Constanta la apel! (39)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Tania, ma bucur pt. tine ca te simti bine. Ti-ar trebui pe cit posibil mai multa odihna in urmatoarele zile.
Si mie mi-ar face placere sa ne intilnim inainte de petrecerea de la Cornelia. Eu voi ajunge joi sau mai sigur vineri de dimineata, sper sa pot obtine o programare pe termen asa de scurt la dorally mall la cabinetul unde a fost Adinutza; deci voi fi fara pitici si aproape de tine, poate cobori la o scurta plimbare cu Bibi, si stam un pic de vorba. Eu voi sta la mama in Cumpana (telefon 730552) e aproape de tine. Apartamentul de la poarta 6, noi nu-l mai avem l-am vindut si am cumparat unul in Tomis Nord pe Soveja, dar asta e deja poveste veche.
Poate imi trimiti nr. tau pe PM. Nu cred sa-l mai am.
Ai grija de tine!!!!!

narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Tania, multi pupici si de la noi!!!! ne bucuram ca ai vesti bune si ca a fost totul in limitele suportabilului.
o seara frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loreen spune:

Asa sunt zilele mele...toate rele...
Delia s-a trezit azi fonfaita...si dupa toata nestiinta mea zic ca a tras-o cuentul.Ii lacrimeaza ochii,mai tuseste din cand in cand,si haraie...I-am administrat un supozitor cu paracetamol si astept sa vad ce si cum...Nasolia mare este ca nu se da jos din bratele mele...Acum de exemplu e cocotata pe mine...Parca as fi palmierul lui Mazare...Am facut chiar lasagna cu ea in brate si a iesit beton...

Pana acum o ora nu a mers netul la mine...asa ca cu scuzoaiele de rigoare urez si eu La multi ani pentru Sanzi.... sa traiesti cu numele...

Cornelia spre linistea mea neuronala azi n-a mai spart nimic ala,dar ma astept la minuni maine...Cu invitatiile inca n-am facut nimic ca sunt cu maimuta dupa mine si nu am cui sa o pasez...Dragu de sot al meu trage chiulu muncitoreste...
le-am zis-o la ai mei sa nu care cumva sa ma scoata din tatani prea tare ca imi iau o camera la hotel trei zile sa dorm si ii las singuri cu bebe sa vad ce naiba vor face

Xandra eu am nascut ambii copii cu Deheleanu,si cum spunea si Mygirl,tot respectul meu pentru ceea ce a facut pentru mine in ambele dati...Daca te-ai hotarat la un medic,atunci continua cu el...Si eu am vrut cezariana la ambele,insa am nascut normal in 1 1/2...Mai gandestete...Ai timp...

Tania ma bucur enorm ca ai scapat usor... Insanatosire grabnica...si fizica si psihica

Mygirl brava la voi doua ca a-ti scapat de ghetute...Niste porci medicii astia...Am patit-o si eu la Bianca si cu pediatru si cu ortopedul,asa ca m-am lecuit iar acum intii ma asigur ca e cazul sa merg la dr.

Liris...ce sa-i faci pricep greu si uit repede...A mers...

Jone si eu vreau aparat digital.

Duminica se mai plimba copii prin parcuri... ? S-au pus banci la pitici

Hai ca m-am dat la romane,dar maine cine stie pe unde fuge netul meu ,si sa nu raman in urma...

Loreen cu Bianca(15.10.1996)si Delia(26.04.2005)
Poze cu bebe Delia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ADINUTZA spune:

Salutare,
Tania, bine ca s-a terminat cu bine, acum menajeaza-te si tu putin.
Roxana, am primit mailul, acum trebuie sa ma apuc serios de treaba pentru ca nu mai am nici o scuza.
Narcisa, daca vrei pot sa-ti fac eu programare la impachetari.
Si eu am musafiri, finii de la Braila si as fi vrut sa mergem la pitici dar din cauza vremii am mers in Tomis Mall.

Sa va povestesc ce am patit, sambata seara dupa ce am fost la plaja, ne-am oprit in Selgros unde ne-am intalnit intamplator cu Vic (Mav) care era si cu Sebi. Am rememorat noi cazatura spectaculoasa din carut, la Metro, a voinicului si cred ca nu au trecut 10 minute si Andrada, care era in partea de sus a carutului a plonjat, in cap, in lada cu mere de pe partea de jos a carutului, apoi direct pe ciment. Si asta in conditiile in care eu eram la 2 pasi iar sotul avea mana pe carut.
S-a ales cu cateva zgarieturi, care aproape i-au trecut, dar nu s-a speriat si ne tot repeta: Ada buf gios!
Oricata grija am avea de ei, cred ca e suficienta o fractiune de secunda de neatentie si se produc astfel de accidente.
Un pupic la mamici si la pitici!

pozele noastre: http://www.adina.as.ro

Mergi la inceput

Am uitat ... Ati folosit la bebelusii vostri termometru tip suzeta? Ce temparatura indica? Cea reala sau alta?
Nu mai stiu care este temperatura normala la bebelusi ( ca de au trecut 9 ani)si eu am din cel normal,electronic...Ma batea gandul sa iau unul tip suzeta,insa nu stiu daca este bun

Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Buna dimineata gagici!!!
Uite ca e soare afara, desi cred ca e racoare...cum imi place mie...

