Dragilor,
Pleaseee.ajutati-ma si pe mine cu o cerere pt. demisie.
Am cautat pe site-ul ITM, dar nu am gasit decat notificarea angajatorului catre ITM.
Deci ar fi:
Subsemnatul....angajat la SC......din data de...in functia de...cf contr de munca nr...inreg la ITM....solicit sau (imi dau demisia)...intrucat...(motivul real e plecarea din tara pt o per de 3 luni, deocamdata).
Data Semnatura
Asa vad eu, care sunt angajator.
Pe de alta parte, fata a fost angajata ca absolventa si nu au trecut cei 3 ani de cand a fost incadrata, doar vreo 2. Ma gandesc ca atunci cand se va intoarce, eu as vrea sa vina tot la mine inapoi. Sa-si dea acum demisia si apoi o pot reincadra? Ar trebui sa desfiintez postul? Cum e cel mai corect, astfel incat sa ne fie amandurora bine?
Mersi mult,
Gabriela si baietii
De ce nu isi ia un concediu fara plata? La noi a fost o colega care a lucrat cateva luni bune in alta tara (fara contract.....) si asa si-a pastrat postul o perioada.
Plecare ei din tara impune si demisia de la tine?
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Am inteles ca nu se poate...pt ca fiind incadrat ca absolvent, trebuie sa lucreze cel putin 3 ani...si nu are voie in acest timp sa-si ia concediu fara plata.
Cunoaste cineva codul muncii mai bine? Este vreo bresa acolo, astfel incat totul sa fie legal?
Mersi mult,
Gabriela si baietii
La art 80/Legea76/2002-legea somajului, nu se face referire la restituirea sumei decat la incetarea raporturilor de munca.
Concediul fara plata SUSPENDA contractul de munca. Cel mai bine luati leg cu Agentia de somaj din localitatea dvs