Nu mai inteleg nimic

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anna spune:

mai...zic si eu...dar nu este absolut firesc ca tu sa fi avut fel si fel de resentimente in momentul in care vaq vedeati?! pai sunt explicabile, normale, firesti...tu ii aratai ce simti pentru ca ele sa capete si de la el un raspuns, o explicatie...el ar fi vrut sa fii senina si impaciuitoare?Cum se poate ca sa nu inteleaga ce simti??

eu zic sa incerci sa nu il mai astepti.Stiu ca e foarte greu.Dar deja asta mie mi se pare ca e a doua greseala imensa: aceea de a nu trage ponoasele faptelor lui.(adica toate starile tale, trebuia sa fie langa tine, cu tine de mana, asa cu tot cu "isteriile" tale, sa aiba ceva de zis, sa te mangaie, sa fie spasit intr-un fel sau altul...)

Tie cum ti se pare ca doreste sa fie iertat pe loc?Tu unde esti IN SUFLETUL LUI?

NU cred ca are rost sa tecerti cu mama ta...Cred ca, in felul ei, asa certandu-te dur, de fapt, vrea din tot sufletul sa fii tare, sa te poti ridica si sa vezi lucrurile asa cum ele sunt de fapt.Sa nu iti para rau mai tarziu de ce simte si dansa..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Roana draga, imi pare rau ptr suferinta ta. Insa.. nu stiu daca merita sa plangi dupa el!
El e inca cu ea! Nu conteaza daca fac sau nu sex. E cu ea, se intalneste cu ea! E colega de servici de se intalnesc atat de des "accidental"?

Nu stiu - poate e mai bine ca s-a intamplat asta acum, cand inca e usor sa o iei de la capat, cand inca nu sunt copii la mijloc.
Dumnezeu ne arata, dar ne lasa pe noi sa decidem.

E adevarat ca e bine sa ierti. Ma gandesc ca tu deja ai facut-o. El "ti-a tras o palma" cand a calcat prima data stramb. Tu ai intors obrazul, si el in loc sa isi dea seama de greseala, ti-"a mai tras o palma".

Dragostea lui ptr tine a disparut in 2 luni! Ptr ca daca a fst capabil sa se culce cu alta, sa iubeasca o alta femeie, poti sa mai crezi ca te iubea si respecta inainte?..O casnicie care merge minunat, in care partenerii se iubesc si se respecta, nu dispare ca un fum, la o despartire de 2 sau 12 luni..

Tot de a cautat el, a fst un motiv. Cea cu care s-a culcat nu era o prostituata, era o femeie careia i-a zis aceleasi vorbe de dragoste pe care ti le-a spus si tie altadata. Pe care a cucerit-o cum te-a cucerit si pe tine altadata.

Plangi - dar nu dupa el. Trebuie sa plangi de furie ca ti-ai irosit 9 ani cu cineva care nu merita. Si mai trebuie sa plangi de bucurie ca ai vazut asta acum, si nu dupa ce aveai 3 copii care sa sufere dupa tatal lor.

Ia-ti o vacanta. Pleaca undeva departe el. Lasa-ti telefonul acasa, sau schimba-ti numarul. Si incearca 2 saptamani sa nu te gandesti la el, ci doar la tine. Si apoi trage concluziile. Deciziile e bine sa le iei lucid.

Dumnezeu sa te ajute in toate deciziile pe care le vei lua!

PS: noi la inceputul casniciei, in primul an ne vedeam la 3luni cate o saptamana, ca el era aici in Franta, iar eu ramasesem in Ro; asta nu a fst motiv ptr nici unu din noi sa ne racim, sau sa ne cautam pe altcineva; de ce oare?..ptr ca iubirea noastra era suficient de puternica, nu? si ptr ca ne respectam.

Lumy- mamica lui www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=spic%20de%20grau" target="_blank">David Andréi (11 Martie 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34758" target="_blank">Povestea nasterii lui David

Yesterday was the past, tomorrow will be the future,but today is a gift, that’s why we call it PRESENT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Roana, scumpo, de ce te chinui asa? Stiu ca suferi enorm, ca nici lacrimi pentru a plange nu mai ai, stiu ca inca il iubesti (sau poate e doar durerea care nu a trecut!), stiu ca inca mai speri, dar de ce refuzi sa traiesti pentru tine?

Nu-i o solutie sa te izolezi de cei din jur, sa nu-ti mai faci treaba la serviciu cum trebuie (sau sa nu te mai poti concentra asa cum o faceai odata). Tie nu iti e mila de sufletelul ala al tau?

Roana, meriti mai mult de la un barbat, sincer. Altul, daca ar fi gresit cum a facut sotul tau, si ar fi regretat, si l-ar fi durut apoi suferinta pe care ti-a pricinuit-o, ti-ar fi dat si luna de pe cer...numai sa ramai cu el.

E trist ca suferi si ca te doare atat de tare, dar nu rezolvi nimic ramanand in durere. Daca tu nu ai grija de inima si viata ta, nu va avea nimeni. Eu zic sa te ridici un pic din oceanul asta de tristete care ti-a inundat sufletul, sa gasesti in tine un pic de energie, de dorinta, si sa incerci usor-usor, cu pasi lini, sa mergi mai departe pe cararea vietii, dar nu cu lacrimile curgand siroi pe obrajii tai, ci cu speranta ca vei intalni pe cineva care te va pretui si te va face fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arhistefy spune:

