Nu mai inteleg nimic
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
roana spune:
Alaltaieri seara am iesit cu niste prieteni intr-un club la un concert. e un club asa micut in centru orasului. cand intru acolo chiar la masa din fata mea sotul meu se saruta de mama focului cu tipa. am simtit ca intepenesc m-am ridicat super calma si am mers la ei l-am luat de umar si l-am intrebat nu ti-e rusine? el a zis ca nu. ea a zis sa iau loc pentru ca demult vroia sa ne intalnim dar el evita discutia. si atunci mi-am zis macar aflu adevarul. si am povestit toti 3 doua ore(mai mult noi doua el doar aproba sau nega) si am adflat ca de fapt ne mintea si pe mine si pe ea. ei ii zicea ca mi-a zis demult ca gata ca nu mai vrea dar eu nu inteleg si mie ca nu e cu ea cand de fapt era. in saptamanile in care vrajea la mine era cu ea. tipa s-a socat, s-a enervat si ea si probabil ca au avut discutii la greu in nopatea aia. credeti-ma cand i-am vazut acolo asa cum eram noi odata ce am simtit a fost furie nu iubire. poate nici nu il mai iubesc ci ideea de a ma inlocui cu una care este mult mai urata ma omoara. stateam acolo cu ei si ma uitam la ei si ma gandeam cum poate fi cu aia in detrimentul meu? pana acum nu ne-am vazut asa aproape.
ideea e ca am fost o doamna am vb frumos, ea zicea ca chiar si-a schimbat parerea despre mine ca nu sunt isterica deloc ca sunt mult prea buna pentru el.
el la un moment dat m-a intrebat crezi ca ma intorc vreodata? atunci eu i-am zis: nu mai ai la ce sa te intorci. nu esti unicul. ideea e ca macar a recunoscut tot fata de ea ca mi-a zis toate alea si a zis ca era nehotarat si acum s-a hotarat. dar eu cred ca totul a fost un joc pentru el si abea acum s-a trezit.
nu m-am facut de minune am iesit cu capul sus de acolo.
el intruna zicea ca vrea sa bagam actele de divort cat mai repede ca nu mai vrea nimic.
eu i-am zis. divortam cand vreau eu si pot eu. am nevoie de tip sa ma linistesc nu am acum timp si nervi de un divort.ce stiti daca eu nu vreau si el vrea se poate sa divortam?
as vrea acum sa il tin si eu asa. sa imi vad de viata mea dar sa nu il las liber iar atunci cand vrea el. vreau sa fac si cum vreau eu.
eu il iubesc inca dar probabil ca veci nu as putea trece de asta si poate chiar nu ma mai vrea. asta este.poate odata va vedea ce am insemnat eu pentru el. pentru ca acum se gandeste si cauta cu inversunare chestii urate din casnicia noastra adica reprosurile care i le faceam si alte alea. se autoconvinge ca a facut alegerea buna. va vedea el.
ma minunez eu cm am avut taria sa discut calm si fara injurii. ea chiar zicea ca nu stia ca sunt asas frumoasa ca e constineta ca e mult mai urata si ca se simte folosita. el asta a facut . s-a jucat cu noi. cand avea chef de ea mergea acolo unde nu i se puneau intrebari cand i se facea dor de mine se itnorcea stiind ca eu saunt disponibila.poate abea acum s-a trezit.
problema lui.
acum am nevoie de timp pentru mine.
va pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
val77 spune:
conteaza ca este mai urata decat tine?
poate are alte calitati si pana la urma nu vad unde este vina ei...sotul tau era cel insurat
si nu inteleg de ce nu vrei sa divortezi?
iti place sa fi legata de un barbat care nu mai simte nimic pentru tine?
Cred ca este timpul sa te trezesti la realitate si sa iti vezi de viata ta
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/delphin/delphin.jpg)
delphin spune:
Parole....parole....parole....
Tu ai citit ce ai scris? Cam incoerent! Acum nu-l mai vrei, acum il iubesti...etc.Tu crezi ca faptul ca a-ti discutat toti trei aranjeaza ceva? Acum cateva mesaje spuneai ca nici nu se pune problema de o discutie in 3 si uite unde ai ajuns...nici mandrie ...nimic
Si spui ca nu vrei sa divorteti acum, ca vrei sa-l mai tii legat de tine. Tu crezi ca o hartie il va opri sa vada alte femei, sa fie cu cea pe care o doreste el? Prostii!
