Nu mai inteleg nimic
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
dara spune:
Bravo Roana! Asa te vreau! Sa te tii numa' de atitudinea asta!!!
Pupici si ...fii barbata!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Draga Roana,
uite ca am ajuns sa fiu data si de exemplu...dar sa stii ca ceea ce spune Irene acolo,chiar daca spune ea mai "dur" are dreptate!
Si mie mi-a povestit atatea,si eu l-am iertat de n ori.....si pe ea n-o iubea doar erau prieteni.......si se dadea de ceasul mortii ca ce ma mai iubeste.....asa ca ai mare grija,odata ce a distrus totul nu se mai poate face ca nou!
Mai ramane sa-i faca si un copil .......si esti violeta nr. 2!
Eu iti doresc sa te trezesti mai devreme decat mine,pt. ca ai sa suferi mai putin.....bafta!
Elena-V.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/J_sp_G/J_sp_G.jpg)
J G spune:
quote:
Originally posted by Cyan
roana,
Divorteaza de individ si taie orice comunicare cu el. Nu e usor, dar va fi mai bine dupa. Distruge raul cat mai devreme si vezi-ti de viata ta. Orice alte framantari, sperante, sunt inutile, iar viata e prea scurta pentru a fi pierduta cu asa ceva.
Cyan
Ai perfecta dreptate... e adevarat ca e foarte greu sa renunti la cineva dupa atatia ani, dar este singura solutie.
Un lucru e clar: fidelitatea e foarte rara si oamenii casatoriti se mai culca si cu alte persoane, uneori asta nu inseamna ca nu isi iubesc sotul/sotia, lucrurile astea pur si simplu se intampla.
Dar cand ii spui asta sotului/sotiei si mai si pleci, dupa care vrei sa te intorci si spui la toata lumea ca de fapt a fost vina celuilalt... asta e altceva, asta inseamna ca nu itit mai iubesti sotul/sotia.
Intrebare : poti sa te mai culci cu nemernicul?
adimercedes spune:
Roana, asa cum zicea cineva pe aici si pe mine m-au mancat degetele pe taste sa iti raspund. Si ma leg de "motivele" lui, insa de partea la care nu s-a referit nimeni pana acum...
Deci, tu pleci 2 luni in strainatate cu treburi, iar cand vii el iti da cu sutul de 2 ori, fara sa se uite inapoi, fara sa judece, fara explicatii logice (ca i s-au aprins calcailele si gandeste cu alt cap nu sunt motive logice!), apoi vine cu Tu erai isterica, insistenta, agresiva etc. Pai, cand erai TU asa, ca doar ai fost plecata 2 luni!!! Iar cand te-ai intors ti-ai luat pumnul in gura, sa ma exprim asa. Cand nu avea el timp sa lucreze si nu il lasai tu sa se odihneasca??? Doar el a ramas singurel acasa, 2 (DOUA) LUNI DE ZILE!!! Cat avea nevoie de odihna???
Auzi, astea sunt motive stipide, pentru cine vrea sa le creada si sa fie aburit, pentru cei care barfesc pe la colturi si se multumesc cu orice bucatica de "radioshantzism". Tu ai demonstrat ca esti femeie puternica, pe picioarele tale, iar daca el nu trage la aceesi caruts, asta e problema lui, iar motivele invocate sunt de-a dreptul puerile si trase de par la maxim.
Capul sus si mergi inainte cu Dumnezeu!!! Nu ai nevoie de bolovani de gat!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
roana spune:
Dragele mele am revenit dupa ceva vreme cu noutati.
A insistat sa vina cu mine la mare(unde eu am mers in interes de servici) vezi doamne sa nu fie ingrijorat ca merg atata drum singura.
A fost un fiasco pentru ca eu nu am putut sa il iert deloc si i-am pus tot felul de intrebari despre aia despre cum a fost si ne-am certat intruna.
Nu am putut sama port normal stiind ca a fost cu alta si intra-devar l-am disperat. el a vrut un nou inceput si se pare ca a fost un sfarsit.
ne-am intors acasa dupa 5 zile de stres si nervi si iar certuri mai ales dupa ce mi-a zis tot adevarul si am mai aflat tot felul de prostii pe unde a dus-o si ce au mai facut(demult atunci dar m-a mintit). a zis ca vrea sa fie sincer ca nu mai vrea sa existe minicuni sa vedem cum facem si cum trecem peste asta.ca ma iubeste si tb sa ne gandim amandoi ce vrem.
