Nu mai inteleg nimic
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
Anderra spune:
Vin si eu printre voi sper sa fiu on topik ..ii dau dreptate ilenei .."fi barbata roana"..pastreaza'ti deminitatea...exemplu personal: vara trecuta aveam un iubit (acum nu mai e nimik suntem doi buni amici care se inteleg mai bine decat atunci cand aveau o relatie)... revenind ..vara trecuta il iubeam de nu mai puteam respira .. el foarte ocupat..eu foarte libera..il tocam la cap..hai la plimbare ,hai in oras.. hai colo... hai dincolo el imi explica ,ca nu se poate in acel moment eu ma suparam ne certam.. intr'o seara ne'am intalnit si mi'a spus ca lui ii e greu sa tina pasul, ca sunt usor isterika si geloasa din cale afara si ca s'a gandit el mai bine si nu putem merge mai departe ... Ei bine , Roana ,desi sufletul urla in mine ,desi imi venea sa plang pentru ca nu ma asteptam la asta ... am zambit ca o floare si am zis : BINE!.. moment in care nu vrei sa stii cum a reactionat: a cascat mari okisorii aia verzi ai lui si a spus, nevenindu'i sa creada ca am reactia asta de "cea mai buna veste din lume": bine, pentru tine e bine?? ne despartim acum aici... eu la fel de senina: da sigur nu e nici o problema ... dragostea cu sila nu se poate ..
Si cum reactia mea nu era cel la care se astepta ..a inceput sa dea din colt in colt.. bine,stiu ca iti e greu dar ne vom mai intalni ,vom vorbi la telefon.. pur si simplu cred ca venise cu textul de acasa si textu' nu corespundea cu reactiile mele...
Ne'am despartzit... uite asaa am coborat din masina ,desi recunsoc ca acasa am plans doua ore in perna .. si mi'am impus sa nu il mai caut ,sa nu iis criu mesaje ... iar dupa o saptamana de liniste m'a sunat el ... ingrijorat ca nu am facut nici o miscare de imapare ,uimit peste masura ... am reluat relatia ,insa .. nu a mai fost nimik la fel, asta e .. vorba lui papa(die): dupa tramvai si barbati sa nu alergi niciodata ...
Nu imi permit sa iti dau nici un sfat,ti'am dat doar exemplul meu de .. bulversare a unui barbat foarte sigur pe el..
te pup si nu iti pierde increderea in tine,Anderrusha
"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
roana spune:
sunt iar intr-o stare super nasoala. nu mai stiu ce sa fac de fapt cred ca chiar am facut totul si nu mai am ce.
i-am zis ca gata m-a pierdut de tot si peste doua saptamani tb sa mergem acasa sa ne intalnim cu nasii.
vad ce se petrece pana atunci cu toate ca el e cu ea ii vad tot timpul stau in aceeasi zona si se pare ca cineva acolo sus mi tot scoate in cale.ma doare sufletul cand ii vad impreuna dar va tb sa ma obisnuiesc.
asta e. un mare las ca nu are curajul sa recunoasca ca o iubeste si ca o vrea pe ea.
nu mai pot scrie acum ca imi vine sa plang.
va pup
roana spune:
luni ne-am intalnit ca a tot sunat sa ne vedem si bla bla. si bineinteles ca intalnirea s-a terminta cu super scandal. eu nu m-am putut stapani cand am vazut ca tot minte ca e cu ea si el zice ca nu si l-am zgariat de nervi pe maini si fata. am facut o criza de nervi cred, dar nu ma mai puteam stapani. de 3 luni ma tot stapanesc. el chiar nu pricepe ca ea e de vina pentru starile mele?
ici eu nu pricep de ce il vreau inapoi, de ce il iubesc si mi-e dor de el.
dar credeti-ma ca mi-e super dor. cred ca de tot ce a fpst si poate si faptul ca e cu ea stie ca asta ma innebuneste si tot o face. a zis ca noi nu ne mai putem vedea sinmguri ci numai cu mediator:)
ca uite ii scot ochii si ne vedem peste doua saptamani acasa cand vrea sa divortam.
eu chiar nu vreau asta pentru ca as vrea sa lasam timpul sa decida. sa nu ne grabim.
cum sa il fac sa mai astepte?
oare chiar se poate sa nu ii mai pese? sa nu ma mai iubeasca deloc? atunci de ce ma cauta?
sunt varza.
