Nu mai inteleg nimic

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roana spune:

eram plecata din tara de doua luni. m-a intrebat daca poate merge ca lucra cu firma care organiza cheful. si i-am zis da.aveam inceredere nue ra prima data.
nu stiu de ce s-a ajuns aici. nu inteleg cum el pentru care am fost totul poate fi asa dintr-o data.
poate uita tot.
ce sa fac sa vina inapoi?
a venit de doua ori si eu am fost mandar si proasta si l-am disperat.
mai vreau o sansa sa ii arat ca se poate
de ce ii e frica? de ce se complace in situatia asta?
noi eram mereu impreuna la cumparaturi acasa ne desparteam doar la servici.
dintr-o data nimic nu mai e . cum pot sa uit toti anii astia minunati? sau el cum poate?
credeti ca nu ii pasa? eu una nu cred si o sa lupt atat cat e nevoie sa vada ca suntem inca importnati impreuna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Ei, m-am suparat pe tine. Si-ti spun ca n-ai nevoie de noi...pentru ca toate iti dam acelasi sfat, dar nu asculti pe nimeni.
Cum naiba mai poti spune ca te iubeste, ca e las, ca vei lupta sa il aduci inapoi? Wow... A fost cumva primul barbat din viata ta? Poate asta ar fi vreo explicatie...

Ce ziceai? Ca erati perfecti? Tu te auzi ce spui? Pai cum poti sa spui ca erati perfecti cand el s-a aruncat in patul alteia? Cum poti sa vrei sa lupti pentru o dragoste pierduta, pentru un om care se flutura prin patul alteia, care se comporta asa?

Mai, fetele astea m-au luat de multe ori la rost spunandu-mi ca sunt cam tanara, puritana si alte alea... Nu ma supar, dar pe cuvant...mintea mea de om nu concepe cum poti trai asa!

Esti dependenta de el? Cu ce? Sufleteste? Financiar? Era prea bun la pat? Ai intrat in faza aia cand toata lumea spune acelasi lucru, iar tu nu auzi nimic, si tot crezi in iluzia ta...ca te iubeste, ca mai puteti fi fericiti, ca il vrei inapoi, ca lupti pentru el...

Vad ca iti e mai simplu sa stai sa plangi, sa suferi in nestire, sa il cauti ca pe Dumnezeu, sa speri intr-o iluzie...decat sa pui naiba punct odata la toata nebunia asta. Nu poti? Ei nu! Daca vrei, poti!

Ne intrebi ce sa faci, cum sa faci. Pai noi vorbim, noi auzim! Ti-a mai zis cineva: ia-ti concediu, ia-ti o prietena cu tine sa-ti versi tot oful, du-te si relaxeaza-te, nu-i mai raspunde la telefon, ocupa-te si de tine. Ca de aia isi permite sa se comporte asa...ca te vede cum plangi disperata dupa el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Imi pare tare rau ca nu am cum sa te ajut. Eu nu l-am vrut inapoi. Nu mai era sotul meu, barbatul meu ci un strain care mi-a provocat numai durere. Ce sa fac cu el? Da, am plans pentru omul care nu mai exista, care se prefacuse in praf si pulbere. Pentru strainul de care m-am despartit, de ce as plange? Omul tau, draga mea, pe care il iubesti, nici macar nu mai exista. Nu mai exista din clipa in care a fost in bratele unei alte femei. Cum vrei sa primesti langa tine un strain? Un om pe care nici macar nu-l cunosti, nici nu stii cine este. De aceea nici nu poti sa-l ierti, pentru ca nici nu mai este perechea ta. Chiar daca il vei forta (santajandu-l sau nu) sa se intoarca la tine, cu ce ochi il vei privi? Cum il vei mangaia stiind ca acolo au fost si mainile unei alte femei? Sau cum ii vei suporta mangaierile? Stiu, tanjesti dupa viata ta dinainte, vrei ca totul sa se spulbere ca un cosmar. Nu se va spulbera. Asta este viata, cu bune si rele. Lasa-l sa se duca, nu ai ce sa faci. Cu umilinta nu rezolvi nimic, iti vei intrista si mai tare sufletul si vei suferi si mai mult. Ata este rupta si acolo va fi intotdeauna un nod, fie ca vrei sa-l vezi sau nu.

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

stiu ca asta merit. stiu ca parca am innebunit dar ce sa fac?
mi-e dor de el. o sa incerc sa fiu rece.
ma doare sufletul simt ca nu mai am putere.dar ce e rau in a-mi iubi sotul asa mult. a fost al doilea barbat in viata mea si l-am iubit foarte mult. nui-am aratat asta nicicand.
nu cred ca e in stare de asa ceva. jur ca nu realizez.
cred ca asta e pb.
ca m-a schimbat cu alta carenici macar nu e mai buna ca mine.
ma invinovatesc ca am fost la mare si eu m-am purtat ca naiba.
si asta l-a facut sa renunte.
poate e greu de inteles dar nu pot crede ca asa se termina o casnicie minunata. in 2 luni. cand ne luasem ap. aveam de toate ne pregateam de bebe. dintr-o data nu mai am nimic din tot.
e greu sa trec de asta.
si nu cred ca pot deocamdata.

