ALOE VERA - un miracol care mi-l va aduce pe BB?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Elenya, nu superi pe nimeni. Eu nu am facut decat
sa scriu ceea ce am citit cu ochii mei si ceea ce am
testat pe pielea mea. Eu nu te contrazic, daca tu stii ca
rezultatele sunt ok, incearca.

Carmi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Ok..
Deci, va voi spune tot ce stiu, desi am aflat foarte de curand de ei si sunt inscrisa de nici o saptamana.
Din cate am aflat, desi produsele sunt de “spectru larg” deci acopera o mare varietate de afectiuni, trebuie mai intai sa ai un diagnostic clar; adica una e spre ex. sa nu ramai insarcinata fara o anume cauza medicala (mai rar, pt k intotdeauna exista o cauza stiintifica..) si alta e sa nu ovulezi ori sa ai fibroame, chisturi, disfunctii hormonale, condiloame, infectii cu Trichomonas sau Candida, leziuni pe col sau mai stiu eu ce.., k sa stii de unde pleci si pe ce anume te axezi..

Tratamentul recomandat si pt infertilitate, pe care l-au urmat si ceilalti despre care v-am spus este:

1. ALOE VERA GEL (gel de aloe, 1 litru) – detoxifiant
- 4 linguri dimineata + 4 linguri seara, pe stomacul gol, cu inghitituri mici (! se va incepe cura cu cate 1 lingura, cresteti treptat cat considerati voi).

2. FOREVER ROYAL JELLY (laptisor de matca 60 tablete) – probleme hormonale, chisturi, fibroame s.a..
- 3 tab/zi, sublingual pana la absorbtia totala, inainte de masa, dupa gel.

3. FOREVER MULTI MACA (proteine si subst nutritive vitale 60 tablete) – efect asupra functiilor sexuale si de reproducere.
- 2-3 tablete/zi cu apa.

4. A BETA CARE (antioxidant 100 tb)
- 2-3 tb/zi, inainte de masa, dupa gel.

SAU/SI

FOREVER LYCIUM PLUS (antioxidant 100 tb) – se administreaza la fel.

OPTIONAL (dc va mai tine buzunarul):

FOREVER NATURE-MIN (minerala si oligoelemente 180 tb)
- 2-3 tb/zi, inaite de masa, dupa gel.

ALOE BLOSSOM HERBAL TEA – (flori de aloe + alte 10 plante medicinale, 1 plic la 1.5 l apa)
- se bea cum vreti.. :)


As avea de subliniat ceva:
in privinta tratamentului:
- se tine de preferinta 3 luni (asta e indicatia pt un rezultat optim)
- este recomandabil si partenerului (care va lua gelul si Multi Maca)
- in timpul tratamentului se va evita consumul de bauturi racoritoare, alcool, cafea si mai putina carne de porc (dc se poate deloc).

in privinta administrarii gelului:
- se administreaza treptat (incepand cu o lingura dimineata, una seara) pt ca reactia asupra organismului sa fie una “blanda”. Pt ca el actioneaza ca un detoxifiant, in primele zile, posibil pana la 2 saptamani (depinde de la caz la caz), e posibil sa va simtiti rau, este o reactie normala, nu intrerupeti cura, indata ce organismul se va obisnui cu el nu va mai fi nici o problema);
- se consuma cel putin 1.5-2 litri de lichid/zi, pentru k toxinele asupra carora actioneaza gelul sa nu ramana in organism;
- in caz de intoleranta gastrica se administreaza dupa mese, nu inaintea lor;
- dc apar insomnii, administrarea de seara a gelului se va face la pranz.

Asta e tratamentul, pe care eu personal il voi incerca, pt ca, cunosc cel putin 7 persoane, care s-au simtit excelent, dintre care una, in urma unei operatii suferite la cap, care nu suportat decat ghici ce? Unul dintre produsele Aloe Vera, pe care l-am luat si eu.. si m-am simtit excelent..

