Mamici de iulie-august 2005 (51)
Raspunsuri - Pagina 14
mamini spune:
Boga, mi se pare incredibil ca renovarea aia nu se mai termina...tot e bine ca se vede ceva. s-ar putea nr de avorturi sa fi scazut in general, in Ro, mi se pare ca e o crestere la nr de copii si gravide...atunci era ingrozitor, cind ajungeam noi la stagiu, aveau in aripa din fata un cabinet unde era deja coada formata-fete tinere, in camasi de noapte, sprijinind zidurile- uneori 15-20! si intrau una cite una in cabinetul ala...brrrrrrrrrr...era ca pe banda, in fine, mi s-a parut trist de tot.
Peltecu stiu ca e bun si serios, matusa mea a nascut cu el( avea 40 de ani si a ramas f greu insarcinata,dupa 7 ani de incercari, in 1989 cind nu se faceau tratamente, trimiteau la Sovata etc)...Pelinescu e un tip dragut, cu noi nu prea avea treaba ca deh...era stagiu scurt si faceau misto de noi ca dinti n-o sa gasim in...stiti voi ce
.
de dr ta am auzit tot de la o pacienta, ii facea scandal cu kg si mincatul, in schimb ii spunea ca e ok sa bea bere( si ca atare respectiva a tot baut bere,2 sarcini...pe mine ma ingrozea faza asta...seara era la terasa. in fine, are doi copii superbi, sanatosi. si totusi!!!!!).dar am inteles ca madam Z e buna ca medic.
sper sa mearga totul bine cu voi!
M
gabirus spune:
Irina, ce curios, si eu am visat azi noapte ca am intrat in travaliu (ma apucase intr-un autobuz, ce stupid ...
). Dar am fost azi intamplator cu autobuzul si nu s-a intamplat nimik.
Suntem cuminti.
E chiar emotionant ca a inceput seria nasterilor. Si eu abia astept sa aud primele povestiri ale proaspetelor noastre mamicutze.
Alunec in fiecare zi din optimism in stres si inapoi; dar nu am de gand sa las teama sa faca vreun pas in fatza. 
Gabi, mamikul Evei si al baietelului din burtic, 34 sapt.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/coada_cometei/my_photos
mamini spune:
Irina, stiu ca iti visezi fat-frumosul si fara busuioc, dar sunt diferite obiceiuri de Sinziene pt fete nemaritate, sa-l viseze, sa-l gaseasca, sa fie mai frumoase sa...fel si fel.
si eu astept vacanta si sper sa ne odihnim, ca ne asteapta vremuri cu trezit noaptea si hranit copilu`si apoi muatatul si...deh, multe.mi se pare ciudat cit de tare ne-a schimbat deja viata mitzulica, anul trecut eram in Italia in aprilie, in Creta in mai la sfirsit,in iunie de Sinziene in Letonia( doar 3-4 zile), in iulie in Romania, in Portugalia in septembrie( acolo am fost fara iubit, la un congres) si in decembrie la Praga.si n-a fost cel mai "plin" an... deja anul asta in Ro in martie si acum...atita sovaiala pt vacanta asta...pai nu-mi trebuia decit 1 ora sa fac bagajul,nu era nevoie de timp de gindire daca aveam bani. acum atita m-am perpelit...dar nu poti sa traiesti in frica, o sa fie ok. asa ca daca vrei sa te duci la Bucuresti, du-te, nu se intimpla nimic! nu poti sa stai ca pe oua...
mie mi-e mai teama cum va fi sa calatoresc cu puiutza...dar cred ca de Craciun o "probez" ca sa ne crestinam si sa ii fac pasaport, apoi...poate bagam si noi un Canare, o Teneriffa, ceva ieftin ca banii de concediu de maternitate vor fi mai putini - e bestial sa ai copilul sub 2 ani, nu costa nicaieri nimic in plus, nici avionul, nici hotelul, pampersi sunt peste tot, la fel laptic si borcanase cu papa. si cred ca i-ar place si ei, in loc de intuneric bezna si minus 25 de grade sa mergem la plus 20 de grade si soare in ianuarie-februarie...
abia astept sa fie si ea cu noi, scumpa mea.
M
laureta spune:

Andreea (AC) a nascut ieri la ora 10.00 un baietel perfect sanatos cu ochi albastri si pletos are 3260 g si 50 cm.
Mamica si bebelinu sunt foarte bine a fost nastere usoara.Mi a zis ca nu au taiato.Si acum il astepta sa i dea papica.
Bun venit pe lume ingeras mic
Fetelor care urmati va tin pumni sa fie totul bine.
Prima aniversare 
Katink spune:

Felicitari Andreea!!! Sa iti traiasca puiul, sa fie sanatos si mancacios! Te asteptam cu poze multe! Refacere rapida!
Ai cobit tu bine ca nasti de luna plina ![]()
Eu cam am probleme cu netul, ba merge, ba nu merge.... asa ca noi suntem bine, doar netul ne face figuri.
Multi pupici la burtici,
Katink
si dulcineea mea 34+
Fotografii
Lory2004 spune:
Fetelor ce emotionant!!!!
Avem o noua mamica printre noi!!!!

Andreea sa-ti traiasca baietelul sa fie sanatos, cumintel si mancacios si tie refacere rapida!!!
Lory si baietelul din burtik 36s
anis spune:
Andreea...FELICITARI , sa-ti traiasca baietelul! Te asteptam sa ne povestesti cum a fost nasterea!
Fetelor inca o mamica...inca nu imi vine sa cred...ca, calatoria noastra se apropie de final, si schimbam statutul de gravidutze cu prospete mamici! Frumos...
AniS
si bebelina mea dulce 33+
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
Albinutzza spune:
Buna fetelor
Cum spuneam si ieri, nu o sa treaca zi fara evenimente fericite...iata FELICITARI ANDREEA (AC)...sa fiti sanatosi si cuminti, sa aiba parte de fericire si ce e mai frumos pe lume
Acusor, e super bine acasa, nici nu-ti dai seama cat e de bine, pe bune, nu simti, nu te plictisesti, asha ziceam si eu: oare ce o sa fac ca o sa innebunesc acasa
, dar crede-ma nu ai timp...sunt atatea de facut, prieteni de intalnit, pregatiri, daca ai si net, e si mai minunat..crede-ma...merita![]()
Cami, bine ai revenit printre noi, speram sa nu mai pleci![]()
Irina cum stai cu pregatirile?!?!?
Mamini spor la cumparaturi, nu te obosi, ca sa fie vacantza frumoasa
Am fost azi pe la bunica mea, dar groaznic drumul asta, cu trancavaiu', m-a zdruncinat cam tare...si e zapuseala parca, sta sa ploua...in rest totul bine, suntem activi cred ca si la mine s-a intors, ca-l simt jos, si marti mergem si noi la control...abia astept, cred ca facem si echo, si vedem exact cum stam
Albinutzza
36+ & Luca bondarelu' din burtica
Traieste clipa
http://community.webshots.com/user/albinutzaa
andatudor spune:

FELICITARI ANDREEA!!! sA-TI TRAIASCA PUIUL ,SA FIE SANATOS ,CUMINTE SI MANCACIOS!!!

Eu nu ma simt asa de bine de aceea nici nu am mai scris,intru doar sa va citesc,ca de ieri dimineata mi-e asa ameteala incontinuu si atunci cand stau pe scaun!!!
Spre seara imi mai trece...
De-abia astept sa ma duc saptamana viitoare la analize sa vad cum mai stau...
Anda si
buburuza din burtica 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos