Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jone spune:

sanzi, cris pozele sunt mortale!dar ati cam facut plaja imbracati

jo si alexutza

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Bai ce vreme de c..a...Bate nenorocitul asta de vant de-mi amesteca toate ideile( nu ca as mai avea multe prin cap)...
Fii-mea mi-a facut-o iarasi cu somnul... Ieri de la 6 dimineata a mai inchis ochii aseara dupa baie ,pe la 10 jumate.M-a trezit si de 2 ori pe noapte ca sa culmineze acum cu o demna de toata admiratia...Ma doare un cap de oboseala si nervi...

Cornelia mersi mult de informatie. O sa-i caut pe astia sa vad pe unde-i gasesc.

Da hai sa va mai intreb ceva legat tot de asta...Servetele si baloanele unde pot fi scrise?

Fetele care a-ti fost la plaja cam imbracate totusi tinand cont de scopul pentru care stati pe plaja

Loreen, Bianca 15.10.96 si Delia 26.04.2005
http://community.webshots.com/user/loreen31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata!si razvan n-a dormit ieri deloc din cauza dintelui care ii apare.nu este canin este incisivul inferior langa cei frontali.trebuia sa-i apara cei frontali dar noua ne apar cei laterali.si nu mai pot.m-a pus pe butuci de doua zile.sunt la pamant.acum ne-a dat desteptarea de la 6 fara 20 si uite este aproape 9 si el tot nu vrea sa doarma.
o zi buna!
adriana&razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza dragelor
si noi..tot nedormiti, treziti devreme. iepurele cu nervi in dos. asa ca incerc sa revin later.
pupici tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

bineinteles.din cauza ca am schimbat pampersul de-aia ne-am iritat.sm incercat toate cremele posibile, violet de gentiana, ulei fiert si singura solutie a fost o crema preparata la farmacie, dar nu stiu din ce produse e facuta ca nu mai am reteta si in ziua de azi il mai dau pentru orice eventualitate.dar e bine ca sta in fundul gol.si spalat dupa fiecare pipi .bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamaria spune:

Buna dimineata (ce daca e aproape pranz )!

Pentru eritem fesier incercati si cu Propoderm sau Hipericin sau amandoua amestecate (astea sunt din amintirile mele de mama de bb-acum 7 aproape 8 ani).
Cand citesc de nopti nedormite ma apuca asa o "nostalgie"... Copilu' meu a dormit prima noapte pe la vreo sase luni , si atunci noi n-am dormit pt ca am stat sa-l pazim, sa vedem daca respira . Tin minte ca in aproape fiecare noapte ajungeam cu el la urgenta, in asa hal urla. Deja ne imprieteniseram cu tot personalul de acolo. Cel mai bine dormea in masina!
Ne-am uitat zilele trecute la niste filmulete cu Tibi mic. Doamne ce fatuca avea!

Pupici tuturor,

Diana

POZE :
http://community.webshots.com/user/dianamaria007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

tatiana,

mie mi-a zis matusa mea care este asistenta la pediatrie in spital (dar la braila firar sa fie ca uneori am asha nevoie de ea )
o zi violet de gentiana dar sa tamponezi cu un betisor (din ala ptr urechi) fiecare bubita nu sa ungi de colo colo (stiu ca o sa iti ia ceva timp (ce de picioare in cap de la alex a mea am luat eu pe chestia asta)
urmatoarea zi nidoflor
si tot asha pana trece
mi-e imi trecea (pardon, alexandrei) cam in 2-3 zile.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ione spune:

Buna,

Noi pt. eritem fesier am dat cu Nidoflor, si le-a trecut.
Am invatat un cuvint nou ,,taci,, si amindoua il exerseaza e o nebunie, cum vorbeste cineva ele se intrec in pronuntie.

Ionela, Maria & Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Fetelor,sunteti niste minunate!Cine credea ca v-aduceti aminte si de mine?
Va multumesc din suflet ptr.urari tuturor,sa vi se-ntoarca insutit.
Imi cer scuze celor carora nu le-am zis la momentul potrivit "LA MULTI ANI!",le spun acum,cu speranta ca ma vor ierta si-mi vor accepta mesajul:

Tuturor sarbatoritelor/tilor un din inima si-un sincer "LA MULTI ANI!".

July si Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

July, multi pupici de la noi!!!!! sa fiti sanatoase si fericite si sa treci mai des pe aici!

Mergi la inceput