stiu ca ziceti ca ce mai vreau de la un om care face atatea. nici eu nu stiu. vreau sa fim iar amandoi si sa avem viata pe care am pierdut-o. e chiar asa greu?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Kehleyr/Kehleyr.jpg)
Kehleyr spune:
Probabil ca vrea sa va vedeti pentru ca este un pic sadic si ii place sa vada cum te chinui, sa vada cata putere are asupra ta. Sau poate ii este greu sa se desprinda complet dupa atata vreme. Oricum nu ai nici o sansa sa il castigi inapoi daca te comporti asa cum ai facut-o acum. Cum adica sa il ranesti? Dar ce, esti nebuna? Te minte pentru ca ii este teama de reactiile tale violente si pe buna dreptate. Tu ai sta cu cineva atat de violent? Cred ca unica si ultima ta sansa este sa te distantezi un pic de el, dar TOTAL, fara vizite, fara telefoane, fara NIMIC! Poate te mai calmezi si tu si mai uita si el crizele tale. Macar 2-3 saptamani. Si incearca sa iti pastrezi calmul, cum crezi ca ai putea castiga un barbat inapoi cu crizele pe care le faci? Cu fiecare scena, il alungi si mai tare...
Luminous beings we are, not this crude matter.
turturica spune:
roana, trebuie sa constientizezi ca viata pe care ati avut-o nu o mai puteti avea.
Chiar daca s-ar intoarce la tine n-ar mai fi la fel. Tu privesti intoarcerea lui ca pe o falsa solutie. El nu va mai fi acelasi, iar tu cu siguranta n-o sa mai fii la fel, n-o sa poti uita niciodata si nu vei mai avea incredere in el.
Incearca sa privesti inainte in loc sa regreti un trecut pe care nu il mai poti schimba.
val77 spune:
draga mea, vad ca nu vrei sa te linistesti deloc, parerea mea este ca te chinui singura....nu ai prieteni ca sa iesi cu ei in oras?
incearca sa te gandesti si la tine, pana la urma persoana ta este mai importanta decat a lui...imi este greu sa cred ca il iubesti mai mult pe el decat pe tine
UITA/L
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
alinaxeni spune:
Este usor sa-ti dam sfaturi si foarte greu sa le pui in practica,ti-o spun din experienta.Niciodata nu am inteles de ce se ajunge la asemenea situatii,unde gresim?care dintre noi a gresit?ce s-a intimplat si ce hotariri am luat de am ajuns aici?
Incepi si puneti intrebari si gaseste le si raspunsuri,apoi poti sa iei o decizii.Ai sa vezi ca dupa ce analizezi toate astea o sa-ti vina mai usor sa hotarasti ce vei face.
alina
engik spune:
Draga mea,
Prin comportamentul tau ii usurezi decizia.
El nu cred ca mai vede in tine persoana cu care a trait 9 ani fericiti.
Nu o iubeste pe respectiva, dar ii ofera momente de placere, uitare a cosmarului pe care il are cu tine.
Poate ca tu vrei sa-i ierti aventura, dar gandeste-te daca chiar poti . Din ce ne povestesti nu cred ca vei putea vreodata .
Odata ce s-a spart, oricat ai incerca sa lipesti la loc nu va mai fii la fel,atat pentru tine cat si pentru el.
Am fost si eu parasita (pentru alta) , dupa 3 ani fericiti. Mi-a fost greu, eram in sesiune. Am plans mult, si apoi am realizat ca el nu ma merita. M-a durut in continuare, il vedeam peste tot si in toate ,dar incete incet a trecut.
Au trecut 10 ani de atunci si sa stii ca am gasit un om mult mai bun, care ma respecta ,ma iubeste avem o fetita minune de 1an si 3 luni.
Cand privesc inapoi, imi aduc aminte cu drag de el, dar imi dau seama ca nu era perechea mea.
Sper ca vei gasi putere in tine sa treci frumos si demn peste acest moment cumplit din viata ta.
