ALOE VERA - un miracol care mi-l va aduce pe BB?
Raspunsuri - Pagina 3
elenya_m spune:
Ooff! 
Am asa o stare... ![]()
Zilnic vad la servici (la eco) o groaza de BB-ei si de parinti fericiti cand isi vad ingerasii pe ecran..
Si parca nu mai pot suporta...
Am senzatia ca niciodata nu voi ajunge si eu ca ei 
Credinta face totul posibil!
musete spune:
te-am urmarit cu mare atentie Elenya. sa stii, ca aceleasi lururi bune le-am auzit si eu despre aceste produse 1005 naturale. este de adevarat ca preturile nu sunt deloc prietenoase, dar efortul, zic eu, ca merita.
Hai, fii optimista, ai sa vezi , totul va fi bine, adica asa cum ne dorim toate!
Pupici, musete
elenya_m spune:
musete
saru'mana pt incurajari!
E una din zilele mele proaste..
Am si bune, dar sunt si din acelea in care ma simt daramata.., simt asa.. ca nu am nici un rost 
Desi e mult spus.. poate totusi e ok sa iti doresti cu ardoare un copil, e ok sa speri si sa te astepti sa-l primesti in fiecare luna.. dar peste toate astea, sa vezi aproape zilnic BB-eii din burtici pe monitor si parintii radiind de fericire si implinire.. parca e mai mult decat pot duce ![]()
Multumesc inca o data pt incurajari
Sa ne de Dumnezeu la toate mult doritul 

crinuta71 spune:
Elenya multumesc mult ca te-ai oferit sa ma ajuti sa-mi procur produsele. Dar eu nu sunt din Bucuresti. Eu cunosc pe cineva aici care se ocupa de aceste produse, dar nu mi-a zis niciodata de cele de infertilitate. Acum ca ai scris tu, stiu exact ce sa caut. Multumesc inca o data.

elenya_m spune:
:) Nu are nici o importanta k nu esti din Bucuresti :)
Dar ok, cum doresti tu 
ilenya spune:
quote:
Originally posted by elenya_m
Desi e mult spus.. poate totusi e ok sa iti doresti cu ardoare un copil, e ok sa speri si sa te astepti sa-l primesti in fiecare luna.. dar peste toate astea, sa vezi aproape zilnic BB-eii din burtici pe monitor si parintii radiind de fericire si implinire.. parca e mai mult decat pot duceCredinta face totul posibil!
Nu pot zice decit ca-ti dau maaaaare dreptate!
elenya_m spune:
toate fetele
Azi sunt mai optimista, probabil pt ca azi nu sunt la BB-ei (si eu... sucita ca vremea) ![]()
Dar dc n-am mai avea si zile d-astea cred ca am innebuni..
Pupici 
musete spune:
Scuze, Elenya, nu mai retin exact. Tratamentul pentru infertilitate contine si gelul de Aloe? Stiu ca sunt doua tipuri, unul mai naspa si altul , mai comestibil, indulcit cu suc de merisor,sau cam asa ceva...
Se ia pe stomacul gol? Crede-ma sunt dispusa la orice efort financiar...
pupici, Musete
elenya_m spune:
mustete
nu ai de ce sa te scuzi..
Tratamentul include si gelul de Aloe.. pt ca el are principalul rol de a detoxifia organismul, pt ca produsele luate impreuna cu el sa aiba efect optim, fara a fi tinute pe loc de alte "treburi" nocive.
Eu mi-am luat pt inceput gelul de aloe simplu, deloc placut la gust (aseara cand am luat era cat pe ce sa vars.. scuze) dar am baut eu si ceai de pelin neindulcit.. n-oi muri acu..] si.. intentionez dupa ce il termin sa iau Berry Nectar (gelul cu merisor, e la fel de eficient si e mai placut la gust)
Imi doresc sa fac tratamentul pana la capat.. cu
banii astia; sper sa si reusesc..
Dc mai doresti sa ma intrebi ceva, cu toata inima iti stau la dispozitie.
Aaa... si inca ceva, produsele se pot lua la pret de depozit, dar depinde in cazul asta de fiecare distribuitor in parte (de aceea m-am oferit sa ajut; le-as fi putut lua cu 36 % mai ieftine; nu e mare lucru da la o suma de 2-3 milioane zic eu ca tot e ceva; iar dc nu esti din bucuresti ti le puneam eu la posta, nu e o problema, pe banii mei (ca sa nu las loc de suspiciuni
).
Dar poate reusesti sa te intelegi cu el/ea..
Mult succes iti doresc si sa se lase cu