De ieri s-a mutat iar la prietena aia noastra si a zis ca ar tb sa ne recucerim ca asa stand amandoi ne scoatem ochii si sigur la despartire ajungem. asta cred si eu ca e mai bine sa stam departe o vreme ca deocamdata cat ar vrea el eu nu pot uita.
Va pup si va multumesc de mesaje.
Nadia1976 spune:
Roana draga, am citit si mi-a plans sufletul; am trecut prin asa ceva; stiu cat e de greu, dar timpul atenueaza durerea, crede-ma. Nu va fi usor, dar cred ca e mai bine sa suferi acum ptr. un timp, FARA el, decat sa suferi o viata CU el. Am avut si eu aceeasi speranta ca el se va schimba, ca daca a inteles cat de mult m-a facut sa sufar, nu v-a mai "calca stramb" vreodata... am gresit. Am plecat si eu din tara si dupa vreo 2 luni jumate l-am sunat (in noaptea de anul nou) si el era cu alta... n-am stiut, am aflat dupa un timp. Apoi, cand am aflat si l-am sunat si i-am spus ca e totul gata, ma suna disperat la orice ora din zi si din noapte, plangea, ma implora sa ma intorc in tara, sa ma intorc la el, dar, cum spunea cineva aici, i-am dat o sansa si el a irosit-o. Mi-am schimbat nr. de tel., doar ca sa nu ma mai poata suna. Apoi cand mamica mea a trecut in nefiinta si am sunat acasa (inca nu eram in tara), tata mi-a spus ca el e acolo; am vb. cu el si nici nu m-a intrebat cum sunt, cum fac fata... in schimb isi plangea lui de mila, ca el unde se mai duce, daca mami nu mai e... Eh, egoist... Apoi, am cunoscut pe altcineva: dragoste inflacarata, promisiuni, ce mai, traiam ca in rai (emotional), aveam langa mine barbatul ideal, visul oricarei femei, genul de barbat ce vezi in telenovelele sud-americane (intamplator, el e sud-american)...avea atata respect ptr. mine si ptr. femei in general, de nu imi venea sa cred (mi-a spus odata ca daca o femeie isi aranjeaza sutienul, un barbat ar trebui sa se faca ca nu observa, sa se intoarca cu spatele) apoi, dupa vreo 8 luni, a trebuit sa ma intorc in tara, imi expirase viza. L-am asteptat un an de zile, de fapt, 13 luni sa faca ceva sa ma intorc la el... n-a fost altceva decat promisiuni... vorbe in vant... telefoane, e-mailuri, pachete, cadouri... in fine, dupa 13 luni am venit in Canada, ca ma saturasem de viata din Ro. Am venit in Canada cu gandul de a-mi lua acte si a-l aduce si pe el aici... La doua luni de Canada, am primit o scrisoare de la el... imi spunea: "Te iubesc dar o iubesc si pe Laura"... cum??? Cand EL e cel care-mi spunea tot timpul ca nu se pot iubi 2 persoane in acelasi timp... am continuat sa-l iubesc, am continuat sa-i trimit e-mailuri... m-a rugat sa-l sun. L-am sunat si l-am intrebat cum e relatia lui cu Laura (alta romanca... hm) a zis ca el credea ca-l sun sa vb. despre "noi", nu despre el si ea... I-am spus: "<NOI> nu mai exista... existam eu si tu, separat, cand tu spui <noi>, nu poti decat sa te referi la tine si ea, nu la mine". Desi mi se rupea sufletul, nu i-am dat timp de "gandire", sa poata alege... i-am spus ca e gata. Nu puteam crede ca el, barbatul perfect, ma putea inlocui cu alta... asta a fost acum 2 ani jumate... am continuat sa-l iubesc, pana cand intr-o zi am intrat pe adresa lui de e-mail si am gasit acolo o gramada de poze cu femei dezbracate... el care se intorcea cu spatele daca o femeie isi aranja sutienul... mi-am dat seama ca barbatul de care eram candva indragostita s-a schimbat... sau poate e acelasi, doar ca nu l-am cunoscut eu... sau nu vroiam sa vad cum e el in realitate, sau el e un mare actor...
