Ce trebuie să mai fac?

Ce trebuie să mai fac? | Autor: eliza25

Link direct la acest mesaj

Bună seară!Sper să nu vă plictisesc și nici să vă supăr. Dar vă rog din să îmi răspundeți și mie la câteva întrebări.
În februarie 2004 am născut un băiețel de 3,200Kg la termen și la naștere nu a dat semene să fie bolnav, dar a murit după o zi.În februarie anul acesta am mai pierdut o sarcină oprită din evoluție la 9săptămâni - am făcut chiuretaj. Am facut teste genetice, teste pentru toxoplasmoză, citomegalovirus, clamydia și ricketii și toate au ieșit bune. Până acum nu mi s-a dat nici o explicație de ce mi s-au întâmplat toate acestea. De fiecare dată am rămas foarte greu însărcinată, cu tratament. Acum văd că iarăși nu mai rămân însărcinată. A doua oară am luat clomifen și am facut tratament la Sovata. Mi se spune că nu am nimic, dar nu știu de ce de fiecare dată a trebuit să iau medicamente pentru stimulare ovariană. Am avut de două ori polipi uterini, odată înainte de prima sarcină, și de aceea mi se spunea că nu rămân însărcinată, și a doua oară la 3luni după naștere, am avut hemoragie și mi s-a descoperit polip uterin. De fiecare dată polipii mi-au fost extirpați prin histeroscopie.
Aș vrea să știu ce trebuie să fac ca să nu mi se mai întâmple ceea ce mi s-a întâmplat? Trebuie să mai fac și alte analize? Ce trebuie să fac iarăși pentru a rămâne însărcinată? O să spuneți că e prea curând după ce am pierdut sarcina , dar vă rog să mă credeți că nu mai pot aștepta, îmi doresc enorm de mult un copil, vă rog să mă credeți că și acum îmi aud copilul plângând.
Trebuie să iau iarăși ova-mit nu îmi daunează? Se poate să se format iar polipi după chiuretaj? Câteva zile din lună am niște dureri foarte mari de burtă și mă balonez foarte tare, care să fie cauza?

Vă mulțumesc! Vă rog să îmi scuzați greșelile și vă rog din suflet să îmi răspundeți. Mă scuzați pentru că am scris atât de mult.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

saracuta de tine.
E cumplit prin ce treci, ce pot sa-ti spun? Nimeni nu poate integele cu adevarat durerea ta, doar cei ce au trecut prin asa ceva. Dumnezeu m-a ferit de asa suferinta, desi si eu am ramas f f greu insarcinata si am avut probleme mereu, dar acum e bine. Am o fetita scumpa si e viata mea.

Eu zic ca un timp sa te odihnesti, sa lasi lucrurile in voia lor, nu mai incerca nimic. Eu cred ca esti f obosita. Lasa macar o jum de an ca totul sa decurga de la sine., Nu mai face nimic, nici o investigaTie, nimic.

Eu dupa 4 ani de tratamente, operatii, si mai stiu eu ce, am zis gata, acum m-a opresc. Ma saturasem de dr si spitale. Eram stresata de a avea un copil. Asa ca n-am mai facut nimic. Si dupa cca 3 luni aflu ca sunt insarcinata. A cazut ca o bomba. Eu cred ca a fost si ceva psihologic. Nu puteam sa ma relaxez. Eram incordata. Sarcina a fost grea, cu probleme dar a trecut cu bine.

Eu iti doresc multa sanatate si incearca sa te odihnesti. Ai mare nevoie. Si nu te mai gandi la nimic.

Antonela &Andrada

Mergi la inceput