"ideea de a ma inlocui cu una care este mult mai urata ma omoara. stateam acolo cu ei si ma uitam la ei si ma gandeam cum poate fi cu aia in detrimentul meu? "
Cine decide ca esti frumos sau urat? Care este gradul de comparatie?
"ea chiar zicea ca nu stia ca sunt asas frumoasa ca e constineta ca e mult mai urata "
http://community.webshots.com/user/delphinoi
roana spune:
nu ma intelegeti gresit. stiu ca sunt incoerenta. dar de 3 luni viata mea a luat-o razna.
si il iubesc asta e adevarul.
nu asta conteaza ca e mai urata asta simteam eu atunci nu am zis nimic despre asta, ci doar mi se pare ca nu il mai cunosc. atat.
nu imi vine inca sa cred ca se intampla asta.
stiu ca sunt confuza inca. ca inca cred ca nu e adevarat.
parca traiesc un cosmar din care astept sas ma trezesc.
pentru ca el a fost omul langa care am cunoscut totul. e asa greu incat mi se pare ca nu mai stiu sa traiesc fara el. nu imi vine sa mai stau acasa sau cand stau sunt atenta la usa de parca ar tb sa vina.
asa am facut 9 ani acum e greu. mie una mi-e greu sa realizez ca in doua luni s-a schimbat totul.de fapt intr-o saptamana. ca de cand a acunoscut-o pe ea s-a dus totul. si el zice aca nu e ea. nu din cauza ei divortam. eu cred ca se minte. eu red ca chiar e prins in relatia cu ea si nu are iesire.dar dupa ce m-a iubit asa mult, cand nu aveam pb oare e posibil?
cred ca a fost un joc pentru el si abea acum realizeaza ce a facut.
mie inca mi-e dor de el de noi. stiu ca suna aiurea stiu ca ma acuzati nimeni nu intelege de ce simt astas nici macar eu.dar chiar astas simt.
si atat.
eu inca sper ca odata voi putea stii ce l-a determinat sa faca asta.
val77 spune:
are cumva importanta din ce cauza vrea sa divorteze?
deja cred ca la tine nu mai este vorba de iubire ci de obsesie, nu vrei sa accepti faptul ca nu mai sunteti impreuna si te legi de tot felul de aminitri legate de el
imi pare rau daca sunt dura cu tine, dar imi este greu sa cred ca femeie se poate umili in halul asta pentru un barbat si dupa accea are pretentia sa se intoarca la ea
UNDE ESTE MANDRIA TA?
A sti, a putea sã te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in viata
Si bv spune:
Eu o inteleg pe Roana si pot sa-mi imaginez cat de greu poate fi sa accepti asa o realitate... Spun asta pentru ca si eu traiesc o poveste de dragoste foarte frumoasa si nici nu-mi pot imagina ca iubitul meu m-ar putea dezamagi vreodata cu privire la fidelitatea fata de mine. Cred ca as innebuni si mi-ar fi imposibil sa accept, dupa tot ce se intampla intre noi.
Nu stiu daca aici mai au loc orgoliile si alte trucuri... Roana este probabil o fire extrovertita si nu poate tine in ea toata durerea si dezamagirea. Eu o inteleg, desi sfatul meu este sa procedeze in continuare cu aceeasi demnitate cu care a si stat de vorba cu ei ultima data, lui putandu-i fi mult mai usor sa analizeze ceea ce a facut ca urmare a unor discutii calme. Sau poate ar folosi metoda scrisa... in care sa-ti spui toate ofurile si sa-l rogi sa te inteleaga... poate, punendu-se in locul tau, iti va intelege disperarea... care vine din dragoste, nu din altceva...
Asteptam vesti bune despre tine, Roana!
Cu drag,
Si
http://community.webshots.com/user/simonarotaru
laura ionescu spune:
Draga Roana,
imi dau seama ca ai pierdut complet controlul. Fata draga, incearca din rasputeri sa ti-l scoti din minte. E un barbat imatur
care timp de 9 ani nu a cunoscut alte femei, iar inainte nici atat, fiindca era prea tanar. Nu e bine nici pentru tine, nici pentru el sa va impacati acum. El vrea sa manance tot borcanul cu miere si tu nici macar nu vrei sa-l gusti.
Nu conteaza cum arata cealalta, cat e de urata sau frumoasa. Este o noutate in viata lui, si asta conteaza. O fata noua...