La vreo 4 luni l-am cunoscut pe cel care-mi este acum sot de vreo 2 ani. Totul a fost fulgerator... ai spune ca daca te arzi cu ciorba... dar nici nu m-am gandit; cred ca ceva in subconstient imi spunea ca el e cel ptr. care am colindat lumea, in lung si lat pana l-am gasit... a trecut mult timp de cand am stat intr-un singur loc mai mult de 13 luni... dar sunt aici de 2 ani si jumate aproape, cu el si nici prin cap nu-mi trece sa plec mai departe. Relatia nostra nu e una perfecta; avem neintelegeri, chiar certuri... dar ne iubim si respectam suficient de mult sa trecem peste probleme; parerea mea e ca cei care nu se cearta, probabil nu o fac ptr. ca fiecare tine in suflet ce nu-i place si uite asa se strange frustrarea, care ne face sa explodam, sau, pur si simplu sa facem ce a facut sotul tau... ne luam frumusel valijoara si plecam mai departe...
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by roana
Am noutati.
Ieri gagica (e cam proasta) a vb cu o prietena de-a mea ca de fapt ce crede toata lumea e prostie. ca el si-a cam batut joc de ea, ca dormea la ea dar in alta camera ca ii spunea ca se gandeste la mine si faze de-astea.
Iar el discutnad cu fina noastra i-a spus ca el de fapt a plecat de acasa ca avea foarte mult de lucru(are firma) si eu nu il lasam sa se odihneasca ca il tot intrebam tot felul si zi si noapte(asta recunosc am fost foarte isterica).Ca nu se pune pb sa o iubeasca pe aia nu a iubit-o deloc ca ce cred eu sunt tampenii ca tot ce a zis a zis la nervi pentru ca eu eram super agresiva si atunci asa devenea si el. Ca acum nu mai are nimic cu ea si vrea sa ne acordam o sansa.
Ca acum mingea e in terenul meu si asteapta sa ii fie pasata.
Eu deocamdata chiar nu mai vreau. ma suna raspund vb chestii generale si atat.
vom vedea ce va fi
Nu te imbata cu apa rece... eu am facut-o si n-am realizat nimic bun; doar mi-am irosit ani si ani din viata...
http://community.webshots.com/user/nadia1412
Ne nastem goi, uzi si flaminzi. De abia dupa aceea lucrurile se inrautatessc.
roana spune:
nadia si eu sunt din deva si el. stam in cj de cand suntem studenti si ne-am stabilit aici. daca vrei da-mi o adresa de mail poate ne scriem pe privat. poate chiar ne cunoasteam
nu stiu de ce il mai iubesc dupa tot ce a facut. cateodata imi vine sa il omor dar cand ma uit la el mi se inmoaie sufletul.
stiu ca viata mea fara el ar fi super aiurea. il iubesc mai mult decat am crezut.
poate ca sunt proasta, dar asta sunt. eu sper inca ca ceva intre noi va mai fi. ca nu asa se sfarseste o casnicie care a fost perfecta,.
va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/violeta69/violeta69.jpg)
violeta69 spune:
Draga mea,
sper ca la tine va fi altfel....povestile nu seamana intre ele,oamenii nu sunt toti la fe!
Sincer,m-as bucura ca totul sa fie ca inainte......insa da-mi voie sa am ceva indoieli!
Nici eu n-am prea ascultat ce-mi spuneau fetele acum aprox. 8 luni.....credeam ca eu stiu cel mai bine(de aceea te inteleg!).....cand iubim facem totul fara sa gandim,ne bazam pe ce spune inima,nu ce spune ratiunea.....
si uite unde am ajuns!
dar,inca odata spun.poate nu e la fel.....poate exista o sansa.....daca exista profita de ea,pt. ca e groaznic sa pierzi omul pe care l-ai iubit si in care ai investit atat!
Dar,sigur,nici nu vei uita ce a facut....oricare ar fi motivul......
Bafta!
Elena-V.
Rosey spune:
nu zic sa te impaci cu el DAR:
aveati 19 ani cand v-ati cunoscut. ai fost prima pt el? chiar daca nu...era nevoie de mai mult experienta de viata si pt el si pt tine. a simtit nevoia asta. poate ca amanta vorbeste serios. poate ca intr-adevar dormea in alta camera. poate ca era doar o presiune a faptului ca nu a experimentat destul. eu vorbesc din experienta...am trait si eu asa ceva..si l-am inteles...l-am lasat liber, pt ca nu avusese libertate la varsta la care trebuia.....deci eu zic sa te gandesti si la asta. poate acum te poate aprecia cu adevarat.este cumplit de greu dar daca el te vrea cu adevarat, cred ca merita sa incerci. nu ai nimic de pierdut.