Constanta la apel! (39)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
BDana spune:
Tania, bine ca e bine. Recuperare usoara si rapida din toate punctele de vedere.
Loreen, la valorile de temp. pe care le-ai gasit nu era musai sa ii indesi supozitorul in dos.Dar, ptr. linistea ta...
Mamica Dana si un bebe Cristi (13.01.2005).
Poze
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
sinzi_ana spune:
Cornelia la ce ora e sambata???
Narcisa imi poti spune daca exista statie de atlasib si in Stuttgard?? Sau unde e cea mai aproape?
Eu o dau in bara la greu cu gatitul...ieri am facut o chestie naspa la cuptor cu legume si vita si am uitat sa pun sare...are un gust de alga !!! Si ciorba e naspa...
Am vb cu o femeie sa imi gateasca si sa imi faca curat...nu sunt in stare nici asta sa fac...
Voi cum le faceti pe toate??? Ca parca ma scufund, nu reusesc sa fac nimic dar timp am!!! (stau pe DC )
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
sinzi_ana spune:
A! Loreen si noi tot termomentru de ureche avem...
E f util pt ca citeste temperatura in cateva secunde, e foarte exact nu trebuie sa trezesti copilul ca sa ii iei temperatura, si are si lumina ca sa nu aprinzi nici lumina!!!
Eu consider febra de la 37.8-38.0
Sinzi si David
La marea Neagra
narcisa spune:
Da exista statie sigur in Stuttgart.
Caut nr. de tel. de München si revin
narcisa
quote:
Originally posted by sinzi_ana
Narcisa imi poti spune daca exista statie de atlasib si in Stuttgard?? Sau unde e cea mai aproape?
(stau pe DC)
Sinzisi David
La marea Neagra
narcisa spune:
Loreen, si noi avem tot termometru de ureche, e practic sint multumita de el, cind am avut nevoie, desi l-am folosit ff. rar; stiu ca la cel de ureche arata cumva temperatura mai mica decit cel corporal, oricum scrie pe prospect si instructiuni ce si cum. Eu asa imi amintesc. Si-l poti folosi termen mai indelungat decit cel tip suzeta, merge si pt. fetita cea mare. Si al nostru are lumina si nu-i de cine stie ce firma.
Adinutza, sint mai multe feluri de impachtari? Nu prea stiu cum sa procedez. Daca mai intri azi pe DC spune-mi cind as putea sa te deranjez(ca ora cca.), azi, miine la telefon. Eu am fost super ocupata azi de dimi. si n-am putut s-o sun pe tipa, mai ramine luni sper sa pot obtine o programare pt. vineri de dimineatza. Offffff ca de obicei eu trebuie sa ma multumesc cu ultimul loc, cind e vorba de mine.
Cornelia, odihneste-te cit de mult iti permite timpul! E ff. important pt. organismul tau, copii sa fie bine si restul mai lasa-le, o perioada. Nu-i nici o problema sa sun de la mama, eu sint la mama ca la mine acasa. Oricum cit stau acolo platesc eu telefonul, ca mai vorbim si afara, pt. eventuale urgente servici etc. Inainte si ei aveau tot numai mobil, o minune ca au reusit sa-si traga recent telefon in extravilan! Am o intrebare: in cazul cazurilor, ca nu reusesc(inca nu e stabilit si te voi contacta si-ti voi spune ce si cum) safac rost de mijloc de transport sa venim, crezi ca s-ar putea sa ne rezolve sotul tau cu transportul(contra cost bineinteles)? Nu e asa departe, mama sta pina intri in Cumpana(de fapt chiar inainte de intrare e o firma Avicola linga ei). Eu sper insa sa rezolv, macar sa ne aduca cineva....oricum mai e pina atunci, voi vedea ce si cum cind ajung acolo.
Pupici la toate
Fug ca mai am de impachetat si Ralf striga dupa mine.......
Revin
narcisa
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Cornelia/Cornelia.jpg)
Cornelia spune:
Sanzi, pe la 5, dar in functie si de ora la care se trezesc copiii. Maria nu prea doarme de obicei, deci ea o sa fie pregatita.
Narcisa, nici nu se pune problema sa nu rezolvam cu transportul. Am vrut sa iti zic mai demult, dar am uitat. Stai linistita, ca noi facem multe transporturi pe zi casa - oras, deobicei, asa ca nu se cunoaste un drum pana in Cumpana.
Pupici!
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
sinzi_ana spune:
Multumesc mult Narcisa...esti o dulce...se rezolva ca pe roate acum!!!!!!
Sinzi si David
La marea Neagra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADINUTZA/ADINUTZA.jpg)
ADINUTZA spune:
Narcisa, nu ma deranjezi indiferent la ce ora ma suni. Stii si tu cum e cu 2 copilasi tot timpul sunt in alerta.
Aici se fac 2 tipuri de impachetari: thalasalgo si parafango. Prima e cu alge si se slabeste mai mult iar a doua e pentru celulita care se reduce vizibil. Nu stiu ce ti s-ar potrivi mai bine dar oricum am sunat acum la cabinet si Viorica va fi de servici saptamana viitoare vineri. Ea lucreaza o zi cu o zi deci va mai fi si duminica. Daca te hotarasti pot stabili eu cu ea programarea. Astept sa ma suni sau sa-mi dai mesaj pe DC.
Daca vrei, poti merge si cu noi la ziua copiilor ca oricum ne esti in drum.
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ADINUTZA/ADINUTZA.jpg)
ADINUTZA spune:
Narcisa, nu ma deranjezi indiferent la ce ora ma suni. Stii si tu cum e cu 2 copilasi tot timpul sunt in alerta.
Aici se fac 2 tipuri de impachetari: thalasalgo si parafango. Prima e cu alge si se slabeste mai mult iar a doua e pentru celulita care se reduce vizibil. Nu stiu ce ti s-ar potrivi mai bine dar oricum am sunat acum la cabinet si Viorica va fi de servici saptamana viitoare vineri. Ea lucreaza o zi cu o zi deci va mai fi si duminica. Daca te hotarasti pot stabili eu cu ea programarea. Astept sa ma suni sau sa-mi dai mesaj pe DC.
Daca vrei, poti merge si cu noi la ziua copiilor ca oricum ne esti in drum.
pozele noastre: http://www.adina.as.ro
narcisa spune:
Adinutza, s-a descarcat telefonul tau? Ca eu n-am putu sa te mai prind si s-a intrerupt dintr-o data. Ai mei stateau si ma asteptau pe mine sa le dau sa manince, tati era si el la calculator, prinsese momentul, asa trebuie sa-i potolesc mai intii.
Oricum ramine cum am stabilit, astept sa scrii ce si cum pina luni seara, dupa vorbim la telefon. Ne intilnim noi, si continuam mai departe...... Si cu transportul include-ne si pe noi, cum am vorbit. Si spunei tipei ca sint o
.
multumesc mult, esti o draguta,
abia astept sa ne intilnim
10 x narcisa