Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Pentru putin Sinzi, ma bucur ca am putu sa te ajut cu informatiile respective.
toate cele bune
narcisa

quote:
Originally posted by sinzi_ana

Multumesc mult Narcisa...esti o dulce...se rezolva ca pe roate acum!!!!!!

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Narcisa, mi s-a descarcat telefonul si intre timp a venit si maseoza pentru finutul meu si apoi am scos copiii un pic la aer ca aveau prea multa energie...
Ramane cum am stabilit si ne vedem, sper vineri, daca nu, sigur sambata.

Pozele din Grecia: http://community.webshots.com/user/adinutza114

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Adinutza, nu-i nici o problema ca si eu am de facut inca o gramada, da cind ma iau cu vorba........
Multumesc mult

M-am uitat pe pozele din Grecia, sinteti toti patru niste draguti.

toate cele bune
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Neatza...

Sa dorm sau nu ,asta-i intrebarea tinand cont ca abia ne-au plecat musafirii si Delia peste putin timp se trezeste la papa...Dimineata voi fi precum un zombi drogat intrat in sevraj...

Fetele multam pentru lamuriri si sugestii de termometru...De cand i-am pus supozitor nu mai fonfaie,nu mai curg nasucul si ochisorii...A tras-o vreu pui de curent, cine stie ,la cum bate vantul prin oras...

Sanzi e usor de facut mancare, mai greu este sa gasesti si fraierii sa o manace...Al meu barbat nu se prea omoara, desi eu ardeleanca fiind la origini,scuzata-mi fiind modestia,fac mancare destul de buna si comestibila,iar fata este o sclifosita notorie de vreo 2 ani, asa ca in curand mi se va atrofia simtul culinar si ma voi lasa de sportul asta...

Azi am crapat in mine 4 frigarui la foc automat, ca doar ma plangeam ca sunt Miss Pegy...Da'erau prea bune si aratoase ca doar le-am confectionat cu mano propriu...De lunisigur ma apuc de regim( sufletu' gasesc alte motive sa nu)...

Hai la nani printesa mica...vorba reclamei...Ma duc sa bag un somn mic de juma de ora( somnul de frumusete)

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, fetelor.nu ma ajutati si pe mine cu pozele si cu albumul?am si eu o problema care ma macina, ce vreti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crig72 spune:

nastasie te ajut eu dar spune-mi daca ai album pe webshots.

Cristina si Mariuca
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">Povestea nasterii

Mamaia,Iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Loreen, pai asa este!!!! David e fortat de imprejurari sa manance ce ii gatesc eu!! Ca alocatia nu ii ajunge sa manance la restaurant in fiecare zi!!! Hihihi...
Azi m-am uitat dupa voi in parc, dar am plecat devreme ca DAvid era obosit...(de' batranetea!!!)

Cris, ce planuri aveti pt azi???

Cornelia voi ati iesit azi??? SAu dormitati la soare????

Pupici si o duminica placuta!!!

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Sunt asa de dezamagita! Trebuie sa va zic si de ce, poate ma consolati voi.
Acum mi-au plecat finii si pot scrie mai pe larg. Finutul meu este bolnav, acesta a fost si motivul pentru care au venit la Constanta, ca sa-l vada si un medic homeopat. Are encefalopatie cronica infantila, retard neuro-motor si parapareza spastica. Bogdanel are aproape 3 ani, dar arata ca un copil de 2 ani, iar intelectual este sub un an adica nu vorbeste, doar scoate niste tipete, nu merge, sta doar in fundulet.
Vreau sa fac tot posibilul si sa-i ajut pentru ca financiar nu se descurca deloc si de aceea am fost cu el la Bucuresti si i-am platit eu RMN si am insistat la un prof dr sa-l vada si in urma tratamentului parintii lui zic ca se vad progrese, eu l-am vazut la fel de absent, dar ei stiu mai bine.
Ma doare sufletul si nici nu vreau sa ma gandesc ce simtea fina mea cand o vedea pe Andrada, asa micuta, fugind si vorbind tot timpul.
Saracuta fina mea plangea tot timpul, arata tare rau, a ajuns la 45 de kg. Eu am incurajat-o dar nu stiu cata putere i-ar trebui sa treaca peste necazul asta.
Nu am vrut sa va intristez, poate doar sa constientizam cu toate ca trebuie sa-i multumim Domnului pentru ca ne sunt copiii sanatosi.

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Of, Adinutza...ai dreptate...
Trebuie sa ne bucuram de ei in fiecare moment...cand fac vreo boacana, cand ne trezesc noaptea din somn, cand ne tortureaza....
Nici nu imi pot imagina ce e in sufletul finilor tai...

Sinzi si David

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

am album pe yahoo photos, si acum doar ce am downloadat webshots dar nu ma descurc pe acolo.ajutati-ma

Mergi la inceput