Nu mai inteleg nimic
Raspunsuri - Pagina 10
patry_r spune:
Poate a fost doar curiozitate din partea lui... Poate a vrut sa vada daca mai poate cuceri... Daca vreodata o sa simti si tu ca vrei sa-ti testezi capacitatile astea? Parerea mea e ca va trebuie putina pauza in care sa va analizati sentimentele, capacitatea de a o lua de la capat...
Am trecut si eu prin asta si simteam ca le-as suci gatul! Apoi am zis ca daca asta-l face sa se simta mai barbat si mai implinit o sa am rabdare sa vad daca o sa fie mai fericit. E adevarat noi aveam copil. Intre timp i-a trecut.
Peste ceva ani, recunosc, am simtit eu acea curiozitate: mai pot avea trecere? Nu-mi sariti prea tare in cap, poate o sa treceti si voi prin asta! :)
roana spune:
stiti care e pb? el acum pare sa nu mai vrea deloc. a zis ca gata vrea sa se termine tot.
eu nu pot sa il cred ce zice dar pare hotarat. vb aiurea cand il sun ca nu ma intereseaza cu cine e unde e . umbla iarcu masina lui aia, cu ea. cum sa fac sa vada ca mai putem avea o sansa?
sa vada ce insemn eu. e asa greu
plang intruna nu mai sunt in stare de nimic
mi-e dor de el. il iubesc enorm. cum sa fac sa inteleg? sa cred ca el e capabil de asta. oare chiar asa se termina tot?
sau iar are o perioada de negare de teama ca nimic nu va mai fi ca inainte.
daca chiar simte pentru aia mai mult decat recunoaste?
nu am mai vb cu el de 2 zile cand iar eu plangeam la tel si el imi spunea ca nu are la ce sa se gandeasca.
cum sa fac?
sunt disperata
Chuny spune:
Draga mea, probabil ca din cauza istericalelor tale reactioaneaza asa. Si cu cāt vei continua sa-l bati la cap, sa-l suni si sa-l cauti (nu cred ca el te cauta) cu atāt mai mult va avea impresia ca a facut un lucru bun ca s-a despartit de tine. Si mai gāndeste-te la ceva, in timp ce tu te isterizezi, cealalta e calma, calda si iubitoare.
Ce ai putea tu sa faci?? Nu ce am facut eu, toata ziua cu Distonocalmul si alte pastile dupa mine ca sa ma calmez si sa nu-l sun. Fa un dus rece de cāte ori simti nevoia sa-l suni. Pleaca din oras o saptamāna, daca poti , iar daca nu, īn week-end! Du-te unde nu ai telefon fix si nu-ti lua mobilul cu tine. Iar tot ce vrei sa-i spui sau sa-l īntrebi in perioada asta, scrie intr-un caiet. Insa nu-l īnnebuni ca o sa-l pierzi definitiv. Si oricum, sa lupti pt iubirea ta nu inseamna sa devii patetica si sa-i cersesti iubirea. Trebuie sa fii tare si poate asa īi vei cāstiga respectul.
Iti doresc sa-ti fie bine !
patry_r spune:
Cu siguranta daca te aude tot timpul plangand si jeluindu-te o prefera pe cealalta.
Incearca cu un ton calm, sigura pe tine (cat poti!)sa aveti o discutie linistita. Sa-ti explice ce ofera ea si tu n-ai putea.
Fara tipete, lacrimi, rugaminti... Afla in ce consta diferenta intre tine si ea. E mai tanara, mai frumoasa, cu un simt al umorului mai dezvoltat?
Si incearca sa nu-i sentimentul ca-l agasezi. Lasa-i putina libertate si poate daca nu se va mai simti presat ...
roana spune:
exact asa se intampla. eu sunt o crizata si cealalta calma si iubitoare.
o sa incerc sa nu mai stie nimic de mine o vreme.
dar daca asta i se pare ca inseamna resemnare din partea mea?
atatea ganduri ma bat imi trec prin minte de numa.
nu mai stiu cum sa traiesc
e foarte greu
patry_r spune:
Daca intr-adevar casnicia a insemnat si pentru el ce a insemnat pt.tine, trebuie sa fi lasat ceva urme si in sufletul lui.
Daca e sa o aleaga pe cealalta o va alege cu toate lacrimile si tipetele tale. Dar alegand sa ai un comportament ...elegant, cred ca ai de castigat. Asa el poate foarte simplu sa spuna: urlete, acuzatii, lacrimi...la ce sa ma intorc?
Fii inteleapta! Si cand crezi ca poti purta o discutie calma, abordeaza-l. Mai lasa-i o pauza ca poate i se face dor de ce erai inainte, cand banuiesc ca nu erai in faza de acum: lacrimi, nemultumiri, reprosuri.
