Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 39

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Neata fetili,
Vreau doar sa va spun ca va tin pumnii, ca ma rog pt voi, ca va astept cu vesti bune.
Va pup pe toate fara nici o exceptie

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

AYSHA, eu am in fata testele de la Dr.Sigur, pana acum nu mi-au aratat deloc semnul de pozitiv desi ma gandesc ca pana acum, dupa celelalte simptome ar cam fi trebuit sa fie. POate chiar nu am ovulat, cine stie. Le-am facut ca la carte. Daca tie iti sunt utile, sa ne anunti pt. ca as mai vrea sa cumpar. Sunt 88200lei - 3 in 1.
Pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Buna dimineata,fetelor!
Subscriu categoric la experienta Ayshei(care nu e numai a noastra).

quote:
Originally posted by AYSHA 2

Pentru fetele care se intereseaza de teste de ovulatie, iata experienta mea :
cele de la sensiblu, cele mai scumpe, dezastru !/ cele de la helpnet, marca diametrix, bunicele/ cele de la novamed-excelente, indica ov.clar caci le-am coroborat cu monitorizare eco/ am mai cumparat unele de la dr.sigur, pe care nu le-am verificat inca. Cele de la novamed si dr. sigur le-am gasit mereu la o farmacie de cartier de pe sos. Oltenitei, undeva langa Sc. de politie.
Ca mod de utilizare:se fac doar dupa-amiaza, eu de ex. le fac in jur de ora 16-17, nu mai beau lichide de la ora 12,00 si nu mai urinez de la ora 14,00. ( scuzati detaliile prea "tehinice", fiziologice, dar vreau sa va ajut cu experienta mea)
Va doresc sa ajungeti burtoase cat mai repede si sa nu mai aveti nevoie de ele !Aysha

Eu personal Diametrix si Dr.sigur nu am avut ocazia sa incerc dar cred ca raman pe Nova Med,pana acuma nu au dat gres si luna asta am ocazia sa le verific din nou ca de dimineata tocmai mi-am facut programare la echo pentru luni,4 iulie cand voi fi in ziua a 13-a...
In rest Aysha are dreptate asupra modului de utilizare (eu le fac pe la ora 18.30-19.00 ca atunci ajung acasa)si in completare cititi prospectul si mai ales tabelul care va ajuta sa stabiliti,in fct de lungimea ciclului,zilele exacte in care trebuie facute!
Dana iti tin pumnii! Cand te duci la histero?
Aura
Elena eu una cred ca e o idee foarte buna sa vezi si un medic homeopat...Nu poate sa iti strice,dinpotriva....Si nu ai nimic de pierdut! Daca starea asta a ta (foarte dubioasa ,iti spun!) se datoreaza stresului cum zic fetele(si nu e exclus deloc sa fie asa) el te va ajuta.Crede-ma,stiu ce spun,am facut tratament homeopat cu multi ani in urma si ma gandesc sa fac din nou pentru problema actuala....Hai,nu te lasa,sunt cu tine!

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

dana, un pupik ptr urare si 10 pupici ptr tine, sa mai treaca putintel depresiile pui

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana p. spune:

Mishulina o sa vin in Bucuresti luni , dar interventia in sine nu stiu cand o sa fie , este in functie de sala de operatie cred, ca mi-a zis ca o sa-mi faca cu anestezie generala.
Mirelus si tie pupici ca si tu esti cam in aceeasi stare ca si mine din cate-mi dau eu seama.
Multumesc tuturor pentru incurajari!!!

Dana
http://community.webshots.com/user/danavas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mishulina spune:

Aura,dar tu ai facut testul acum,dimineata? Ar fi fost mai bine dupa ora 14 incolo ca atunci e mai concentrat Lh-ul in urina...

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Pupici fetelor!

Dana, fii optimista! Ai trecut tu cu succes prin atitea, o bifezi si pe asta si o sa ai drumul deschis la BB!! O sa vezi!

Elena, nici eu nu cred ca e de luat in seama valoarea FSH, mai ales in conditiile in care estradiolul e bun..sigur a fost influentat de ceva:stress, medicam...

Eu mi-am luat vreo 2 luni teste de la Help Net, nu mai stiu cum se numeau, dar nu mi s-au parut a fi de acuratetze. Am sa incerc cu NovaMed, multumim Mishu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auricass spune:

L-am facut alaltaieri seara, ieri pe la 17:00 si mai am azi, tot pe la 17:00, ca am inteles ca trebuie sa fie la aceeasi ora.
Nu stiu acum , sa vedem ca sunt la inceput cu depistarea ovulatiei. Pana acum am zis ca se intampla sa vina bb de la sine, dar de tre' sa stii si cand sa prestezi mai des. Sotul meu e tot timpul mai cu delegatii si ...mai rarut.
De luna viitoare cred ca ma inarmez cu 1000 de teste, cele 2 liniute nu vor sa iasa nici macar la testele de ovulatie
Sper sa fie eficiente, testele de la Dr. sigur sa nu arunc niste bani pe fereastra. Cred ca o sa fiu mai atenta la observarea mucusului.la toate fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irina71 spune:

Aura, cum adica sa nu te mai fortezi cu termometrul daca ai ovulat ? Mai scumpa, masuratul temperaturilor e un proces continuu, ciclu de ciclu, indiferent de zi, de concediu sau nu, se merge pana la victoria finala
Datorita graficului din luna mai (unde ai ovulat in ziua 20, apropo mi se pare cam scurta faza luteala de 10 zile), Fertility inca se mai gandeste daca sa zica sau nu ca ai ovulat ! - el compara mereu ciclurile - vezi "Status".
Stiu ca multor fete care au urmat trat. Liviei li s-au dereglat temperaturile, insa mergi mai departe ! Curaj ! Si nu mai strica teste de ovulatie, eu cred ca ai ovulat deja ... ai sa vezi ca pana la urma Fertility iti va arata asta (el arata intotdeauna DUPA).
Pupici la toate fetele.

Irina.

Multe poze cu mine

Ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Costi spune:

quote:
Originally posted by utocatalina

Mai Costi cind ai facut FSHul asta...sigur in ziua 3? Ca eu de asa valoare nu am auzit...de 15 da, dar de 45 NU! Da-mi amanunte!

Sa nu depunem armele si vom reusi!
Cafeluta draguta
9+
Simburica

Buna cata!
E o intreaga poveste. Mi-a venit ciclul menstrual dupa 62 zile amenoree, dupa 16 zile dupa pregnyl(la ecograf aparuse un folicul in ziua 45). Asta se intimpla simbata, luni dupa,ce am vb cu T si i-am spus ca ciclul menstrual este anormal(putin cantitativ si rose) m-a trimis fuguta sa-mi refac FSH-ul si estradiolul. Un motiv in plus pt a-mi reface fsh-ul a fost si faptul ca joi(cind ne vazusem) endometrul era lipsa, liniar si asta dupa ce nu avusesem 62 zile amenoree. De ce am ajuns aici habar am si nici doct. T nu-mi explica prea multe, oricum in aprilie am facut stimulare cu clomifen si cred ca aceasta e cauza.Am foarte multe lucruri care nu le inteleg, dar cine sa ma lumineze( in ziua 45 cind am fost la ecograf, a vazut foliculul de 28/30 mm, endometrul era 7.8 mm, unde disparuse acesta in ziua 60 cind am fost iar la ecograf? Foliculul era spart in urma pregnylului.)
Tu intelegi ceva, ca eu nu.
Elena

Mergi la inceput