Nu mai inteleg nimic

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inca o zi spune:

nici eu nu vreau sa scriu prea multe,dar la fel ca fetele , cand am citit postarile nu m-am putut abtine sa nu adaug cate ceva.roana,poate tu inca crezi ca un asemenea individ se poate schimba,e bine ca inca speri in asa ceva....dar odata ce de 2 ori te-a dat la o parte , iar acum cica....nu a fost nimic, ci doar acasa era stresat de....tine si avea probleme cu firma....boah! ce invetii!....e bine ca il crezi....stii cum! e viata ta si faci ce vrei,dar oadata ce ai postat aici problema ta, noi cei care citim simtim nevoia sa ne dam cu parerea.pacat ca alegi sa stai langa un asemenea individ! poate ca-i vei oferi o noua sansa,dar in viitor parerea mea e ca vei mai trece cu el prin asa ceva si ce mi se pare nesimtire din partea lui e ca zice ca nu a avut nimic cu ea....a dormit la ea doar! mai asa! si de asta a vrut sa termine cu tine???ca sa poata doar dormi la ea???asta e chiar tupeu! chiar am observat ca sunt multe persoane care scriu aici despre probleme ce le framanta,unele chiar grave,dar apoi la scurt timp ne scriu ca s-au decis sa mai ....acorde o sansa!! a cata oare????dar feicare face ce vrea cu a lui viata si feicare si-o traieste cum vrea!! deci...multa bafta!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Deocamdata nu ne-am mai vazut deloc. ma tot suna sa ma intrebe ce fac. nu ii raspund. imi scrie sms-uri.zice ca o sa imi explice odata tot ce a fost sa inteleg si daca mai ramanem sau nu impreuna.eu acum i-am zis sa ma lase in pace nu mai am chef de discutii aiurea si chiar in momentul asta nu stiu ce va fi.poate ca in timp voi gandi altfel. acum imi vad de viata mea.de servici. de prieteni. de mine.
Sunt linistita.asta cred ca e cel mai important. si poate odata voi intelege de ce. pentru ca a fost un soc pentru toata lumea ca noi(care eram mereu dati exemplu ca si cuplu) am ajuns aici dar pentru mine a fost un soc si mai mare.
Cert e ca inca ne iubim. si vom vedea ce va fi in viitor.
Va pup pe toti si cei care m-au criticat si cei care m-au incurajat.
postarile voastre imi dau putere si demnitate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Draga mea, nu vreau s intru nici in detalii si nici sa fac pe atotstiutoarea, dar nu inteleg cum mai poti iubii un barbat care te paraseste de doua ori.Nu o data, ci de doua ori.Iar cu stresul, toata lumea este stresat, pentru ca traim in zilele cu cel mai mult stres( cred eu), dar asta ce inseamna ca de cate ori o sa se intample asta o sa te paraseaca?
Eu cred ca tu singura esti cea mai in masura sa iei aceasta decizie importanta, dar gandeste-te daca merita.
Este ca o franghie pe care o data taiata si innodata, o sa aiba tendinta sa se rupa prin acelasi loc, deoarece este punctul ei debil, asa este si o relatie, odata rupta, niciodata nu va fii la fel ca inainte( parerea mea proprie si personala).
Pupici si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

eu zic ca demnitatea trebuie sa ti-o asiguri tu, nu postarile noastre.

in alta ordine de idei, ma amuza cum deja te vezi ca fiind tu monstrul, si el victima. fantastic cit te lasi dusa de nas.

iar daca el era in trecut stressat pentru ca tu tipai la el, de ce nu a deschis o discutie atunci, sa rezolvati problema, in loc sa isi caute o alta femeie? puah.

imi pare rau, dar ti-o faci cu mina ta. sper sa te trezesti, totusi.

p.s.: apropos de titlul subiectului - "Nu mai inteleg nimic". chiar ca nu-ntelegi. e viata ta si te priveste ce faci, dar... odata ce ai postat aici, ne-ai deschis o portita pentru a te putea "certa" putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelab spune:

Roana, imi permit sa-ti dau si eu niste sfaturi! daca le pot numi asa. Parerea mea este ca trebuie sa stati toti 3 de vorba, fara sa va enervati, sa-i asculti pe fiecare , sa-i vezi ,, pe viu,, cum se comporta unul cu celalalt!
In functie de asta poti sa le spui clar ,, verde in fata,, ca numai TU vei decide ce se va intimpla in continuare!
Pe el dupa aceea lasa -l sa fiarba vreo 2 zile(cel putin) si in functie de ce ai decis NUMAI TU anunta-l!
Daca decizi sa-i mai acorzi o sansa, parerea mea este ca trebuie sa-i spui asta si ca va trebui sa te recucereasca si sa faca eforturi ca sa te convinga ca te iubeste !Eu cred ca trebuie sa discutati si sa puneti cartile pe masa- asa cum a mai spus pe aici cineva- si veti analiza de ce s-a ajuns la aceasta,( poate ai si tu vreo vina? ),sau a fost o refulare a lui ca ai lissit de linga el 2 luni?.
Eu cred ca cel mai bine este sa discutati mai intii toti 3 (tu , el si tipa) dupa care numai tu cu ea, apoi tu cu el! Asa vei avea o imagine completa a situatiei. 9 ani de stat impreuna sint totusi niste ani! nu se poate renunta chiar la prima greutate aparuta in viata voastra! Deci , parerea mea,.. nu renunta inca ! mai discutati! dar fii asa cum ti-au mai spus-o si altii cu capul, nu cu inima la aceste discutii!
Iti urez succes ,si fii lucida indiferent de concluzia la care vei ajunge!
Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Aelab, scuza-ma, deja ma bufneshte risu, adeka tu ai fii capabila sa ai o discutzie in trei, el, tu shi amanta?? Shi ce sa discutatzi, cum a facut ea sa-l atraga pe el in mreje, sau ca el a fost condus de [emoticon pentru scula] shi a trebuit sa se refuleze undeva? Aaa, scuze, refularea era pentru sentimentele lui negative provenite din relatzia cu Roana, nu refulare hormonala...
Pe bune acum, asta inseamna o umilire inutila, adeka hai sa facem o masa rotunda, eventual sa jucam un poker pe amicu, sa vedem care-l cishtiga, sau putem sfirshi intr-un sex in trei, shi-asha menaju-n trei e la moda ultimu pasaj e fantezie, nu va luatzi de el