Mergi la inceput

nu inteleg de ce cum avem pb fuge la ea. o suna sa vb cu ea ca cica il linisteste.
mi-e greu sa inteleg cum poate fi asa.
dintr-o data. nu putea fi actor. s-a intors si mi-a zis ca ma iubeste i-a zis si aleia ca ma iubeste ca vrea sas dea o sansa casniciei apoi iar a sunat-o dupa 2 sapt. in care noi ne-am scos ochii. l-am zapacit cu ea asta e devarul daca taceam....
nu se stie.
asta o sa fac
o sa incerc sa nu mai aibe nici un semn de la mine.
i-am pregatit de ziua lui un cd cu cele mai faine poze ale noastre si o scrisoare.
o sa i le trimit prin posta ca sa nu ne vedem la firma lui.
asa stiu ca va fi singur cand le primeste.
si chiar cred ca amintindus-i poate se gandeste ca acum refuza sa o faca si isi impune sa se poarte asa ca sa gatam odata cu nebunia.
sper ca timpul va rezolva pb.
va pup si chiar nu sunt nebuna.
il iubesc de mor si nu accept ca el sa strice totul din lasitate si frica ca nimic nu va mai fi la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Am ramas fara idei si cuvinte, dar mai am puterea sa iti sugerez ceva. Incerc din rasputeri sa-ti inteleg iubirea asta nebuna...stii ce cred eu ca ar fi cel mai bine pentru voi?

Nu va apucati sa divortati acum (oricum tu nici nu vrei!). A va impaca imediat este imposibil, orice-ai face tu, oricat ai tacea, oricat ai ierta...oricat...oricat...

Luati-va o pauza...dar PAUZA...fara sa va vedeti, fara sa vorbiti, fara sa va dati mesaje, fara nimic...ca si cum nu ati sti unul de altul...macar 1 luna!!! Vedeti ce se intampla cu voi, fiecare! Linistiti-va gandurile, sufletul, analizati-va...decideti in final ce vreti de la voi, de la viata voastra, de la casnicia asta care e cum e acum...

In momentul de fata totul e prea proaspat ca sa poti face o evaluare cat mai exacta atat a situatiei, cat si a sentimentelor voastre. Parerea mea!

Mergi la inceput

si eu cred ca asta e cea mai buna solutie. o pauza definitiva. asta am incercat sa il conving.
sper sa reusesc. dar as vrea ca in pauza asta sa se gandeasca, sa analizeze ce e mai bine pentru noi.
stiu ca isi va da seama.
iti multumesc mult.
eu nu o sa il mai caut deloc deloc.
in scrisoarea pe care i-o trimit o sa ii scriu la final asta.
sa vedem cum va reactiona.
sper ca pana la urma sa fie bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

parca esti eu acu vreo 10 ani. la fel de indragostita si de disperata.
pot sa-ti spun cum l-am recucerit eu.
intii am plins bine pe umarul prietenelor. apoi mi-am facut niste haine in care aratam bestial. m-am dus la coafor si mi-am schimbat complet frizura. m-am dus la el pentru un minut, cu un pretext plauzibil, in cazul meu sa-i inapoiez niste bani. am fost foarte dulce si dragalasa, dar rece si resemnata, ca si cum as fi acceptat sa ca totul s-a sfirsit. n-am stat decit 1 minut, nu m-am asezat, nu m-am lungit la vorba. dupa 3 ore era la usa mea. am discutat ca 2 amici, am iesit la suc. a incercat stingaci sa-mi faca curte. eu m-am facut ca nu pricep. am pretextat ceva urgent si am plecat. m-a vizitat apoi zilnic. tot ca amici discutam. cind simteam ca nu mai pot, ca-mi explodeaza inima, pretextam ceva urgent si plecam. in tot timpul asta aveam grija sa arat fain de tot. dupa vreo 2 saptamini era cu totul al meu.
dupa vreun an mi-am dat seama ca nu voi putea uita vreodata si ca nimic nu va mai fi ce a fost. ne-am despartit. atunci am suferit ca un catel, dar stiam ca e mai bine si acum daca as putea da timpul inapoi la fel as face.
si eu ma invinovateam pentru ca m-a inselat. nu era cazul, mi-a spus-o singur.
cam asta a fost.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariamunteanu spune:

Roana, chiar daca s-ar intoarce la tine, viata voastra nu va mai fi la fel si niciodata nu vei mai fi fericita cu el, n-am nici o indoiala.

Maria

Mergi la inceput

acum nu imi doresc decat sa se intoarca. dupa aceea depinde de noi amandoi sas fie sau nu la fel.
vreau sa redevina el.
eu nu il mai caut. mami a plecat, stie ca sunt singura probabil va suna sa vada ce fac. o sa vb frumos, tb sa il fac sa inteleaga ca ar fi pacat sa dam cu piciorul chiar daca asta cere mult timp.
am gresit si eu cu atitudinea asta a mea de mandrie si acum s-a saturat de crize, de urlete ii e frica sa continue si de aceea vb urat si isi impune lucruri.
o sa am rabdare.
o sa ma aranjez si o sa il caut eu de un motiv.
o sa vad cum fac.
dar nu pot renunta. nu inca

Mergi la inceput