Eu sper sa fie bine! Si sa va dau vesti bune in curand!



Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

In legatura cu preturile, vi le scriu mai jos (pana la sfarsitul lunii sunt exprimate in dolari, iar de la 1 iulie vor fi in euro..)
ALOE VERA GEL = 30.53 $
FOREVER ROYAL JELLY = 18.07 $
FOREVER MULTI MACA = 27.13 $ (recomandat din cate am observat si de Livia)
A BETA CARE = 30.53 $
- cura obligatorie

FOREVER LYCIUM PLUS 33.99 $
FOREVER NATURE-MIN = 18.69 $
ALOE BLOSSOM HERBAL TEA = 18.07 $

V-am atentionat ca nu sunt deloc modeste..., ci chiar ridicate.
Si pt mine este un efort sa le cumpar.., dar asta e..

Dc nu aveti incredere, mai asteptati cat le iau eu.. voi fi cobaiul celor care nu au curaj:)) sunt convinsa ca rau nu imi vor face.


Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Elenya multumesc ca ai scris aici care sunt produsele de aloe potrivite pentru infertilitate. Chiar asta vroiam sa te intreb. Eu am incercat ceva pe pielea mea (am avut probleme digestive urate) si au avut efect.
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Ah!..
Am uitat sa spun ce era mai important.. Nu se iau toate produsele odata in aceasta cura; adica.. se incepe cu Gelul si cu Laptisorul de matca (Royal Jelly), dupa ce se termina laptisorul se ia Multi Maca si dupa ce se termina si asta, A Beta Care si tot asa, dc se poate timp de 3 luni. Nu trebuie intrerupt in schimb gelul..
Urati-mi succes!


Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Pupik Crinuta!
Nu ai pt ce sa-mi multumesti, dc doresti produsele si nu ai de unde sa le procuri, eu cu toata inima te ajut.. sincer, mai ales ca nu se gasesc decat la distribuitorii autorizati ai firmei (e valabil pt oricine le doreste si nu are posibilitatea sa intre in posesia lor).

NU VREAU SA SE INTELEAGA GRESIT.. Si cred ca oricine citeste intelege la ce ma refer..
Nu fac reclama gratuita firmei si nici nu vreau sa credeti ca am eu vreun castig din asta.., ca de fapt nu am, ceea ce vreau sa spun e ca poate nu as fi aflat niciodata despre asta dc aceasta prietena nu ar fi ajuns sa-i cunoasca..
Si dc printr-o intamplare zic eu fericita am ajuns sa fiu unul dintre ei.. nu fac decat sa incerc sa ajut pe altii, spunandu-le despre ele, asa cum altii au facut-o cu mine.

Credeti-ma ca dc as fi avut bani as fi cumparat pt oricine cate un produs, sa vada omu' cum se simte, sa se convinga pe pielea lui, fara sa dea banu' inainte si sa creada ca e jecmanit. Dar din pacate nu am aceasta posibilitate :(

Nu fortez pe nimeni sa cumpere, oricine e liber sa incerce ce tratament doreste. Eu nu "calific", nici nu pun eticheta altor "metode". Probabil ca sunt si medicamente care ajuta, dar eu nu mai vreau sa iau asa ceva, pt ca nici nu mai pot, nu le mai suport; si este... foarte posibil sa ajung tot la ele; nimic nu e cu neputinta pe lumea asta.., un singur lucru e cert, oriunde si oricum, tratamentele tot costa si de cele mai multe ori nu costa putin.

Stiu ca produsele sunt destul de scumpe si eu la randul meu scot bani din buzunar sa le procur, dar sunt convinsa ca sunt naturale pt ca am cunostinte si prieteni care se simt bine dupa ce le-au folosit, prieteni care nu au nici un castig din asta, deci de ce ar minti?

