass spune:
IRINUCI, tocmai am venit de pe "fertility Planet" si acolo nu imi arata decat cand a ar trebui sa vina rusii. Dar am intrat pe circle planner si mi-a calculat exact ca tine cum ca in 18 zi ar fi ovulatia, deci in concluzie le pastrez pt. luna viitoate. Eu am tras tare exact cand nu trebuia:)))) deh ce sa-i faci. Stau prost cu calculele.
Insa m-au dus in eroare temperaturile. In ziua a 18 am avut 36,6, si cu o zi inainte, 36,3.durerile de ovare le-am avut in ziua a 19. Mucusul e dat peste cap de la tratamente. Cert este ca
s-a intamplat si in ziua a 17. deci ar fi ceva sanse de bb? Tu ce zici? Oricum testele le pastrez pt. next time. 

utocatalina spune:
Princess eu stiu ca FSH trebuie facut in ziua 3...daca este mai mare de 10 indica o rezerva ovariana pe sfirsite...nu stiu daca in ziua 14 este relevanta...eu zic ca in ziua 3 trebuie facuta!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
princess spune:
Catrinel,daca tu ai caile libere si ai si simptome de ovulatie acum poti fi foarte increzatoare!Sotului i-ai mai dat ceva?
Acum in ce zi esti?
Fetelor, eu nu mai pot sa intru pe Fertility deloc cu parola si username-ul vechi!Nu le mai recunoaste; m-am facut ca am uitat parola , dar nici asa nu vrea,ca nu mai recunoaste nici adresa mea de mail!Am incercat sa-mi fac alt cont si zice ca nu se poate decat o singura inregistrare /calculator si persoana
! Habar n-am cum pot sa mai intru!Voi ce ma sfatuiti?
ingeras26a spune:
Buna fetele!
Imi pare rau ca nu am mai scris de cateva zile buna, dar am fost tare amarata...stiti, v-am spus ca mi-a fatat catelusa...unul dintre puiuti a murit, pt ca l-a durut burtica...era fetita si doc nu a avut ce sa-i faca; am plans mult si nu mi-am revenit nici acum, pt ca este ... ff dificil, a fost cumplit. Datorita stress-ului, nervilor. consumului psihic si nesomnului m-am pomenit si cu rushii mai devreme cu 2 zile, adica la 28, deci nici nu prea am apucat sa sper luna asta...este trist!
Cata, felicitari pt bb, este absolut superb! Sa iti traiasca si sa fiti sanatosi amandoi!
Andicu, ne rugam pentru tine! sa dea D-zeu sa fie doar o alarma falsa!
Tuturor celor noi, bine ati venit si sa nu popositi aici, sa fugiti repejor la 
Acum nu fac decat sa astept sa plece uratzii...si sa incep iar 
Va pupacesc cu mult drag!
Un ingeras care va iub!