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

quote:
Originally posted by iren

Aelab, scuza-ma, deja ma bufneshte risu, adeka tu ai fii capabila sa ai o discutzie in trei, el, tu shi amanta?? Shi ce sa discutatzi, cum a facut ea sa-l atraga pe el in mreje, sau ca el a fost condus de [emoticon pentru scula] shi a trebuit sa se refuleze undeva? Aaa, scuze, refularea era pentru sentimentele lui negative provenite din relatzia cu Roana, nu refulare hormonala...
Pe bune acum, asta inseamna o umilire inutila, adeka hai sa facem o masa rotunda, eventual sa jucam un poker pe amicu, sa vedem care-l cishtiga, sau putem sfirshi intr-un sex in trei, shi-asha menaju-n trei e la moda ultimu pasaj e fantezie, nu va luatzi de el

Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu si Julia zbintuita

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

hehehe iren dijaba, nu te cred in stare.

Roana tot nu te-ai convins ce gen e?!...eu sunt sigura ca de fapt problema e undeva in trecut, nici o casnicie nu e lipsita de probleme, dar partenerii discuta despre ele, incearca sa le rezolve, cu dragoste se pot multe...la voi el dispare ca magarul in ceata, dupa atata amar de ani si tot tu dupa ce la inceput zici ca: vai ce mi-a facut! acum ii iei apararea...hai sa-ti zic ceva: se poate oamenii care se iubesc mult, trec peste multe, dar la modul in care el reactioneaza, este de necrezut, pai el, e asa caldutz, ma intelegi? nu disperat ca a facut o prostie si te pierde.

De fapt, asta e, daca tu il mai iubesti chiar si asa, n-ai decat, dar confunzi dragostea cu obisnuinta la care leacul este dezobisnuinta.

Iar chestia ca sa discuti cu ea, incredibil, ce ai tu sa discuti cu ea, ce ea e "sotul tau"...mi se pare super de josnic, si in al doilea rand: crudul adevar este ca nu ea te-a parasit ci el a fugit dupa fusta ei.

Si poate chiar nu e o proasta, poate a pacalit-o ca vad ca le are baiatul cu asta.

Anyway, daca esti o fata desteapta, fa ce e mai bine pentru tine, nu pentru el, ca nu se merita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

imi si imaginez discutia..
-auzi draga, e sotul meu.. avem noua ani impreuna...
-da' de ce sa il las cu tine, te-a suportat atatia ani, ii mananci sufletul...
-auziti dragelor, da nu pot sa va pastrez pe amandoua? aplicam legea de la musulmani, fiecare femeie la casa ei si eu fac orar, cand la una cand la alta...da sa nu va suparati cand o sa mai fiu stresat o sa mai caut o prospatura...

Pe bune aelab omu de 2 ori s-a lepadat de dragostea si respectul pt ea... si tu vrei discuti in trei... mi se pare umilitor pt ea ca femeie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cyan spune:

roana,

Divorteaza de individ si taie orice comunicare cu el. Nu e usor, dar va fi mai bine dupa. Distruge raul cat mai devreme si vezi-ti de viata ta. Orice alte framantari, sperante, sunt inutile, iar viata e prea scurta pentru a fi pierduta cu asa ceva.

Cyan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

nu se pune problema de o discutie in trei. doar nu am innebunit :)
Situatia e alta acum. eu nu il mai bag in seama imi vad de viata mea el se perpeleste tot ca m-a pierdut ca a fost un cretin ca orice decid o sa imi explice odata ce a fost. ca el ma iubeste si viata lui fara mine nu are rost.
Spera ca o sa il iert odata.Sa spere, e dreptul lui.
Poate ca mi-a trecut disperarea si am vazut ca se poate si fara el. poate si pentru ca acum el e cel care insista si care se plange la toi ca l-am scos din viata mea.
Deocamdata nu mai sunt dispusa sa fac nimic, dar chiar nimic.
Poate pe viitor daca imi voi da seama ca pot trece peste asa ceva(ceea ce nu sunt sigura acum) si daca imi voi da seama ca e mai bine cu el sau ca nu voi gasi altul mai bun ii voi mai da o sansa.
Abea acum am aflat ca a doua oara nu a plecat la ea ci a plecat singur, nu mai are nimic cu ea de mult, dar nu asta conteaza. ea chiar nu ma intereseaza. si ce a insemnat pentru el ea nici asta nu conteaza. conteaza ca la un moment dat eu nu am mai contat. si daca asta se va repeta? asa se pune pb. pot sa trec peste tot si sa uit sau nu merita?
Ma mai gandesc.
va pup pe toti.

Mergi la inceput