Nu mai inteleg nimic

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gangurici_licurici spune:

quote:
Originally posted by roana

stiam ca sa veti reactiona.sunt constienta ca sunt nebuna.
dar nimeni nu stie ce viata frumoasa si linistita am avut.

Tu ai zis-o: ce viata linistita AI AVUT. Obisnuieste-te cu ideea ca nu o mai ai, cel putin nu cu el. E foarte greu sa o iei de la capat, dar e mult mai usor decat sa va impacati si pe urma sa traiesti toata viata cu spaima ca o va face din nou.
Eu zic sa renunti. Acum ti se pare ca merita sa lupti, si intr-un fel ai dreptate, merita sa lupti pentru dragoste, dar nici chiar pentru orice mitocan, chiar daca e sotul tau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

dupa o relatie de 4 ani, neexperimentati amindoi, ne iubeam mult si era foarte frumos, intr-o vacanta, el a calcat strimb. n-a recunoscut niciodata, eu am stiut din alta parte.
a avut tot asa niste ezitari, ba cu mine, ba cu ea. in final s-a intors la mine mai indragostit decit fusese vreodata, am mai lalait-o vreo 2 ani, dar nimic nu mai era ca inainte si, in final, am plecat fiecare pe drumul lui. eu n-am mai putut avea niciodata incredere in el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Poate-s io mai naiva, da eu ma gandesc, dupa o casnicie fericita de 9 ani sa abandonezi dupa o luna-doua de rataciri? eu una n-ash abandona, decat dac-ash vedea intr-adevar ca e totul pierdut. I-ash da posibilitatea sa ma recucereasca, si ash uita totul. Reprosurile nu fac decat sa distruga orice urma de sentimente. Si daca n-am sti sa iertam, zau ca 90% din casnicii ar fi distruse. E dureros si e dificil sa treci prin asha ceva, dar se intampla in mai multe familii decat iti imaginezi. imi amintesc ca pana si bunicu-miu a avut o aventura, pe care bunica-mea a rezolvat-o dupa legile satului: i-a tras aleia o bataie pe cinste si s-a rezolvat problema. Ai grija de tine, si daca tu crezi ca merita si ca inca va mai iubiti, mai dati-va o sansa. Sansa de-a fi fericiti. Numai bine

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paraluta spune:

Draga Roana, unde stai in Cluj? Ca vin in septembrie acasa si i-as arata eu lui! Nu merita sa pierzi vremea cu el. O spun asta din experienta. Am avut un prieten 8 ani, care m-a parasit si am suferit de numa`! Cu timpul mi-am revenit, si pina la urma, cind ma asteptam mai putin l-am cunoscut pe sotul actual, cu care sint foarte fericita. Chiar daca suferi acum mult, si pot sa inteleg asta, sa stii ca timpul vindeca foarte bine. Caci nu mai merita sa continui cu el. Chiar daca revine la tine si chiar daca, cum apui tu, ca si-ar reveni relatia voastra foarte bine, "nodul" nu dispare niciodata. Bucura-te ca n-ai copii, sa mai sufere si ei!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

sunt foarte debusolata si trista.din nou ne intoarcem de unde am plecat. probabil ca asta a fost. pentru ca l-am vazut iar cu ea, chiar daca am spus sa stam o vreme separati sa vedem cum sa facem sa fie bine. ieri a fost ziua lui si chiar i-am simtit lipsa. el zice ca nu mai au nimic ca s-au intalnit intamplator. de ce mai minte si acum? si de ziua lui a ales sa fie cu ea.
chiar nu mai suport si chiar nu mai pot trai asa. mama mea a venit la mine si nu sunt singura acum de aceea el e linistit ca nu a mai sunat deloc. ieri am vb cu el si a vb urat, a zis ca e gata ca ce ma mai intereseaza cu cine e ? e adevarat ca si eu am facut o super criza de nervi si urlam de numa ca nu imi vine sa cred ca de la o zi la alta se schimba. odata zice asa odata altfel.NU REALIZEZ CE SE PETRECE cu viata mea. si nu pot sa nu ma invinovatesc ca la mare nu am fost in stare sa tac cand el s-a straduit. daca eu lasam mandria atunci....
nu ma mai inteleg nici pe mine. dar IL IUBESC ENORM mai mult decat am crezut vreodata. I-am facut un cadou de ziua lui un CD cu pozele cele mai frumoase ale noastre(v-am spus ca eram super fericiti). o sa i-l trimit prin posta ca se pare ca nu mai vrea sa ma vada deloc.asa brusc se termina o casnicie? imi vine sa mor, sa uit de tot.
nu pot sa cred ca el e capabil de asa ceva. el care ma adora si eram totul pentru el.eu cred ca inca nu realizeaza ce se petrece si cum ar fi fara mine de tot. ca nu are cum sa nu ma mai iubeasca ca il simt. il simt inca foarte bine. dar spune toate lucrurile astea la nervi sa ii dau pace ca l-am stresat mereu cu telefoane si sms-uri.
stiu ca o sa ziceti sa il las sa bag divrot si sa vad de viata mea. e usor de zis. dar eu chiar mai sper in ceva. sper ca timpul va rezolva problema.
va multumesc de sprijin si va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Roana, ti-am trimis e-mail... l-ai primit? PM-ul tau e dezactivat, nu-ti pot trimite...