Ce zici? Stiu ca din afara problemei e mult mai usor sa vorbesti!
buli spune:
acuma cel mai dezavantajos pt. tine e sa-l bati la cap si sa insisti.
exact cum a spus S, cealalta e calma si iubitoare tu crizata. daca va lua tacerea ta resemnare nu va fi o problema. poate n-o sa-i convina resemnare a si o sa vina el la tine. aminteste-ti ca atunci cind nu voiai sa vb cu tu el, te cauta destul de des.
incerca sa te calmezi si tu si abia atunci vei putea lupta. daca o sa mai vrei
nastad spune:
Am invatat din greselile mele.
Nu as mai putea sta cu el, oricat l-as iubi.
Doina si Oana(03.04.2003)
Album Oana
lady79 spune:
Buna roana
Ti-am citit povestea, imi pare rau ca din lipsa de timp nu pot citi chiar tot ce au zis fetele. Privind din afara, acesta miscare a lui era de anticipat. Zici ca aveti 28 ani si sunteti impreuna de 9 ani. Deci el nu a avut parte de perioada de "craiurit", ca sa zic asa. Pt un barbat care, de la 19 ani e cu aceeasi femeie, cu siguranta, mai devreme sau mai tarziu vine o vreme si o alta femeie care il vor da peste cap. Nu stiu daca situatia asta va avea un final fericit pt voi doi. Sunt insa 99% sigura ca femeia cu care este acum nu va fi langa el mult timp. Ea e doar inceputul. Cu ea a rupt lantul. Vor mai urma si altele pana cand se va satura si isi va satisface poftele pe care trebuia sa de experimenteze pe la 23-25, 26 de ani.
Fara suparare, lasa-l. Nu poti face nimic, cel putin acum. Daca, atunci cand se va linisti , va realiza ca te iubeste, se va intoarce la tine. Pana atunci insa nici un gest de-al tau nu cred ca-l poate intoarce din drum.
Iti doresc sa fii tare si sa incerci sa treci peste asta.
n/a spune:
Roana, nu faci bine deloc!
Din ceea ce stiu eu, nici unui barbat nu-i place sa vada sau sa aiba langa el o femeie plangacioasa, miorlaita, isterica (daca zici ca te apuca tipetele de nervi/durere), disperata, care trage de el in nestire, care ii implora dragostea, care se umileste pentru iubire.
Daca nu poti sa iti iei o pauza totala de cateva saptamani, atunci macar schimba-ti atitudinea. Si eu, sa fiu in locul lui, la fel as face: pai de ce sa ma intorc la tine cand te vad cat esti de jalnica? Acum nu te supara pe mine, dar te injosesti prea tare pentru un om care iti e sot si continua sa umble cu alta cu atata nesimtire...
Sunt oameni care au sters cu buretele nu 9 ani de casnicie, ci 20, poate chiar mai mult. De ce ti se pare imposibil ca el sa renunte la ceea ce ati avut? Da, il iubesti, dar el iubeste pe alta. Si vad ca tu refuzi categoric sa vezi sau sa intelegi asta.
Il vrei inapoi? De ce? Nu te-ai saturat de suferinta? Inseamna ca mai poti duce... Ok, te-a inselat, ai aflat, inca e casatorit cu tine, si-a facut mendrele, esti dispusa sa il ierti...DE CE nu se intoarce la tine? Tie chiar nu iti da de gandit? Zicea bine cineva...ca dragostea e oarba, dar nu trebuie sa orbesti si tu, iar eu cred ca tocmai asta ai facut.
Fetele ti-au dat si ele un sfat foarte bun.
Fii demna, eleganta, senina, calma, arata ca esti o doamna in fata lui, nu o femeie care il implora disperata sa se intoarca la el, vezi-ti de serviciu, de viata, continua sa traiesti, nu-i arata ca fara el esti pierduta... Denota slabiciune si nici unui barbat adevarat nu ii plac femeile slabe. Ei vor sa vada femei puternice, hotarate, capabile sa lupte in viata, dar sa lupte cu demnitate nu cersind dragoste sau altceva...
Intr-un final ai sa obosesti...si o sa ti se ia de toate...si o sa te apuce nervii...si ai sa te intrebi "ce dracu fac aici? eu plang zilnic si el se tavaleste cu alta?"...pai la ce bun?...nu ma mai vrea?...a gasit pe alta?...chiar ii e mai bine de nu s-a intors la mine?...duca-se... Dar mai e ceva timp pana acolo...
In clipa cand ai incetat sa traiesti pentru tine, inseamna ca ai murit.