M-am hotarat ......adoptie (15)
Raspunsuri - Pagina 10
irina_ina2000 spune:
Buna Rozi,
am plans si m-am bucurat pentru voi.Sincer cand am trecut prin aceasta etapa noi cred ca am fost inconstienti sau efectiv reusind dupa multe insistente sa intram chiar inainte de vacanta lor de iarna nu am mai avut timp sa ne gandim la ce s-ar fi putut intampla.Noi chiar am enervat completul in fata caruia eram deoarece juristul ne-a zis ca tot atunci se hotaraste si schimbarea prenumelui.Ei ne intrebau daca dorim sa poarte numele nostru de familie si noi spuneam ca da si ca vrem sa-i schimbam si prenumele...Pana cand au ajuns sa ne explice ei in ce consta diferenta intre ce hotarasc ei acolo si cum este procedura de preschimbare de prenume.Imi venea sa-l bat pe jurist acolo dar simteam ca am scapat de o piatra de pe inima si ca rezolv eu si cealalta problema.Iar pentru noi aceea sentinta in pronuntare sincer a sunat ca un DA , dar pe atunci nu stiam ca acest lucru cateodata se incheie si cu NU.Oricum bafta multa in continuare si sper ca si Pashosa sa ne spuna ca astazi e fericita si ca ascapat de o grija.
Sanatate la toti copilasii si sa ne bucuram de ei!
Briantis spune:
Rozi ,felicitari !Eram sigura ca o sa rezolvati din prima .Ma bucur mult pentru voi .
florypop spune:
ALEXANDRA
Sa cresti mare si frumoasa si sa le aduci numai bucurii parintilor tai.
Pupici,
Flory si Andrei
patri spune:
felicitari, rozi, te-ai descurcat excelent!
mie mi se pare un pic ciudat ca te supun la atatea casne si intrebari ca dece vrei un copil, nu se gandesc ca defapt tu dai o sansa enorma acestui puiut...
te studiaza pe toate partile, dar la copiii nimanui de pe strazi si din canale nu se gandesc...
patri
aissa spune:
Multumesc mult Flory!
De data asta chiar beau bere (acum sunt cu ea in fata, fara gluma) in cinstea piticutei mele. Si o sa beau si maine ca ma serbez cu bosorogul de tati, ca ne mancam zilele unul la altul de 10 ani.
Cristina si Alexandra (30.09.2004)
Rozi spune:
Are dreptate Pasho, "in pronuntare" inseamna ca inca nu e hotarat!! Dar le-am vazut ieri fetele - erau binevoitoare. Jurista care ne-a reprezentat - Dumnezeu sa-i dea sanatate! o s-o pomenesc cate zile-oi avea! - mi-a lasat nt de mobil s-o sun azi sa-mi zica ce scrie in registru. Dupa ceva emotii (a avut tel inchis) am aflat: INSTANTA INCUVIINTEAZA ADOPTIA!!! Uf! Acum astept acasa hartia.
Va pup si doresc numai bine!
Rozi spune:
Asa e, e ziua Alexandrei!!!! LA MULTI ANI, printesa!!
Si pupa-i si pe "batraiorii" aia de 10 ani , sa le aduci multa fericire si multe bucurii!!!!
o mamica fericita spune:
Rozi nici nu gandeam ca poate fi altfel inca o data felicitari sa fiti sanatosi si fericiti multi ani de acum incolo.
Aissa sa-ti traiasca printesa si voi pe langa ea
lorelei si
pisoi3 spune:
Aissa,
Sa-ti traiasca fetita si sa fiti toti fericiti impreuna! La Multi Ani si sa fie sanatoasa, fericita, norocoasa si sa aiba parte doar de bucurii!
toujours optimiste