Narcisa, mersi am rezolvat!! Te pup...

Iau in fiecare zi viata de la capat

Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul

La marea Neagra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

temperatura normala e de 37 cu 2 dar poate ajunge si la 38 doar ptr ca s-a jucat mai intens sau a plans.
alarmant cica este daca sare de 38.

(si in termeni medicale care pe mine m-au dat pe spate si cine imi explica asha imi vorbea drept urmare i-am zis sa imi explice pe romaneste: pana in 38 bebele este subfebril peste 38 este febril)

loreen - eu mi-am prins urechile in marci de digitale, megapixeli, senzori ccd si cmos, numar f, zoomuri si alte din astea.dar ceva ceva lumina sa facut in capul meu.cam intr-o saptamana va zic daca sunt multumita de rezultat.

jo si alexandra

campania impotriva soferilor care parcheaza aiurea pe trotuar.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;30/st/20050206/n/alexandra/dt/7/k/18cf/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Iar am avut de recuperat cateva pagini bune! Mai, da' ce viteza aveti! Greu mai tin pasul cu voi, cred ca m-am ramolit!

Nastasie, eu te cu nurofen-ul! Citeam pe la pag.3 ca vrei sa-i cumperi ca "sa-l dai" pe micut!!!! Sper c-am inteles eu gresit! Nu e un unguent, ci este o suspensie orala, adica ii pui in seringa 2.5 ml si ii dai sa bea!
Imi cer scuze ca te cicalesc!

July, asa DA! Bravo tie ... examene ok, zici!? Scufundari?

Va pup!

Racushoarele Cristina& Alexia
crixia@gmail.com

Mergi la inceput

Neatza...

Si noi ne-am trezit pe ziua de azi,acuma depinde unde incepe ziua,la 2 ,6 sau 8.
A mea e fonfaita rau,sforaie, i-am luat temp si are 37 cu 7 sau 5,rectalmemte vorbind si 36 cu 5 subratelmente masurand. Stiam ca e diferenta intre ele,da' parca prea mare...I-am varat un supozitor cu paracetamol si astept ...Nu de alta da'am niste frigarui in frigider numai bune de pus pe gratar

Jone eu am fost la un magazin de aparate de-astea si desi vorbeau pe intelesul meu zau daca i-am putut pricepe.Doar la preturi m-am dumirit ca ar fi ceva,ca erau unele mari de tot...

Cornelia ce-ti spuneam ca ziua de azi face minuni...Am un fond muzical pikameresc beton...Il omor pe nenorocit...S-au facut 3 saptamani...

Poze cu bebe Delia
Bianca mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

Buna dimineata!

Sanzi, la multi ani!!!! (scuze, ca nu m-am trezit mai devreme)

Eu as dormi intr-una. Am acumulat atata oboseala, ca era si normal sa ajung aici. Norocul meu ca de doua nopti Stefan e f. cuminte noaptea si se trezeste doar la 4.30. Ieri cred ca am adormit pe la 11 jumate, dimineata i-am dat teleghidata sa manance si am dormit pana la 8. Iar acum pic de somn.

Tania, ma bucur ca esti bine. Pupici!

Narcisa, am notat nr.-ul. Nr-ul meu e de Connex, fix nu am. Daca e vreo problema sa suni din Cumpana, da un beep.

Loreen, sanatate Deliei! Eu am auzit ca nu ar fi prea bune termometrele suzeta. Cand a fost Maria bolnava, am luat unul de ureche (Farlin), ca nu vroia sa stea in nici un fel sa ii masor temperatura. Imi place ca masoara aproape instantaneu, dar trebuie, oricum sa faci mai multe incercari, pana te lamuresti ce temp. are (depind ein ce pozitie il tii). A, la temp. peste 38 se considera ca are febra, dar Stefan are de obicei 36 cu 3-4, asa ca peste 37 eu deja m-as ingrijora.

July, pupici lui Teo! Noi va asteptam sambata. Poate reusiti totusi sa ajungeti.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)

Mergi la inceput