prin ce am trecut eu

prin ce am trecut eu | Autor: eliza25

Link direct la acest mesaj

Salut! Sunt Eliza și sunt nou venită. O să vă povestesc ceea ce am trăit eu până acum.Sper că mă va asculta și pe mine cineva, și sper să îmi răspundeți la căteva întrebări.
În februarie 2004 am nascut un băiețel de 3,200kg tare drăgălaș, care după naștere arăta foarte bine și plângea foarte tare. Acest îngeraș a murit după o zi de la naștere. El a venit la noi după doi ani de așteptări și tratamente. A venit ca o minune în viața noastră, dar minunea nu a durat ni măcar trei zile.În februarie anul acesta am pierdut iar o sarcină la 9 săptămâni-sarcină oprită din evoluție. De multe ori mă ridic și iarăși cad și simt că nu mai am puterea de a merge mai departe, dar știu că trebuie să merg pentru că ne dorim tare mult un copilaș.
De fiecare dată am rămas foarte greu însărcinată. Mi se spune mereu că totul e în regulă, că sunt sănătoasă și că voi avea copilași. Dar când? Simt că nu mai pot aștepta, parcă aud și acum plânsul copilului meu. E minunat să fii mamă oricât de mult te-ai chinui.
Doctorii în spital mi-au spus că, copilul are malformație cardiacă, dar la necropsie i s-a pus diagnosticul de hemoragie meningo-cerebrală cu inundație ventriculară și hemoragia pulmonară a nou-născutului. Nu știu ce să mai cred și nu știu care a fost cauza morții copilului meu, poate doar neglijența, "lasă că o să faci altul" - așa mi-a spus medicul neonatolog.
Am făcut teste genetice și teste pentru toxoplasmoză, clamydia ricketii și citomegalovirus. Toate au ieșit bune, iar citomegalovirus IgG a ieșit pozitiv, dar medicul mi-a zis că e bine că am avut infecția înainte și că nu o să mai fac. [b]Să fi avut citomegalovirus cât am fost însărcinată cu băiețelul și nu am știu? De ce am pierdut și a doua sarcina?
Acum iarăși nu rămân insărcinată.De când am pierdut sarcina nu m-am ferit deloc. Ce să fac iar, trebuie să fac tratament și să merg la Sovata. A doua oară ca să rămân însărcinată am luat Clostylbegit 2luni și am făcut tratament la Sovata. Să mai iau iarăși Clostylbegit?
Câteva zile pe lună am niște dureri foarte mari de burtă și nu știu de ce. De două ori am avut polipi uterini care mi-au fost extirpați prin histeroscopie, odată înainte de prima sarcină și a doua oară după 3luni de la nașterea copilului. E posibil să fi făcut iar polipi? Când am pierdut a sarcina mi s-a făcut chiuretaj.
Vă rog dacă puteți să mă ajutați cu câteva răspunsuri vă sunt recunoscătoare.
Vă mulțumesc! Eliza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pusichet spune:

Salut
Am citit ce ai scris si mi-a parut foarte rau ca a trebuit sa treci prin clipele alea groznice.
Sfaturi nu pot sa-ti dau pentru ca nu sint masura. Eu , nu am avut nici o sarcina, ma chinui, sper sa reusesc intr-o zi.
Dar sint sigura ca fetele de pe forum ar putea sa te ajute cu citeva sfaturi, au mai multa experienta si sint saritoare si sufletiste.
Totul este sa fii puternica, si increzatoare ca intr-o zi o sa ai ceea ce iti doresti, un copilas.
Te pup
pusichet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Buna Eliza,
Problema ta e foarte dureroasa si mai ales foarte dificila. Te sfatuiesc sa intri pe site-ul dr. Tutunaru, reclama si sa-i explici pe larg problema ta. Din experienta pot sa-ti spun ca o sa primesti un sfat competent. Nu dispera, stai de vorba si cu fetele de aici ca poate mai e cineva in situatia ta si sigur te ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Eliza, ai trait o adevarata tragedie si imi pare rau pentru durerea ta. Motzunica ti-a recomandat un site foarte bun si pe el poti adresa intrebari dr Tutunaru si in functie de ce iti raspunde vei avea o idee ce sa faci mai departe. Sper sa obtii ceea ce iti doresti!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzycatBB spune:

