Pe 30 iunie se inchide gradinita. Am si eu o intrebare chiar toti au cu cine lasa copii, am auzit ca unele gradinite fac grupe pentru vara(de stat). Stie cineva despre ce este vorba?
Draga mea, cu siguranta sunt gradinite non stop..iti sugerez sa iei lista de gradinite si sa incepi sa dai telefoane, si asta cat mai repede, ca daca nu te grabesti, nu cred ca ai unde sa iti mai inscrii copilashul..
in cel mai rau caz, daca nu gasesti, iti sugerez o bona, eventual o femeie pensionara careia nu i ar prinde rau un ajutor la pensie , sau chiar o amica de-a ta care sta ea insasi cu copilul ei acasa...eu personal nu stiu de asemenea scoli de vara la stat,insa , logic, ar trebui sa existe..
mult succes
pashosha mami lui Luca si Maia
Am luat la rand toate gradinitele particulare si am gasit program de vara la Harry Junior si Petrutz Kindergarden. Incearca la ei, au datele de contact pe site-urile lor... cele de stat in mod sigur nu au program de vara.
Succes!
La Arc-en-Ciel au gradi de vara incepand cu 1 iulie. Nu stiu inca cat costa dar o sa ma interesez.