Iesi in oras, deschide ochii si ai sa vezi cati barbati te doresc. SI tine minte: femeie alege, nu barbatul! Deci tu alegi!
slakje spune:
Roana , am citit si eu topicul deschis de tine.Departe de a ma apuca sa-ti dau sfaturi ce si cum sa faci, sau sa ma apuc sa-ti povestesc trairile mele de la un moment dat, identice cu ale tale(stiu prin ce treci, cunosc nebunia asta),o sa te intreb doar, ..., ai citit Patul lui Procust? Daca nu l-ai citit, atunci , linistita, intr-o seara, inchide telefoanele, trage jaluzelele, si apuca-te sa-l citesti.Daca totusi l-ai citit la un moment dat, mai citeste-l odata.
Si dupa, stai si gandeste-te, vezi ca esti bolnava si hotarasta-te sa alegi...te vindeci sau te distrugi pt ceva ce nu merita? Iti va trebui un curaj mare sa recunosti ca te-ai inselat, sa recunosti ca toate sistemele de valori ti se darama, ca TU esti nu asa cum credeai sa fii in 28 de ani ai tai.Dar cand vei intelege asta si cand vei accepta faptul ca TU nu iubesti ci sufletul tau e bolnav, atunci te vei vindeca.Si crede-ma...se poate sa te trezesti intr-o dimineatza senina, si sa nu mai simti acel ceva(care nu are denumire), dar sa vezi ca-i soare afara si te trezesti zambindu-ti gales in oglinda.
Esti o femeie puternica, stiu ca vei reusi.
irinai spune:
Roana, lasa-l in durerea lui...ca altfel nu pot sa zic.
Tu vrei dragoste cu forta..si nu se prea poate.
Mai bine il lasi acum si nu mai insisti, si poate sunt sanse sa va impacati, dacat sa insisti, cand esti atat de surescitata si sa ajungeti sa va urati intr-o zi.
Eu cred ca ce ti-e scris sa se intample se va intampla.
Haide sa iti spun o intamplare pe care a trait-o o buna prietena de-a mea.
Ei doi, fericiti, casatoriti de 2 ani, cei mai indragostiti oameni din lume.
Intr-o zi pleaca El in delegatie pentru 2 zile. Se intoarce si foarte linistit o anunta pe Ea ca a intalnit in delegatie pe altcineva si s-a indragostit.
Ea, fiinta rationala isi face bagajele in 15 minute si pleaca. Fara nici un cuvant de repros. Retrage toti banii din cont si a doua zi pleca in concediu cu cea mai buna prietena, in strainatate.
Unde cunoaste un barbat minunat iar acum sunt casatoriti, au un bebe minunat si ii este de 10 ori mai bine dacat aici.
Ce face El? i-a trecut indragosteala, si inca isi mai plange in pumni dupa ea.
n/a spune:
Roana, daca sotul tau drag vrea divortul nu conteaza daca esti sau nu de acord... Divortul se poate pronunta si in lipsa...deci ideea asta a ta de scurta razbunare este lovita de nulitate.
Inca dormi pe tine, inca traiesti pe taramul iluziilor si ce e cel mai grav, inca esti disperata dupa o pramatie de barbat, pentru ca, scuza-ma, nu stiu cum se poate numi un barbat care umbla prin toate barurile si cluburile, insurat fiind, dupa o aventura de care nevasta a aflat...etc...stii tu la ce ma refer! Esti fata desteapta, dar te complaci intr-o situatie de rahat!
Eu zic sa-l lasi naibii de barbat, ca, asa cum spunea o vorba...sper sa nu gresesc...nu a ramas padurea cu un singur copac si lumea cu un singur barbat...
Daca poti macar in ceasul al 12-lea sa te trezesti la realitate, sa nu mai versi lacrimi pentru cine nu merita, pentru cineva care sterge cu tine pe jos, atunci e bine...mai ai o sansa... Dar daca continui cu obsesia asta, cu amintirile tale care crezi ca vor reface casnicia voastra distrusa, atunci esti pierduta...
Ai grija sa nu dai in extrema cealalta...sa zici ca TOTI barbatii sunt niste porci, ipocriti si alte alea...ca ai sa ramai singurica, fata draga!
Lasa-l, femeie, sa divorteze (de fapt, pune tu punct daca ai pic de demnitate fata de tine), sa faca ce doreste si tu vezi-ti de viata si drumul tau...
Oare cum poti fi atat de nebuna dupa un barbat care nu mai da doi bani pe tine? Lamureste-ma si pe mine, te rog!