Draga Elisa, stiu cat de greu iti este si eu am trecut prin ceva asemanator.Am pierdut la diferenă foarte mica doua sarcini prima la 6 luni si urmatoarea la 5 luni. Povestea mea o poti gasi la acest link http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50014 unde au mai scris si alte fete care au mai trecut prin asta. Te inteleg cat de greu iti este, la mine la prima sarcina fetita mea a trait doar 20 de minute iar eu nu am vazut-o decat pentru cateva secunde si cred ca n-am sa o uit toata viata si mereu mi-e dor de ea.
Cred ca misterul pentru a ramane iar este sa te relaxezi sa o iei incet este un subiect interesant pe forum unde s-a vorbit despre asta si sa nu disperam http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51429. Si noi incercam de 8 luni si bb se lasa astepat dar ca de obicei o luam de la capat poate luna asta cine sti.

Unii dintre noi trecem prin clipe grele chiar in aceste momente, dar

Dumnezeu este gata sa ne binecuvinteze intr-un mod in care doar El o poate face.

Pastreaza-ti vie credinta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jane04 spune:

Eliza imi pare ffff rau sa aud prin ce chinuri groaznice ai trecut!
Eu nu te pot sfatui cu nimic , dar vreau sa stii ca noi suntem alaturi de tine!
Ma rog pt. tine si pt. celelalte fete sa va ajute D-zeu sa fiti fericite si sanatoase!
Cateodata ma gandesc ca mai bine nu iti da D-zeu decat sa ti-l ia.
Vino pe la Ovulatie, monitorizari... fetele sunt ff dragute.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Eliza, stiu si eu cat de greu este sa-ti moara copilul, eu am nascut prematur la 21 saptamani. Fetita mea a trait o ora si putin :_(

Sfaturi nu prea pot sa-ti dau, dar vreau sa-ti spun ca sunt alaturi de tine in durerea ta. La mine s-a intamplat de curand, inca nu am inceput sa incercam pentru bb2, dar am frica pe care o ai si tu, imi este atat de frica sa nu fiu in stare sa mai fac un bb sau sa mi se repete.

Desi e greu de acceptat, sa stii ca Dumnezeu e mereu langa noi si cand va veni timpul o sa fie totul asa cum ne dorim.

Am sa ma rog pentru tine. Sper sa ramai cat mai curand insarcinata si de data asta sa te bucuri de copilasul tau.

Sunt alaturi de tine!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Eliza draga,
Imi pare tare rau se suferinta prin care treci, trebuie sa fie groaznic. Dumnezeu sa te binecuvinteze si sa te mingie cu bunatatea lui. Nu dispera, o sa fie bine, ai sa vezi, cind toate usile ti se inchid, Dumnezeu iti deschide o fereastra... fii tare Eliza, ma rog pentru tine....
Te imbratisez cu drag,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiaMaria spune:

Jane04... cred ca ai dreptate. Mai bine sa nu ti-l dea Dumnezeu decit sa ti-l ia cnd ti-e mai drag.
M-am intrebat de atitea ori de ce nu pot ramine si eu gravida, de ce atitea fete care nu isi doresc copii, au, iar noi astea care suntem inebunite sa-i facem nu putem. Nu e drept!!!
Sau poate Dumnezeu stie mai bine de ce nu ne lasa sa-i avem. Nici nu mai stiu ce sa cred, uneori am impresia ca o iau razna si vorbesc numai timpenii... iertati-ma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Povestea lui Iov pentru mine este o dovada a faptului ca nu Dumnezeu ne-a luat bucuria, si nu Dumnezeu ne face sa suferim.

Noi ne rugam la Dumnezeu in felul nostru, iar El ne raspunde in felul Lui intelept.
Dumnezeu e bunatate si iubire, El ne va ajuat pe toate sa fim fericite intr-o zi. El stie cel mai bine ce se intampla si motivul pentru care se intampla.

Va pup pe toate si sper sa ne intalnim de curand la viitoare mamicute.

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!
- Web
Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza25 spune:

Buna! Va multumesc tuturor pentru ca sunteti alaturi de mine. Imi pare tare rau sa aud ca si unele dintre voi ati trecute prin clipele groarnice prin care am trecut si eu. Voi pe la ce medici mai mergeti?
Eu nu mai stiu pe unde sa ma mai duc. Toti medicii sunt ocupati, nervosi, nu au timp sa te asculte si te inteleaga. Am fost la prof. Bogdan Marinescu, Dr. Suciu, Dr.Moisa Sunt buni, dar nu atat de buni incat sa te poata intelege.
Va pup pe toate.

Mergi la inceput