Mamici de iulie-august 2005 (51)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Superrrrrrr, inca o mamica !

Felicitari Andreea (AC) sa fiti sanatosi amandoi!

Imi ridica moralul vestile de genul asta mai vreau

cami si zuza mica din burtica 33s

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Wow felicitari Andreea(AC) ce ma bucur pentru tine!!!!!Sa fie sanatos si mancacios!!!!
Nu pot sa cred ca ai nascut chiar in ziua cu luna plina :)

Noi nici macar pe aproape nu suntem.Am fost la control si nu am mai facut nici un progras, tot la 2cm am ramas.Urmatoarea programara o am luni si atunci dr va incerca sa grabeasca putin lucrurile.Daca nu se intampla nimic, dr ma va induce vinerea viitoare cand voi fi in saptamana 40.
In rest Aidan este foarte bine, cantareste in jur de 3500g si dr mi-a spus ca sunt pregatita pt inducere pt ca am colul deschis 50%.
Sper sa se intample ceva in zilele urmatoare ca nu vreau un bebe urias.Intre 3000 si 3500g este ok.

Adriana si Aidan 38+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Felicitari Andreea si refacere rapida, nopti linistite si laptic mult!!!!!!!!

Ghemotoc mic cu ochi albastri, sa ai parte de tot ce e mai bun pe lume, sa ii bucuri pe parinti si sa te intelegi bine cu surioara ta!

laureta multumim de vesti! si de incurajari

anda cred ca si la tine e vorba de anemie

albinutzza te inteleg cu RATB-ul, ca si eu mai trag inca la faza asta...si numai de frica sa nu raman cu masina pe undeva

katink tocmai cand sa te dam disparuta... dar noi mai avem ceva de asteptat pana la intalnirea cu bebeii, nu

mamini si eu capatasem obiceiul de juma de an eram plecata...acum m-am linistit peentru aprox. un an, iar urmatoarele iesiri sunt planificate cu sotul si fara pitici.

Pupici la mamici, bebici si burtici

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 34 + (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

CONTINUAREA :

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51753" target="_blank">Mamici de iulie-august(52)

AniS si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput