Rinita alergica

Rinita alergica | Autor: adi2003

Link direct la acest mesaj

In fiecare an, in perioada mai-iulie, aceeasi problema: alergia la puful de plopi.
Acum e apogeul.
Toata ziua stranut, imi curg ochii, nasul, mai tusesc, caile respiratorii se ingusteaza, exact simptome de raceala, dar nu e raceala, ci doar o rinita alergica chinuitoare. Ma mananca ochii si nasul...e enervant. Dar cel mai greu e cu stranuturile repetate. E suficient sa ies la aer sau sa simt in casa o mica adiere, un mic curent si gata sunt.
Nu mai stiu ce sa fac. Abia astept sfarsitul lunii iulie, cand trece de la sine, asta pentru ca alergenul nu mai e prezent. Dar pana atunci mai este.
Luati ceva pentru rinita alergica?
N-am sa scap niciodata de afectiunea asta?

In urma cu multi ani, am facut testul pentru alergii si a iesit ca sunt alergica la polen. Am constatat de fapt ca puful care e in aer in perioada mai-iulie imi este foarte potrivnic. Dar ce sa fac, este peste tot. Alergenii circula in aer si imi fac mult rau. Dar nu pot sa ma izolez de ei. Asa ca ma chinuie in continuare. Of...

Simina
Fotografii

"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

Ai incercat cu Aerius?s-ar putea sa ajute.

andreeat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

quote:
Originally posted by andreea_tx

Ai incercat cu Aerius?s-ar putea sa ajute.

andreeat

Nu, pentru ca nu stiam de Aerius pana acum, cand mi-ai pomenit de el si am cautat pe net www.sensiblu.com/articol_mai2002.html" target="_blank">
aici
Ce m-as bucura sa amelioreze stare asta alergica...

Simina
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexandra spune:

Iti dau o veste proasta, nu exista tratament pentru alergie. Sotul meu se chinuie de mic cu o rinita alergica exact la fel cum spui tu. Cand e foarte rau ia claritine sau clarinaze, dar numai amelioreaza. Am incercat sa-l conving sa mearga la un medic homeopat, dar nu reusesc sa-l conving. Cred ca asta ar trebui sa incerci, pentru ca medicina alopata nu are tratamente pentru rinitele astea. Daca reusesti ceva cu un tratament homeopat, te rog sa-mi spui si mie poate totusi conving catarul sa incerce.

Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Burtocika spune:

Cum adica nu exista tratament? Eu luam (ar trebui sa iau si-acum, da' mi-e cam lene) Nilfan, pastilute, 3 pe zi, in perioadele severe. Pe mincate.

La un moment dat mi-am facut infiltratii cu diprofos (la ORL-ist), o injectie in fiecare nara, si m-a tinut vreo 3 ani efectul. Tineti cont ca eu sunt alergica la par de pisica, da rau de tot, cu senzatii de sufocare, si am stat in tot timpul asta cu pisica in casa !

Boghi

http://community.webshots.com/user/bogdanai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns riana spune:

Toate antihistaminicele gen claritin, aerius nu fac decat sa amelioreze simptomele pe moment, atata timp cat esti sub efectul lor. Dupa ce le intrerupi, la urmatorul contact cu alergenul, o iei de la capat.
Sfatul meu e sa mergi la un medic homeopat si sa urmezi un tratament homeopat. Va da rezultate in timp. Ti-o spune o poli-alergica, care 2 ani a fost indopata cu toate antihistaminicele posibile, inclusiv cu cortizon (mare greseala) si nimic. Numai homeopatia a inceput sa ma puna pe picioare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadina spune:

Cu Aerius traiesc si eu in zilele astea, ca altfel mi se rostogolesc mucii pe camasa, ochii imi ies din cap si ma umflu la fata.
Asta e, poate mi-oi face si eu timp odata pentru mine sa incep un tratament homeopat.
Nadina

Mergi la inceput

Maine merg si eu sa imi iau Aerius, ca azi n-am apucat. Am mare nevoie macar de ameliorare ca e tragic sa ma chinui asa fara sa iau nimic pentru alergie. De dimineata am inceput cu 20 stranuturi, cum am iesit afara. Nu va spun starea de dupa...
Nu stiu daca e in Oradea medic homeopat, ca m-as duce, numai sa stiu ca scap de afectiunea asta.

Simina
Fotografii

Mergi la inceput

Intrebare urgenta despre Aerius:

Cele care ati incercat acest antihistaminic, ce reactii adverse ve-au produs? Cand il luati: seara sau in orice moment al zilei?

Intreb astea pentru ca eu am luat azi dimineata o tableta de Aerius si m-am simtit ametita si molesita toata ziua. De-abia am ajuns acasa de la servici.
E adevarat ca azi farmacista mi-a zis ca e de preferat sa-l iau seara, dar n-am mai avut rabdare si l-am luat pe la ora 11, ca stranutam foarte tare. Consecintele au fost cele mentionate mai sus, dar recunosc ca de atunci n-am mai stranutat. M-a ajutat intr-o parte, dara a avut efecte adverse pe de alta parte. Nu mai stiu ce sa fac. Vad ca ziua nu e bine sa-l iau(cel putin pentru mine).

Simina
Fotografii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss spune:

Buna,

Eu nu cunosc Aerius, eu am folosit Claritine 10 mg, odata pe zi , nu da sommolenta.
Daca vrei sa te informezi este si site:

www.claritin.com

Mie mi-a fost prescris de medic, dupa testul la alergie.
Pentru diverse alergii sunt vaccinuri, prin astfel de tratament scapi de alergie. trebuie sa mergi sa iti faci testul

sanatate

Criss

Mergi la inceput

Testul de alergie l-am facut in 1994, cand a iesit ca-s alergica la polen. Atunci, impreuna cu vaccinul am luat clorfeniramin, iar mai apoi claritina. Amandoua medicamentele aveau un efect calmant.
Cam 3 ani am facut vaccinul si am luat medicamentele, dupa care o stare usoara de ameliorare.
In ultimii ani, am suportat lunile de mai, iunie, iulie - fara nici un medicament, din cand in cand mai luam o aspirina, care ma ajuta putin.

Ieri am luat prima tableta de Aerius, sperand ca ma ajuta. Intr-un fel a fost bun, dar l-am simtit mai mult ca un sedativ. Pe langa asta, mi-a provocat o puternica reactie de sete.
Probabil, fiecare organism reactioneaza diferit la acelasi medicament.

Simina
Fotografii

Mergi la inceput