Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Pana sa postez eu mesajul Maria a fost mult mai harnica si a pos deja pozele. Thanx Maria, m-am distrat cu comentariile. Drept e, nu prea stiu ce e prin butica aia a mea: punctuletz, pizza + bere (f.a., of course).

Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

Parca erati cei trei muschetari, cu trei burtici diferite, cu trei culori de par,suuuuuuuuper.
Se pare ca va priit intalnirea si v-ati intrat in piine, cum se zice dar in cazul vostru in pizza.
va pupiceste si va saluta bebelaci din burtici

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

quote:

Vrem poze si de la Mures !! Prezenta tot 100%, nu ?

Da, noi ne cunoastem inca inainte de a fi insarcinate si cam de-atunci dateaza si cea mai recenta poza, deci eventual o sa ne fotografiem zilele astea sa ni se vada mingile.
Pacat, chiar am fi fost 2 daca ramanea si Roxee.

Ina, esti pregatita pentru subiectul nou?

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Sigur, Xandra !
Mai intai iti trebuie cont pe yahoo (cont normal, de mail). Daca nu ai , creaza-l. (http://mail.yahoo.com -> New to Yahoo - Create a free mail account). Dupa ce termini, vei fi deja logata pe yahoo.

Te duci la http://photos.yahoo.com si urmezi instructiunile pentru crearea de album, adaugarea de poze...
Hai sa te vedem si pe tine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

hai ca intr-adevar sunt varza!!!
aveam poze puse pe yahoo!!!
hai sa videm daca ma descurc sa vi le arat
pozici cu mine

Mergi la inceput

sunt un geniu!!! a mers!!!
sunt cea mai tare!!1
bine, acuma nu shtiu daca se mai uita cineva la mine, ca s-a terminat capitolul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

xandra merge!!
Foarte frumoase pozele din Grecia.

Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellarot spune:

Frumoase poze Cora, Maria si Tania! Daca stiam ca ati pus de o intalnire la Bolta Rece, treceam sa va vad si eu ,desi as fi facut concurenta burticilor voastre Sa inteleg ca stati in zona parcului Sub Arini ???
Sarcina usoara si bb-i sanatosi si frumosi!

Ella
"Daca ajuti un prieten aflat la ananghie,sa fii sigur ca el isi va aminti de tine...data viitoare, cand va mai avea nevoie!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Xandra, merge perfect link-ul! Faine poze si mi se pare ca iti reprezinta foarte bine si personalitatea (mai nebunatica putin, asa, nu ? ).

Tania, numai putin vreau sa te contrazic in privinta logoreei, ca sa stai linistita! A fost excelent, sunteti de nota 20 amandoua si chiar ma bucur mult ca am facut si pasul asta, sa ne cunoastem de-a binelea !

Mergi la inceput

da, un pic nebunatica, intr-adevar... dar cu trecerea timpului din ce in ce mai putzin...
ma cumintzesc pe zi ce trece...

Mergi la inceput