http://community.webshots.com/user/nadia1412

Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

roana, imi pare rau ca nu te pot incuraja ... daca a luat-o pe drumul asta nu prea cred sa se mai intoarca ... poate se mai opreste din cand in cand si-ti mai roteste tie cutitul in rana. 9 ani ... pune punct si mergi mai departe, altfel nu vei avea decat de suferit. si stii? indiferenta se rasplateste cu indiferenta. lasa-l pe el sa se dea cu capatana de pereti. vorbesc din experienta ... am suferit ... m-am perpelit ... am pierdut vreo 2-3 ani numai plangand si cu sufletul la gura "azi cum o mai fi?? dar daca azi e bine ... maine ce-o fi??". si acum ... am un sot pe care il iubesc si care ma iubeste. din cand in cand apare si "celalalt" sa-mi spuna ce mult ma iubeste el si ce greu e fara mine. la inceput ma minunam si eu cat de nepasatoare eram la vorbele lui ... acum mi se pare chiar natural.
bafta!
nu merita sa suferi pentru nimeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrath spune:

hai sa ma bag si eu cu o parere! nu inteleg! ce naiba vrei totusi? sa vina spasit ca un catelus? n-o s-o faca in veci...mai ales ca el te scoate pe tine de vina...pentru ce mai urli si tipi? te-a parasit femeie!!!! s-a dus cu alta, a mancat si a dormit cu aia " in alta camera", i-a spus aleia tot ce iti spunea si tie, impartasesc impreuna o intimitate care era numai a voastra...
" intoarce-te, te-ndreapta spre acel pamant ratacitor si vezi ce te asteapta..."
revino-ti..esti tanara, ai toata viata inainte renunta sa-l mai cauti, prefa-te ca nu exista..soarta te asteapta dupa colt sa te faca fericita...cum crezi tu ca poti sa mai ai incredere in el..cum vei mai putea pleca din oras fie si pentru o zi? daca apare un copil si el vine si iti spune ...ups! sunt stresat...din cauza ta eventual, ca esti isterica si tipi...ma duc sa-mi cauta iubirea!..ai rabdare pana ma intorc...ce vrei sunt stresat!!!
si inca ceva ...stii cat ma enerveaza chestia asta cu isteria? un barbat poate ridica tonul cat pofteste...e barbat, o femeie daca tipa e isterica...bleahhh!!!!!!

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Nici eu n-am sa inteleg NICIODATA de ce unele femei prefera sa stea sa isi bata sotzii joc de ele in loc sa judece situatia cat mai limpede si sa isi vada de viata lor. Nu te inteleg,Roana, cum poti sa spui ca iubesti in disperare un barbat care te-a inselat? Iti faci atatea reprosuri...ca daca taceai, ca daca lasai mandria la o parte...tu chiar ai impresia ca daca faceai toate astea se schimba situatia cu ceva?

De ce anume ai nevoie ca sa te trezesti din amorteala? Cred ca daca l-ai vedea culcandu-se cu alta sub ochii tai ar disparea pe loc toata iubirea asta pe care i-o mai porti. O iubire inutila...caci este pentru un barbat care nu te merita...

Eu am observat ca majoritatea femeilor au nevoie de adevarate bombe in viata lor ca sa renunte la o pramatie de barbat pe care ele il iubesc nebuneste, oricate magarii le-ar face...

Sunt convinsa ca ai sa suferi in continuare...stiu ca ai sa plangi multe zile (mai ai lacrimi?)... Sunt clipe irosite, clipe triste... Si intr-un tarziu te vei vindeca, si vei vedea totul cu alti ochi...si ai sa te convingi SINGURA ca nu s-a meritat toata suferinta ta.

Oricate iti vom spune noi, vor ramane doar vorbele...inima ta e mai presus de orice parere care iti spune sa renunti la el si sa iti vezi de viata ta...din pacate!

Numai bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Eu nu mai pot. ma culc plangand ma trezesc la fel. imi amintesc tot felul de lucruri cum eram ce facema. mi se pare ca viata mea nu mai are rost, ca nu mai am ce afce. nu mai stiu sa ma port nu mai suport pe nimeni. el e cu ea. zice ca nu o iubeste dar asta nu e pb mea. ca nu mai vrea sa se gandeasca la nimic ca casnicia asta nu mai are vreo sansa. ca el a dat una. o saptamana? e adevarat ca el a incewrcat si eu de fiecare data am fost ca nebuna, zece minute era bine apoi imi aminteam de ea si incepeau reprosurile, intrebarile. cum era? ce ii facea? el imi raspundea si iar ma enervam.
de doua luni viata mea a luat-o razna si mie nu imi vine sa cred.il iubesc ? cum pot oare? mi-e dor de el cand stiu ca e cu aia? eu sufar de mor. nu stiu daca ma credeti stiu ca daca nu va stii nimic de mine o vreme ii va fi dor seva intoarce.
Acum e mama la mine cu care numai ma cert ca ea are parerile ei eu ale mele. eu nu pot renunta asa ea ma face cretina, proasta. azi vreau sa plece. ea s-a suparat ca a zis ca o scot din casa. dar e mai bine asa. vreau sa fiu singura.
Simt ca nu mai am pe nimeni. el a sunat ieri ca a stat linistit cat era mami cu mine ca stia ca nu sunt singura. asta a vrut sa fie linistit. dar eu? nu conteaza ca viata mea merge inainte din inertie. nu am mai zambit de nu stiu cand, nu am mai fost fericita. am casa mea, masina mea nu ma pot bucura de nimic fara el.
Oare vreodata se va intoarce daca acum e asa hotarat? cum sa fac sa il fac sa se razgandeasca sa vada ca mai poate fi bine chiar daca pana acum i-am demonstrat ca eu nu pot uita.
Sunt devastata. imi vine sa plang non stop si la servici si acasa.
cineva care a trecut prin asta sau a auzit. cum sa fac sa il recastig ca stiu ca ma iubeste inca dar isi impune de frica ca veci nu va mai fi la fel.
va pup

Mergi la inceput