Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39
Raspunsuri - Pagina 2
auricass spune:
fetelor dragelor un lucru este cert...m-am tampit
Voiam sa spun ca temperatura vaginala a fost azi dimineata de 36,8 nu 38. Am cules atatea informatii ca creierul meu de blonda nu a mai putut face fata:)
Ieri a fost de 36,7...deci vad ca este in crestere. Este momentul in care incepe ovulatia??? PUPILLLICI si multumesc ca nu va suparati pe mine
Irina71 spune:
Aura, iti recomand cu mare drag urmatorul site : www.fertilityfriend.com - te inscrii la ei cu un username si cu o adresa de mail, iar ei iti trimit pe mail parola ! Bine, dupa ce intri cu parola impusa, poti s-o schimbi (parola). Daca ti-ai notat temperaturile de luna asta, le poti introduce pe toate (neaparat sa introduci o temp. imaginara in ziua 1, in caz ca nu ai luat-o - apoi pauza pana la prima zi <a 5-a sau a 6-a zi> cand ti-a masurat temp. !) si vei afla cand ai ovulat ! Din pacate vei afla dupa ce ai ovulat. In general functioneaza regula "trei peste sase" - adica, 3 temperaturi peste cele 6 anterioare - momentul ovulatiei este cel in care temp. a crescut cu 0.1 sau 0.2 grade peste cea anterioara. Este bine sa prestezi inainte de ovulatie - asa ca "da-i bataie"
cand vezi ca temp. a scazut - pentru ca atunci cand vezi ca a crescut, inseamna ca ovulatia deja s-a produs ! Si, de regula, este prea tarziu ....
Daca ai ciclu regulat, poti sa-ti faci niste calcule .....
Sper ca nu ti-am facut capul calendar.![]()
In caz ca nu te descurci, exista rubrica "Help" - iar daca nu te descurci cu engleza, te ajutam noi ....
Irina. 
http://photos.yahoo.com/irinapopa2001
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/b6ac8/ttc.png
jane04 spune:
Fetelor am mai intrat pe la pagina cu gravidute si am o veste tare nasoala
.Andicu nu se simte bine.Cica are sange si ca este suspecta de sarcina extrauterina.
Andicu noi ne rugam pt. tine !
jane04 spune:
Apropos!Eu nu mai rezist si maine dimineata imi fac un test.
Nu mai am rabdare.De fapt de-abea sambata tr. sa vina rusii.
Dar am niste dureri de burticaaaa....
. Sa imi tineti pumnii...
Bineinteles ca daca iese negativ spun ca a fost prea repede
iar daca este pozitiv zic ca-i bineee...![]()
In cap am numai 

Pup fetele!
auricass spune:

Andicu Doamne Doamne fie cu tine. O sa fie bine o sa vezi. Fina mea a mers la urgente crezand ca are sarcina extrauterina si s-a dovedit contrariul desi toate semnele aratau ca e de rau. Deci capul sus, se mai intampla sa existe sangerari in perioada asta.
princess spune:
Fetelor ,scuze ca va raspund cu asa intarziere....
Deci , am fost la dr. cu toate rezultatele adunate pana acum , iar concluzia a fost ca eu sunt cat de cat in regula , problema mare fiind la al meu sotzior. Drept urmare , timp de 4 luni punem accent pe el , avand o schema de tratament cu Proviron, Pregnyl ,Doxiciclina si vitamine. In acest timp eu voi lua Acid folic, Vit. E forte, Utrogestan , iar dupa cele 4 luni , vom face stimulare si eu - cu Clostylbegit si Pregnyl(daca este nevoie) - si el- cu Pregnyl .Daca nici atunci nu se intampla ,ne-a recomandat ISA. Cam asta a fost : nici rau , nici bine ! Voi ce ziceti?
Acum ca v-am povestit planul de atac , o sa va bombardez cu cateva intrebari:
Cine stie cat costa Pregnylul si daca se da compensat?
Utrogestanul este mai bun oral sau vaginal?
Doxiciclina da candidoza?
Multumesc tuturor pt. incurajari , chiar mi-au prins foarte bine!
Catrinel, te dadusem disparuta dupa ziua ta de nastere( sper ca ai vazut urarile!)
Utocatalina , m-ai dat pe spate cu pozele bebe-ului, sunt coplesitoare! 

monica_b spune:
Cata, cita mai bebelanul ai!! Sa-ti traiasca si sa-ti creasca repede si sanatos!
si... "Vive la France!" (Am fost si eu pe acolo sa ma intilnesc cu sotiorul acu' 2 saptamini, asa ca pozele tale trezesc amintiri romantice recente.
)
Elena, felicitari pt. decizia de adoptie. Asta nu inseamna ca optiunea "bebe propriu" nu ramine inca pe rol. Eu nu pricep treaba asta: cum sa fii la menopauza cind ai avut 3 ovulatii in ultimele 2 luni?? 
Iepurila drag tare rau imi pare de puhoiul de ghinioane din spinarea ta. Sper sa ne dai vesti mai bune dupa ce luati rezultatele analizelor.
Andicu...
sper sa nu fie decit o alarma falsa. Nu! Nu te vrem inapoi!
Stai in banca gravidutelor!!
Adriana mica, bine ai venit pe aici si sedere scurta la capitolul asta. Asa-i ca medicul te-a certat ca nu ai actionat "pro bebe" de cum ai intrerupt pilulele? Eu chiar la sfatul unui medic (de familie) am asteptat 3 luni de la intreruperea contraceptivelor pina la
neprotejat. Adica fix alea 3 luni cind aveam ceva sanse, ca nu mi se umplusera ovarele de chisturi. 
Catalina, Jane, Irina si restul fetelor care stati cu sufletul la gura zilele astea: va tin pumnii pt. ||
toate fetele fara discriminare.
Monica
Aspiranta in stand-by
utocatalina spune:
Princess mercic mult...utrogestanul este mai bine sa-l iei vaginal ca oral se asimileaza in ficat..eu am luat utrogestan dupa ce am aflat ca sunt gravida si iau si acum!Pregnylul nu stiu daca se da compensat!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
utocatalina spune:
Monica pupici si tie si intr-adevar mi-a placut mult in Franta, dar din pacate nu am fost cu sotul...ci in delegatie, in interes de serviciu!
Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica
jane04 spune:
Pricess:Despre restul nu stiu sa-ti raspund ,dar stiu ca candidoza poti sa faci cam de la toate antibioticele.
fata.
Monica b:Mersi, mersi, mersi![]()
![]()

si 

la tine.
Poate maine