Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39
Raspunsuri - Pagina 3
iepurila spune:
Princess, ma bucur tare mult ca aveti un plan de atac. Si ma rog la Doamne Doamne sa dea roade. Sigur va da. Eu iau antibioticele cu electovit (complexul de vitamine B) pentru a evita candidoza.
Cata, sa-ti traiasca puiutu, sa ai o sarcina usoara, si sa fiti sanatosi.
Andicu, toate ne rugam pentru tine. Va fi bine. Sa treci pe la noi doar ca sa ne spui ca esti bine si ai trecut hopul.
Mishulica, tu vorbesti de curaj? Pup fata.
Catalina si Jane haideti cu 2 liniute.
Pup toate fetele
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
MRL spune:
jane04, te pupicesc dulce! Nu am mai dat semne de viata pentru ca astept sa ajung la dr. saptamana viitoare sa vedem ce strategie aplicam in continuare dupa cele 6 inseminari esuate. Neavand noutati am preferat sa va citesc si sa ma bucur pentru reusitele fetelor.Iti tin pumnii sa fie testul de maine +.
Irina71, te pupicesc dulce si poate ne dai o veste buna cat de curand.
Costi, parearea mea este sa nu te alarmezi foarte tare. Si eu am FSH destul de mare, in jur de 14 si nu am rata nici o luna fara ovulatie. Chiar in ultimele 2 luni am avut ovulatie de 3 ori. In doua luni am reusit sa fac 3 inseminari, dar din pacate fara succes. Nu am probleme cu dimensiunea foliculilor sau a endometrului. Eu sunt sigura ca la tine problema este din cauza stresului. hai, incearca sa te relaxezi (incearca, stiu ca este greu mai ales cand gandul iti sta numai la bb) si poate lucrurile se vor aranja in favoarea ta. Eu sunt alaturi de tine. Te pupicesc dulce.
princess, nu stiu daca pregnylul este compensat, dar o doza cu 2 fiole (ser+praf) costa in jur de 250.000 lei cu unele diferente in + sau - in functie de farmacia de unde il achizitionezi. Am mai citit pe aici pe forum ca s-ar da compensat pentru gravidute, dar nu sunt sigura. Cred ca ar trebui intrebat la o farmacie. Despre Utrogestan iti pot spune ca este mai bine de luat vaginal. Eu am incercat si oral si vaginal si am avut de fiecare data intarziere de CM din cauza lui. Acum depinde si de organismul fiecareia, dar la majoritatea fetelor da intarziere de CM. Legat de Doxiciclina, depinde foarte mult cate zile il administrezi. pentru cateva zile nu cred sa faci imediat candidoza, dar tot asa depinde foarte mult si de organism. Pupicei dulci
Andicu, sper sa fie o alarma falsa si sa ramai acolo la gravidute. Ai grija de tine.
Pentru toate fetele cate un pupic dulce si cate o
.
Catrinel_17 spune:
Princess, aici sunt, cu curaj inainte ca o sa fie bine! Stiu si eu ca si jane ca toate antibioticele dau candidoza (dar am inteles ca el le ia, nu?...), si atentie si la stomac! Acuma stiu ca esti doldora de info de la celelalte topice, dar eu zic ca si Seleniu+Zinc (si chiar si Q10) ar fi bun pt el…
Va tin pumnii!!!!!!
…unde mi-ai scris?
Catalina, ce senzatie fantastica trebe sa fie sa-l vezi pe bebe!! Sper sa ni se intimple si noua tuturor cit mai repede!!!!!
Pupaturi si noroc cu carul la toata lumea
_
"After all, tomorrow is another day!!"
princess spune:
Multumesc pt. raspunsuri! Sunteti niste dulcici toate si
!Sper si ma rog la Doamne-Doamne sa fiti toate rasplatite cu 

...........Eu nu mai sunt chiar asa optimista , dar sotzul meu ma incurajeaza (tot el saracul , dupa ce ca are probleme mai grave decat ale mele!)
Doxiciclina trebuie sa o iau si eu pt ca o ia sotzul , asa a spus dr., iar mie mi-a recomandat cu clotrimazol ovule( de-asta v-am intrebat si pe voi daca da candidoza)!
Utrogestan mi-a dat 2/zi si daca folosesc comprimate vaginale va fi cam greu cu cel de dimineata, nu?
Catrinel, ti-am scris pe mail si la "Teratospermie....", vezi pag 3.
Adriana mica spune:
Buna fetelor,
Monica, intr-adevar medicul meu m-a certat ca am facut pauza dupa oprirea pilulelor; asa ma sfatuise doctorita de familie la care m-am dus sa imi recomande ceva analize. Oricum, e prea tarziu pentru regrete: trebuie sa ne punem serios pe treaba, ca timpul trece si in curand schimbam prefixul. Si pt ca nimeni nu a raspuns la intrebarea mea privind testele de ovulatie, aseara am cumparat cateva sa vad de curiozitate ce rezulta.
Cata, este prima oara cand vad o poza de bebe de la ecografie: sa iti traiasca si sa te bucuri de el.
Pentru Andicu, speram ca este alarma falsa.
Fetelor care se apropie de momentul adevarului, va asteptam cu teste pozitive.
AdrianaB
Catrinel_17 spune:
Princess, multumesc de mesaj, nu mi-am verificat mailul
. Esti o dragutza ca intotdeauna!!! Clotrimazol e bun, am bagat si eu la tratament cu antibiotice – neaparat sa iei.
Iepurila, tu ce mai faci?
Pup toate fetele
_
"After all, tomorrow is another day!!"
Mishulina spune:
Princess,uite cum zic eu: Cat timp luati Doxiciclina mancati amandoi mult iaurt(cu fructe,simplu sau de care vreti)sau Sana sau Khefir,lapte batut,in general prosuse fermentate din lapte...Asa cum au zis si fetele antibioticele mai toate dau candidoze(si in special cele din clasa "cilinelor" (penicilina,doxiciclina,Kanamicina,amoxicilina etc)pertru ca omoara toate microorganismele(bacteriile,microbii),indiferent daca sunt saprofite adica folositoare sau patogene,adica cele care dau infectii,fara discriminare,favorizand in acest fel atat candidozele cat si virozele! (Eu am facut odata injectii cu toate cilinele astea timp de o luna de m-am trezit,pe langa fundul "ciur" si cu o Candida Albicans pe toata lungimea tractului digestiv de la segmentul initial(gura)pana la cel final,asa ca stiu ce zic!)
Clotrimazolul e antifungic (Candida e o ciuperca) si de aceea ti-a dat ovulele...
Ia-le combinat,mancati iaurtel sa refaceti flora intestinala si va fi bine,ai sa vezi...
A,si referitor la Utrogestanul de dimineata administrat pe cale vaginala(apropo,cum zicea si Cata e cea mai buna cale!)nu te ridica din pat imediat,mai stai macar 10 minute si poate iti sunt de folos tampoanele zilnice(pe mine m-au ajutat...)
Adriana Mica,nu mai stiu ce ai intrebat referitor la testele de ovulatie,vrei te rog sa repeti intrebarea?
Andicule scump,ne
pentru tine,sa fie bine pana la urma,stai cumintica(in pat daca e nevoie!)
Ina
motzunica spune:
Mishulina,
inca nu stiu cind incep tratamentul, sper sa nu mai fie nevoie
. Iti scriu la naturiste imediat.
Mirela, tu nu folosesti crema de galbenele ?, sti ca la mine a dat rezultate bune cu firele de la suprafata...doar dracia asta de granulom nu vrea sa dispara. 
LiaMaria, bine ai venit!
toate fetele.