Repet, dc e cineva care doreste sa incerce si nu are inca incredere, eu incep tratamentul asa cum am mai spus (cel tarziu) de luna viitoare, poate astepta sa vada efectele pe care il are mine. E posibil sa nu raman insarcinata ori sa nu raman chiar dupa 3 luni de tratament.., dar sunt convinsa ca-mi voi rezolva fooaarte multe alte probleme, pe care sigur le am, ca orice om din lumea de azi.

Eu am incredere, ca va fi asa cum imi doresc, ceea ce va doresc si voua fetele!
Mai vorbim!


Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta spune:

Elenya,multumim din suflet pentru ajutor, nu-si are rostul sa te mai scuzi atat , fiecare-si alege varianta optima. Scopul acestui forum este de a ne ajuta.(cel putin asa cred si asa am constatat). Normal ca fiecare tb. sa-si spuna parerea,ce efecte a obtinut, ce rezultate, mi se pare corect. Pai altfel ce facem, nu spunem nume de medic, de spital ,de firma,nimic ... ca facem reclama. Hai sa fim seriosi! Este posibil ca la unele persoane trat. sa nu-si facut efectul dorit,asta nu inseamna ca cele care doresc nu poate sa incerce. Nici la trat. alopate, recomandate de medicii specialisti, nu se obtin acelasi rezultate, cu atat mai mult la un supliment nutritiv. S-a discutat aici pe forum si de produse GND si cu astea sunt bune. Una dintre ele este Rici si ele sunt scumpe...

In alta ordine de idei,din ce stii tu,ce ai enumerat in trat. ajunge pt 3 luni (cate un flacon din fiecare)sau tb. sa mai cumparam?
si sa fii mamica cu burtica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Pup fetele!
Speranta eu nu cred ca ajunge cate un flacon pt 3 luni, de aceea am si scris cate tablete, sau ce gramaj are fiecare produs. Cele care contin cate 100 de tablete, cred ca ajung pt o luna.., cred; faceti o socoteala.
Oricum, gelul, care este produsul de baza si care nu se intrerupe deloc pe parcursul curei, sigur nu..

Multumesc mult pt urari! Dc ai sti cat imi doresc..
Sa dea Dumnezeu ca toate sa fim anul asta

Eu va doresc o zi placuta si linistita!
Si... rugati-va si pt mine, ca azi lucru 12 ore

Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lilicica spune:

Buna fetelor!
elenya am si eu o intrebare,preturile la produsele pe baza de aloe vera sunt pentru tratament de 1 luna sau 2 luni? Eu am facut un tratament homeopat, dar din pacate nu s-a intamplat nimic in urma acestui tratament. Unele modificari am simtit, respectiv nu am mai avut dureri la ciclu deloc, si simteam exact cand eram in perioada de ovulatie. Te intrebam pentru ce perioada este tratamentul? deoarece si mie mi-a fost recomandat de medicul meu de familie, in urma analizelor care le-am facut si eu si sotul meu si niciunul din noi nu avem probleme. Chiar imi spunea si doctorita mea ca cunoaste un cuplu care in urma tratamentului au avut un bebe. Int-radevar sunt putin mari preturile, dar daca pana la urma iese un bebik cred ca nimic nu este prea mult. Va pup pe toate.

Lilicica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenya_m spune:

Lilicica nu am inteles prea bine intrebarea ta.
Preturile pe care le-am scris eu sunt pt fiecare produs in parte si nu pt toata cura.. atat costa un flacon de pastilute (care poate avea 60 tb, respectiv 100 - am notat si cat contine fiecare) si un bidon de gel (de 1 litru); parerea mea e ca in comparatie cu gramajul fiecarui produs in parte, nu sunt chiar SF.., zic eu..

Intr-adevar sunt ridicate, dar pe langa ce citeam mai devreme.. doar o consultatie la homeopat (dc am inteles bine) e in jur de 1000.000 lei.. nu stiu ce sa mai zic, decat ca totul costa si necesita sacrificii..
Si pt mine este si inca unul foarte mare, sincera sa fiu ma imprumut ca sa-l pot cumpara.


Credinta face totul posibil!

Mergi la inceput