M-am hotarat ......adoptie (15)
Raspunsuri - Pagina 11
danielac spune:
La multi ani Aissa, Tony si Alexandra!!!
Fetita mea Diana-Maria, nascuta pe 24.10.2001 http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac
irina_g spune:
Mai Aissa mai, daca azi este ziua Alexandrei iti urez , la fel si voua cu ocazia impliniri a 10 ani de bucurii si impliniri (pentru mine casatoria este ceva super frumos).
Totusi vreau sa-ti spun ca derutezi oamenii (sper sa nu te superi pe mine). In lista pe care ai facut-o (super bine),in partea a 13-a din m-am hotarat...adoptie,ziua lui Alexandra apare pe 30.09.2004 nu acum. Nu mai inteleg nimic.
Lamureste-ma.
Va urez tuturor un week-end super placut cu bebicii vostri pentru ca noi maine plecam pentru cateva zile la mare. Ne vom gandi la voi, mamici, bebici, tatici.
Cine poate sa ma lamureasca si pe mine in legatura cu pasii care trebuie facuti de cand gasesti bb si pana il aduci acasa. Multumim anticipat.
aissa spune:
Irina, sper ca acum esti lamurita, dupa ce ti-am explicat pe messenger de ce spunem la multi ani bebeilor in primul an lunar....
Multumesc mult tuturor pentru urari!
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
o mamica fericita spune:
irina g. astazi Alexandra face 9 luni
dupa ce ti-ai gasit bebitul cel mai bine vorbesti cu cea care se ocupa de dosarul vostru la DPC ea iti va spune ce aveti de facut (se intruneste o comosie care isi da acordul si puteti lua copilul in plasament, incredintare etc)cred ca ea este cea mai in masura sa va spuna ce pasi aveti de facut in continuare pentru a avea copilul mai repede langa voi. conteaza foarte mult si situatia juridica a copilului.
intre timp voi puteti sa il vizitati (se face o cerere in acest sens tot la DPC in raza caruia ati gasit bebitu), sa il cunoasteti mai bine si sa va acomodati cat de cat cu el.
Lorelei si
patri spune:
aissa, la multi ani! pt alexandra, sa va creasca mare si sa fiti mandrii de ea, si pt voi, sa va iubiti ca-n primul an! cred ca va simtiti o familie implinita!
patri
aissa spune:
Lorelei, m-ai spart! Azi facem 9 luni, nu 7 . Culmea e ca abia ii povestisem lui Rozi ca m-am intalnit cu o colega care m-a intrebat cand face 7 luni si mie mi s-a sculat parul pe spate (cand ii zic fetei piticot nu zic rau, deci).
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
carmens spune:
Mai , voi chiar ma bagati in sperieti ! Eu nu m-am gandit o secunda dupa ce a spus judecatoarea "Sentinta in pronuntare" ca poate fi si altceva decat incuviintarea adoptiei. Stau de doua saptamani si astept hartia si acum ma gandesc cu groaza (Doamne fereste!) ca poate fi si ca instanta aproba adoptia. Ar fi crunt ! Mi-ati dat tema de gandire pana maine ca acum nu am unde sa sun.
Cristina, sa-ti traiasca printesa si sa va aduca numai bucurii !!!
Si voua va doresc ani multi si fericiti impreuna !
carmen
Otilia
valiburu spune:
Aissa, de data asta nu mai dau nici cifre nici altfel de lucruri ci doar va spun tie si sotului tau sanatate si multe impliniri alaturi de fetita Alexandra. Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
valiburu spune:
Rozi, sa dea Bunul Dumnezeu ca totul sa fie cu bine pana la urma, asa cum de altfel doresc si celorlalti. Ce a fost greu s-a terminat si ne gandim la ce urmeaza. Iti doresc succes in continuare!
valiburu spune:
Irina,
Din ce am inteles noi de la DPC, parintii naturali nu au voie sa vada copilul, decat in anumite situatii, ca de exemplu in ploasament pe o perioada mai lunga de timp. Chiar ne-am interesat asupra acestei probleme pt ca nu doream sa vina parintii pe capul nostru.
Doar atat stiu ca pe cererea lor de dare in plasament apare numele meu intreg, dar asta nu este un impediment. Odata ce sentinta a fost data la tribunal pt ei este treaba incheiata.
Poate o fi ceva prin lege si sa nu imi spus la DPC! Daca stie cineva ceva, sa ne spuna si noua!