Draga mea, nimic nu va mai fi la fel. Iti spun acum din propria mea experienta, a unei femei care a trecut printr-un divort si al carei fost sot a anuntat-o intr-o dimineata ca noaptea trecuta devenise tatic (bineinteles cu o alta femeie). Nu te mai lupta cu tine insati, caci acum asta faci. Traieste fiecare zi asa cum vine, "margica dupa margica". Nu incerca sa uiti ce ti-a facut, nu incerca sa-l cauti, de fapt nu fa nimic. Doar traieste fiecare zi, in ritmul ei. Du-te la serviciu, intalneste-te cu prietenele, du-te la o sala de gimnastica, umple-ti timpul. Seara vei fi moarta de oboseala si nici nu stii cum vor incepe sa treaca zilele. Si pe masura ce zilele vor trece, va trece si durerea. Vei trai cu ea o zi,doua, trei, dupa care vei vedea ca este din ce in ce mai usor.Si te vei uita intr-o zi in oglinda si vei spune:"ma, dar proasta am mai fost" si vei zambi intelept. Si vei reincepe din nou sa traiesti la maximum, vazand stralucirea fiecarei zile. Acum doar incepe sa traiesti fiecare zi, fara planuri de viitor, fara a te gandi la trecut ci numai la ce ai de facut astazi, in aceasta clipa, in aceasta ora si asa mai departe.
Nu te mai umili cautandu-l. La ce iti trebuie firimiturile aruncate de alta femeie cand ai putea avea barbatul tau, numai al tau, care de-abia asteapta sa te intalneasca.
Hai, si asta va trece. Mergi mai departe, lasa in urma usa care s-a inchis pentru tine si uita-te dupa cea care in acelasi timp s-a deschis.
Iar noi vom fi aici pentru tine.

La toate gandurile negative pe care le-ai putea avea, Dumnezeu are un raspuns pozitiv pentru tine.

Cu drag,
Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

stiu ca asta ar tb sa fac. dar mi-e dor de el in fiecare clipa. cand il vad incepsa tremur nu mai pot. simt ca nu pot fara el.el era cel care ma iubea mai mult(asa credeam si eu si cei din jur). niciodata nu i-am aratat cat il iubesc ce inseamna el pt. mine.ne-am racit poate ca am avut pb. ne cautam casa, eu a tb sa plec aveam de lucru. ea a aparut cand avea nevoie. se simtea singur. a inceput ca o curiozitate si a continuat ca ea era in refugiu. era calma era smechera in timp ce eu ii mancam nervii. stiu ca am gresti si eu, am fost mandra. dar acum ma doare sa nu stiu unde e ce face cu cine e cand stiam tot, unde e in orice minut.mi-e super greu. simt ca nimeni nu intelege. dar il iubesc si voi lupta sa il aduc inapoi
lupt pentru amandoi ca el e las si ii e frica ca nu va mai fi la fel.
o sa ii arat ce pierde si va regreta.
spuneti-mi cum sa fac. sa nu mai dau semne, sa astept? cred ca acum atat mi-a ramas. sunt disperata. stiu ca ma iubeste. simt.
am fost perfecti. oare nu mai putem fi? de ce e asa greu?
imi vreau viata inapoi ca simt ca cineva mi-o fura.
va multumesc de sfaturi. am nevoie mare de voi.
doamne da sa isi dea seama.
el nu vb cu nimeni, nu stie ce simte. ce ar tb sa fac? simt ca isi impune sa fie asa. nu poate sa uite 9 ani de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Cum poti sa vrei sa ii mai dai o sansa dupa ce ti-a facut? Cum poti sa vrei sa refaci o casnicie in care el te-a mintit de atatea ori? Cum poti sa crezi ca te mai iubeste???? Daca te-ar iubi nu ti-ar face asa ceva. E las si crud si rau ca te mai suna si iti mai da sperante. Da, ai dreptate, eu nu te inteleg. Poate nu asta vrei sa auzi, dar eu totusi ti-o spun. Si daca se intoarce la tine, o sa fie cum spune buli, nu o sa stii niciodata daca te minte sau nu. Nu merita!

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ma bag si eu in vorba, dar sincer, Roana incepi sa devii patetica. Cum poti spune ca simti ca te mai iubeste? Esti mediu cumva? Daca te iubea atata nu se refugia imediat ce ai plecat in bratele alteia. Si eu cred ca relatia lui cu ea nu este asa noua. Cred ca ei sunt colegi de mai mult timp si isi faceau ochi dulci de mai multa vreme, faptul ca tu ai plecat a fost doar o ocazie pt. el.
Incepi sa faci o obsesie pt. el si asta nu e bine! Zbieri si plangi, il suni de 50 de ori pe zi si tot atatea SMS, tu vezi asta cu ochi buni?
Lasa-l fratie, ca nu este el ultimul om de pe pamant! 9 ani de casnicie?! Nu esti nici prima si nici ultima, lasa-l in saracie si fiecare cu drumul lui. Tu crezi ca vei putea uita vreodata ca el a fost cu alta? Vor exista intotdeauna reprosuri din partea ta si nu spune ca nu, caci nu te cred!
Hai curaj!

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Roana-am vrut sa-ti trimit un mesaj dar nu-ti merge PM-ul. De ce?

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze Raducu
Raducu la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

celor ce vor sa imi trimta mesaj pe PM nu stiu de ce nu merge.puteti sa imi sacrieti pe r.oana@personal.ro si va multumesc mult de tot.
stiu ca nu ma intelegeti.
acum simt ca daca va veni inapoi va fi altfel. tb sa imi impun sa nu mai zic nimic.
nu sunt colegi, s-au intalnit intamplator la un chef cand eu nu eram si a fost o curiozitate care s-a transformat in nu stiu ce. nici el nu stie ce simte pentru ea si nu realizeaza ce simte pentru mine.
o sa am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ce cauta el la chef fara tine?

http://community.webshots.com/user/delphinoi

Mergi la inceput