Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39
Raspunsuri - Pagina 4
Irina71 spune:
MRL, zici ca ai avut ovulatie in fiecare luna, cu FSH 14 ??? Doooamneeee ... ce veste buna, parca nici nu-mi vine sa cred ... poate a fost analiza gresita ![]()
Eu am FSH 11,38 si deja ma gandeam ca oi ovula de 3 ori pe an 
Ce-i drept, nici nu m-am monitorizat vreodata ...
Pupici,
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
MirelaV spune:
princess...pregnyl de 5.000 u.i e 240.000
motzunica, folosesc..da-o...dar la mine nimik nu mai functioneaza se pare. ce faci? au trecut uratii? v-ati pus pe treaba?
MirelaV
pupicei pe burticei
annaa spune:
In 2003 am facut o laparoscopie si in 2004 am avut o sarcina oprita in evol., si Dr. spune ca e posibil sa se fi obturat trompele.
Am facut stimulari cu clomifen 3luni si o IUI cu foliculi si endometru bun in fiecare luna si nimic 
In toamna (oct-nov) o sa facem FIV, dar pana atunci mai sunt 3-4luni si nu se stie.
Am plecat de la dr. cu o trimitere pentru laparoscopie, dar nu am de gand sa o fac, si cum
e plecat in strainatate pentru 3-4sapt. nu am de unde sa obtin trimitere pentru HSG.
A mai facut cineva HSG fara trimitere la cerere? ca oricum achit procedura dar data trecuta mi-a cerut trimiterea.

Ana
MRL spune:
Irina71, sigur am ovulat in fiecare luna pentru ca m-am monitorizat pentru inseminare. Pe foaia mea de analize scrie clar FSH 14,9 (valorile normale 2-10). Eu i-am spus dr. ca sunt sigura ca stresul a contribuit la FSH-ul marit pentru ca am mai patit asa. In luna in care am facut HSG am avut niste analize hormonale de parca as fi fost la menopauza. Atunci am refuzat tratament hormonal iar luna urmatoare mi-am repetat analizele care mi-au iesit in limite normale. Dupa ce am luat rezultatul analizei am avut 2 luni in care am avut foliculi si pe stanga si pe dreapta. Din cate am inteles eu din cauza FSH-ului marit calitatea acestora nu a fost buna. Eu de 1 an jumatate fac si tratament homeopat. Nu iti pot spune daca am avut ovulatie lunar de cand ne-am apucat de bb, dar de 6 luni de zile de cand am inceput monitorizarile pentru inseminari nu am rata nici o luna, ovulatia a fost naturala, nu am folosit nici un fel de stimulente. Poate ai dreptate si analiza facuta a fost gresita, eu nu am de unde sa stiu dar cert este ca ovulatia la mine s-a produs lunar cu tot cu FSH marit. Saptamana care vine o sa ajung la dr. sa vedem ce o sa facem in continuare, ce strategie aplicam. La mine s-au facut deja 6 inseminari esuate asa ca trebuie sa schimb macazul.
annaa, vad ca ai facut deja o laparo, de ce trebuie sa o repeti? Sigur ai trompele obturate? de unde stie medicul daca nu ti-a facut HSG? Dr. ti-a recomandat sa faci FIV? Cred ca HSG il poti face la o clinica privata, la spital iti trebuie sigur trimitere. La Medsana sigur se face fara trimitere dar este destul de scump.
Va pupicesc pe toate
utocatalina spune:
Liliana ce vrei sa faci...vrei sa treci la FIV data viitoare? Eu iti tin pumnii si orice decizie vei lua sa se lase cu bebe...Si prietena mea va face probabil luna viitoare a2-a ISA cu Moisa si ma sper sa fie pentru ea luna iulie cea cu noroc...Pupici!Irina 71 si eu am avut FSHul maricel..aproape 9 cind mi-am facut in noiembrie analiza...deci se poate si cu FSHul mare...o sa reusesti si tu!![]()
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
jane04 spune:
toate fetele!
Fetelor eu mi-am facut azi dimineata un test ... si a iesit negativ.

Ma gandesc ca poate totusi mai trebuia sa astept
Peste 2 zile cred ca trebuie sa vina rusii...
Sunt asa de suparata...
Voi ce ziceti mai am sanse luna asta ? A fost cumva prea repede?
Ufffff!
toate fetele.
iepurila spune:
Neata,
Eu am intrat sa va spun ca astept fetele cu doua liniute.
Sa va pup pe toate pe obrajori.
Anna nu stiu unde se poate face HSG fara trimitere (mai ales ca sunt din provincie)
Jane04 mai ai putintica rabdare. Mai e speranta pentr test pozitiv.
Pupicei
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
titelu spune:
MIRELAV scuze ca ma bag ca musca...dar 240.000 este pretul ptr.1 fiola,cutia contzine 3 fiole
Irina71 spune:
Neata fetele 
MRL si Cata, mersic de incurajari ! 
MRL, si eu urmez trat. homeopat. Anul trecut am urmat trat 6 luni, cand am reusit sa raman gravida. Din pacate s-a oprit in evolutie la 6 saptamani
Au urmat 3 luni pauza si acum m-am dus din nou la homeopata si mi-a dat acelasi tratament.Daca vrei sa vorbim despre astea, hai la "Discutii despre trat. naturiste", ca aici suntem cam off-topic. Chiar sunt curioasa daca urmezi acelasi trat. ca mine.
Mai Cata, te-am intrebat si io ceva : este adevarat ca dr. T recomanda abstinenta sexuala pana in sapt. 14 ? Ca noi am "comis-o" de vreo 2-3 ori cat am fost gravi si nu stiu, ma gandesc si ca aia o fi fost o cauza a pierderii sarcinii. 
Eu azi ziua 39, a 9-a DPO (cica), temp. e tot 37, ca ieri.
Pupici la everybody. 
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
Adriana mica spune:
Buna dimineata fetelor,
Sper sa aveti toate cate o veste buna pe ziua de azi. Jane, iti tinem pumnii.
Misulina, intrucat suntem abia la inceput de drum, ma gandeam sa incerc sa folosesc teste de ovulatie ca metoda informativa, si va ceream si voua o parere. Oricum, se presupune ca vreo cateva luni ar trebui sa incercam fara sa ne facem griji de ceva, se de abia apoi, daca bebe nu apare, sa ne facem alte investigatii. Dar, intrucat ne apropiem de 30 de ani, parca nu pot sta asa linistita sa treaca timpul.
AdrianaB