Multi pupici de la Angi, Cristinutza si Emil.
laura ionescu spune:
Draga Roana,
Am citit povestea ta si imi imaginezz cu greu ceea ce simti. nu pot sa-ti dau un sfat, dar pot sa-ti spun povestea mea. M-am casatorit dupa 7 ani cu iubitul meu din facultate. Toata lumea, inclusiv noi, credea ca ne iubim la nebunie.
dupa 1 an de casnicie el s-a indragostiti de o alta femeie, din cercul nostru de prieteni. Simptomele pe care le-ai descris tu se potrivesc ca o manusa.in plus, el nu dormea noptile, statea cu ochii in tavan si ofta.
toate incercarile mele de afla ce se intampla erau sortite esecului. o presimtire sumbra ma apasa si simteam cum intru in panica. in cele din urma inevitabilul s-a intamplat: m-a anuntat ca se simte ca intr-o puscarie, bla, bla, cam ceea ce ai auzit si tu de la sotul tau, ca nu mai poate, ca sunt o isterica, si-a facut bagajele si s-a mutat la ma-sa. Chiar de a doua zi a inceput sa se vada cu femeie de care se inamorase.
Am aflat "in timp real" prin intermediul unor prieteni plini de bun-simt care au avut chiar amabiltatea sa-mi spuna cand s-au sarutat pt prima data
.
in fine... iti spun ce am facut eu: a doua zi m-am dus in locul in care stiam ca obisnuieste sa vina femeia aia si am vazut ca era acolo. venise sa o vada, sa se intalneasca cu ea.( ea la randul ei se indragostise de el si fara nici o remuscare l-a primit gandindu-se ca daca el nu ma mai vrea, ce poate face???)
din momentul acela am dat "erase"/ "delete". simteam ca mor, plangeam non-stop, ma gandeam ca daca plang in halul asta imi seaca lacrimile si n-o sa mai plang in viata mea, ma durea tot corpul, simteam ca inima mi-a stat in loc, dar nu i-am dat un telefon, un sms, nu l-am mai cautat, nu am incercat sa-i ies in cale.
am iesit cu prietenii mult, mult de tot, mai mult decat am iesit in toata viata pana atunci si mi-am dezlegat baierele pudorii. mi-am satisfacut toate dorintele si am facut multe nebunii, de care nu-mi pare rau fiindca mi-au facut viata mai usoare. am intentat divort si intr-o luna eram despartiti definitiv(la tribunal am fost ca doi cretini, plangeam in hohote amandoi ). el vroia sa ne impacam, eu nu vroiam sa-l vad pana nu se desparte de ea, el nu vroia sa se desparta de ea pana nu ne impacam de frica sa nu ramana singur.
iti povestesc toate astea ca sa vezi cum am reactionat eu intr-o situatie similara. nu te sfatuiesc sa faci ca mine, fiindca numai tu stii , in adancul inimii, ce poti face. timp de 1 an de zile m-am rugat in fiecare zi sa ma trezesc dimineata fara sa ma mai gandesc la el. asta era cel mai greu moment al zilei. nu am crezut ca o sa se intample vreodata. si cand s-a intamplat, a fost extraordinar, ca si cum nu facuse parte din viata mea, nu a existat vreodata.
La fel ca in cazul tau, in acele monete grele parca mi-i scotea cineva in cale pe amandoi (sau pe el in masina ).
Au trecut niste ani de atunci. experienta a fost una din cele mai bune pe care mi le-a oferit viata. nu-mi pare rau de nimic.au fost anii in care am trait totul la extrem pt ca atunci cand suferi din dragoste nu-ti mai pasa de nimic si poti sa faci lucruri la care altii nu indraznesc sa viseze, pline de cutezanta.
acum iubesc cu patima si cu maturitatea celor 30 de ani un barbat extraordinar.
sper din tot sufletul sa ai puterea sa iesi din aceasta experienta mai puternica si mai increzatoare pt ca eu am reusit. nu l-am lasat sa ma doboare, sa ma faca sa cred despre mine ca sunt urata, nedorita, isterica, bla, bla, ci am iesit FEMEIE adevarata care stie ce merita: nu jumatati de masura sau de barbat, nu reprosuri, nu desconsideratii, ci un barbat care vada in femeie zeita lui.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ramonika/Ramonika.jpg)
Ramonika spune:
Oana, devii penibila fata de el. fetele toate te-au sfatuit sa-ti vezi de viata ta mai departe, dar tu nu vrei. acuma noi ce sa-ti mai zicem? vrei un umar pe care sa plangi?
invata de la alte fete ce au facut sa treaca peste acest moment, vezi ce a scris Laura mai sus. bravo ei
Ramonika
![](amoras.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
![](cat.gif)
Cei trei muschetari
![](coreografie.gif)
![](bibe.gif)
Omul traieste pentru bunastarea pisicii...