Mamici de Noiembrie - Decembrie 2005 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lavi spune:

II dau un ceai special pt intarirea imunitatii, dar mai mult nu am cum, am un dc homeopat dar sta in Voluntari, iar Eva are rau de masina, la 3-4 stati vomita, si pina nu fac rost de o masina, masina lui Vic este abandonat de mult prin Bucuresti, nu mai pot sa trec pe la el.
Multumesc frumos, acum ma mobilizez sa nu incep sa o frichinesc prea tare cu pupaturile pt ca si eu toata luna martie am fost bolnava si m-am speriat, nu vreau ca bebelecul nestaimparat sa patesca si el ceva.
Multumesc tare frumos de incurajari, inseamna foarte mult pt mine, si va sigur ca si pentru sufletelui ei fara seaman de frumos

Lavi
http://community.webshots.com/user/lavinia295

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Gata, uitati si pozicile noastre: Intalneala de la Sibiu

Raportam ca prezenta a fost de 100% !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

vai, mai burtici... ce frumoasa sunt pozele...
coralia, tzi se vede burtica... nu-mi vine sa cred... la cat eshti de slabutza...
bine, mie mi se vede bine, eu am un avans (la kilograme, bineintzeles)
super, super pozele
pupici
xandra, 17+

Mergi la inceput

a, maria alexia, zi-mi shi mie pls cum faci sa te trimita la poze linkul denumit de tine?
ca ash vrea sa-mi pun shi eu nishte poze, sa ne cunoashtem mai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Suuuper!
Eu cred ca va pot arata in orice moment poze de la intalneala de la Mures.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Bai, ce frumos a fost la bolta rece!
Vreau si eu!

Unde e? Ca noi suntem mereu in trecere prin Sibiu cand mergem/venim la Alba Iulia la socrii.

Explicati va rog fata de drumul principal Bucuresti-Alba, sau eventual gasibil pe planul orasului! Daca aveti timp/chef.

Of, ce aiurea corectam eu primele teme! Acum trebuie sa le reiau! Intotdeauna patesc asa, pt ca imi definitivez criteriile si metoda pe parcurs, din mers.

Of. lavi02 stresata din motive mult mai slabiste decat Lavi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Da..mi se vede fetitza chiar bine..mai ales ca infulecasem mai devreme si o pizza,Maria a fost fotograful sef si taniei i se vedea burticutza...dar ne ajunge si Maria din urma.

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Xandra, link-ul l-am facut asa:
[ url="http://............." ]Asta e un link frumos![ /url ]
Ca sa se poata vedea, eu am inserat acum spatii dupa si inainte de fiecare paranteza dreapta, va trebui sa le scoti. In loc de "........." pui adresa ta. De-abia asteptam pozele!

Vrem poze si de la Mures !! Prezenta tot 100%, nu ?

Lavi02, Bolta Rece e in Parcul Sub-Arini. Din soseaua voastra, o iei in dreptul hotelului Continental spre Dumbrava, te mai incalcesti pe niste stradute si apoi dai de el. Locul il cunoaste toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Buna fetele! si eu , mai tarziu, ca dorm mai mult dimineata...
Dupa cum au spus si fetele, la intalnire a fost super si abia astept sa va aratam pozele! Eu am avut tot timpul senzatia ca am fost cam logoreica, dar asteptasem de mult momentul sa ma intalnesc cu fetele. Si in plus, burtik Coraliei m-a hipnotizat, cred ca atat m-am uitat la ea pana am reusim s-o fac sa nu-i mai fie somn.

Lavi imi pare tare rau pentru fetita ta, eu nu am pic de experienta sa te ajut, dar sunt sigura ca, odata cu caldura, va fii mai bine.

Tania & Punctuletz 15 fix

Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

maria alexia... nu shtiu sa pun pozele nici macar pe yahoo... .... sunt cam varza... poate ma ajutzi, pls...

Mergi la inceput