Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (18)
Raspunsuri - Pagina 16
maria_alexia spune:
Ella, rusinica sa imi fie
Imi cer mii de scuze ca nu m-am gandit sa te invitam. Stii, noi tot planuiam intalnirea si am tot amanat-o din diverse motive. Eram asa de fixata pe ea, incat pur si simplu nu mi-a dat prin cap...
Promitem sa o reeditam !
lavi02 spune:
Xandra ce bine ca te cunoastem! O sa-mi pun si eu poze pe net, promit, dar tre sa le fac o selectie, si nu stiu daca am timp pana plec in concediu. POate fac cu poze din concediu
Frumoasa Grecia, frumoase Meteorele, una nu era langa cetatea Salonicului? Am fost dar as mai merge!
Anul asta vrem sa mergem in Croatia, din 14 iulie. In cazul fericit in care eco morfo din 11 iulie e OK si in care primesc pasaportul la timp. Am actele depuse, termenul pe 4 iulie dar cica sunt intarzieri.
N-am mai iesit din tara de haaaaaat, din 96 eu personal! Groaznic! O perioada eram studenti si nu aveam bani, dupa aia strangeam pt apartament, dupa aia a venit Silvia, masina, amenajatul... Inca mai avem de amenajat un picut dar concediul e pe primul plan anul asta ca stim ce urmeaza din toamna!
Adevarul e ca nici nu ne-au tentat atat de tare iesirile pt ca Virgil a tot fooooost. A fost olimpic international si a prins excursiile alea premiu, ale lui Mironov daca va amintiti, dadeau ei pe la televizor: de 2 ori in State, o data in Malaezia, Thailanda, Singapore, Grecia...., plus olimpiadele in Suedia si Olanda.... ce vremuri!
Bai, mi-am amintit o chestie intre noi 2 super emotionanta, daca vreti v-o zic. Sa va zic?
tania-z spune:
Ella va mai fii o "data viitoare" cu siguranta! Tu cand ai DPN-ul?
Maria_Alexia multumesc, abia astept urmatoarea intalnire. Si de data asta facem si pozele acelea cu burtici din profil
Tania & Punctuletz 15 fix
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
corap spune:
hop si io.
lavi02, sa stii ca poti sa-i anunti linistita in septembrie ca vine bb. ca nu scrie nicaieri data la care tre sa-i anunti.
in plus, prenatalul nu se aproba. e ca orice concediu medical. ti-l da med. de fam., duci hartia la servici si... gata :))) sincer, eu abia astept, imi fac deja calcule cand o sa mi-l iau :)))
acu' spor la recorectat teme...
in alta ordine de idei, lavi, imi pare rau pt. evusor, si eu cand eram mica eram tare bolnavicioasa si uite ce mare m-am facut :))) mie imi sareau si mainile si piciorele din incheieturi, ai mei au trecut prin ceva momente horror in copilaria mea. asta in afara de faptul ca eram non-stop racita&mucoasa.
si decretez urmatoarele: barbatii din tramvaiul 41 & cei care merg cu autobuzele& troleibuzele spre drumul taberei, sunt cei mai nesimtiti oameni de pe planeta. (am facut o medie, e o generalizare, nu ma iau de nimeni personal). fara suparare, da' drogatii din salajan sunt o treapta superioara de evolutie.
C furios si bb miscaret 19 fix
predictiile le fac mai tarziu, ca n-am inca starea de spirit necesara:)
astept vibratii pozitive ;)
xandra28 spune:
lavi, zi, zi, mor de curiozitate
apropo de ieshiri pe-afara, noi in fiecare an facem una... muncim un an intreg pt un contzed, dar asta e
anul asta, de ex, planuisem sa mergem la londra, aveam shi viza... shi cand colo... nu ne-am mai dus, pt ca doctora mea mi-a zis ca ar fi bine in primul trimestru sa nu ma risc, eu eram un pic speriata de avion, aveam dureri de burtica, rau-rau... shi nu ne-am mai dus...
mamica noiembrie-decembri spune:
Aveti un debiiit.
Ia puneti frana aici si ne-ntalnim la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51735" target="_blank">19
lavi02 spune:
Corap eu am anuntat-o de mult pe profa la care tin eu orele de seminar si laborator si care mi-e si conducator de doctorat, adica a carei asistenta sunt. Ca ea tre' sa-si bata capul cine ii tine orele la anul.
Pe sef de catedra, decan, rector - prea putin ii intereseaza ca eu n-am treaba directa cu nici unul dintre ei.
Dpdv protectia muncii - sa ma scuze. Din 2 iulie ma mai vad astia pe 25 si 26 la admitere, pana la 1 august trebuie sa concep tema de restanta,dupa aia din 15-20 august corectez teme de restanta, vin in perioada 1-15 septembrie sa o ajut pe profa la restante si bye!
Daca oi fi in stare oi da si un examen de doctorat in toamna, asa ar fi bine.
Tania tu ai terminat cu doctoratul? sau te-au facut lector/s l inainte?
Oricum, eu mai am un bb de facut si vreo 3-4 ani pana la aceste 2 fericite si asteptate evenimente.
Lavinia
coralia76 spune:
Faine poze Xandrade ce sa te linistesti cu varsta?Viata trebuie traita..asa ca daca ti-e firea mai rebela tine-o tot asa ca-i bine.
Da..Ella si eu imi fac mea culpa ca nu am zis nimic de intalnire..dar cum a zis Maria vor mai exista si altele si cu siguranta vei fi anuntata din timp.Da..chiar ca ne faceai concurenta cu burtica ta ...esti cam ca sora-mea..si ea tot prin august naste.
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]