Rinita alergica
Raspunsuri - Pagina 2
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by adi2003
Intrebare urgenta despre Aerius:
Cele care ati incercat acest antihistaminic, ce reactii adverse ve-au produs? Cand il luati: seara sau in orice moment al zilei?
Intreb astea pentru ca eu am luat azi dimineata o tableta de Aerius si m-am simtit ametita si molesita toata ziua. De-abia am ajuns acasa de la servici.
E adevarat ca azi farmacista mi-a zis ca e de preferat sa-l iau seara, dar n-am mai avut rabdare si l-am luat pe la ora 11, ca stranutam foarte tare. Consecintele au fost cele mentionate mai sus, dar recunosc ca de atunci n-am mai stranutat. M-a ajutat intr-o parte, dara a avut efecte adverse pe de alta parte. Nu mai stiu ce sa fac. Vad ca ziua nu e bine sa-l iau(cel putin pentru mine).
Simina
Fotografii
"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."
Farmacista ti-a spus bine, trebuie luat seara, in jur de ora 8 sau 9 pentru ca atunci cand incep efectele adverse e momentul sa te culci si nu le mai resimti. Eu am luat o perioada foarte lunga aerius, dar la mine nu avea efecte adverse si il luam dimineata. Eu sunt alergica la acarieni, adica la gandaceii microscopici din praful din casa, de fapt la praful de care nu poti sa scapi, cel din perdele, covoare, saltele, camera mea arata ca o casa japoneza, adica GOALA. La rinita alergica nu exista tratament definitiv, decat daca se indeparteaza complet alergenul ceea ce in cazul meu de exemplu nu e posibil. Eu iau Nazonex, care dupa parerea mea e cel mai bun si isi pastreaza efectul o perioada mai mare. Este scump, dar merita. Problema e ca rinita se transforma de obicei in astm- tot pe pielea mea am simtit-o si atunci chiar e rau.
Poti face un vaccin si este posibil sa scapi. Ma opresc aici pentru ca daca ma apuc sa vorbesc despre asta nu ma mai opresc, m-am informat foarte multa asupra acestei boli. Sfatul meu: nu incerca tratament homeopat, arunci banii degeaba, nu are efect...
Pupici,
Angelique
http://community.webshots.com/user/kristina_deppner
Nu te incrancena, lucrule bune vin cand le astepti mai putin Tine minte:
tot ce se intampla are un scop!
riana spune:
Claritine, spun medicii, ar fi singurul care nu ar provoca somnolenta. Mie si asta insa imi dadea o stare de oboseala. In rest, cam toate antihistaminicele au somnolenta ca efect advers. De aceea e mai bine sa le iei seara.
nadina spune:
Eu iau Aerius dimineata, nu am simtit nici un fel de somnolenta sau alte efecte secundare, probabil depinde de la un organism la altul.
Nadina
nadina spune:
Eu iau Aerius dimineata, nu am simtit nici un fel de somnolenta sau alte efecte secundare, probabil depinde de la un organism la altul.
Nadina
adi2003 spune:
Angelique, Nazonex este spray? Sau sub ce forma e?
N-am prea gasit informatii pe net in limba romana despre el.
De cate ori pe zi folosesti Nazonex?
Simina
Fotografii
luciaro spune:
Ma inscriu si eu in clubul celor cu rinita alergica... e groaznic...
Si eu ma chinui de cativa ani cu diverse tratamente in perioada mai-iulie... de anul trecut merg si eu pe Aerius, nu pot spune ca imi trece, dar mai amelioreaza starea...
Anul asta mi-a dat dr si Nostamine, picaturi, cu care e ceva mai bine, in sensul ca pot respira si eu ca omul cateva ore...
In martie mi-am facut si testele, mi-a iesit la cereale si graminee. Am inteles ca exista niste injectii care se pot face, dar trebuie facute prin februrie, inainte de inceperea perioadei de polenizare. La anul!
Sanatate,
Lucia
Nicola Andrei spune:
Sotul meu are acceasi problema si singurul medicament care l-a ajutat sa nu ii mai curga nasul, ochii, sa nu mai stranute de 100 de ori, etc...e Claritin 10 mg . Se ia un comprimat la 24 de ore si e intradevar foarte bun. Trebuie sa ia Claritin numai intre sfirsitul lunii mai si pina la inceputul lui august, depinde de intensitatea polenului din aer...insa da rezultate extrem de bune. Claritin e bun fiindca spre deosebire de alte medicamente nu te ameteste de cap deloc si nu provoaca somnolenta. sper sa te ajute si pe tine...
Nikki
Andita spune:
M-am trezit si eu, cam tarziu, ce-i drept, dar sper sa va fiu de folos.
Sunt si eu suferinda de aceeasi boala... dar, exista o sansa. Veste proasta: alergia e boala cronica, nu trece niciodata, cu nimic. Veste bune: poti sa o faci suportabila.
Am incercat si eu claritin, am devenit dependenta de el chiar, nu puteam sa mai respir (la propriu) fara el. Dupa un timp organismul s-a obisnuit cu el, asa ca nu mai avea nici o reactie. Apoi am auzit de Hofigal (asta era acum 5 ani...) si, desi nu credeam in remedii naturiste, am fost la o consultatie si am inceput tratamentul naturist. O sa va dau schema de tratament mai jos. Primele 2 saptamani se urmeaza tratamentul in paralel cu antihistaminicele luate in mod obisnuit, pana incepe organismul sa aiba reactii la noile remedii.
Ulei de catine, cate o lingurita pe zi, dimineata, timp de 21 de zile, dupa care pauza 7 zile. se reia tratamentul apna la sfarsitul perioadei "critice " (la mine e din mai pana pe la inceputul lui iulie)
Tinctura de echinacee, cate 30 de picaturi de 3 ori pe zi
Tinctura de patlagina, 30 de picaturi de 3 ori pe zi.
Vreau sa va spun ca tratamentul asta face minuni.... Daca inainte eram un dezastru, acum mai am cateva simptome dimineata, apoi...nimic toata ziua. De la 2 pachete de servetele pe zi am ajuns la unul pe saptamana....
Incercati si voi. Poate aveti norocul meu. Pentru mai multe informatii, si pentru consultatie GRATUITA!!!!! , incercati la farmacia Honey, din Crangasi. Tot de acolo luati si produsele la pret de producator (oricum, nu sunt scumpe - uleiul de catina vreo 50 de mii sticluta, iar tincturile , cate 30 de mii). Bafta multa!
Andita
adi2003 spune:
Am notat reteta, merci.
Intrebare: Intr-o zi se iau 90 picaturi din fiecare tinctura, sau n-am inteles eu bine? Si cum le bei, dizolvate in apa sau ca atare?
Simina
Fotografii
Andita spune:
Exact, cate 90 din fiecare. Dimineata, la pranz si seara, intr-un pahar cu apa (suc, ce vrei tu), cate 30 picaturi din fiecare tinctura. Ai grija ca au un gust cam aiurea, iar mirosul e de alcool. Eu ma spal pe dinti imediat dupa, ca sa nu miros a betiv...
. Uleiul poti sa-l iei cu o ligurita de zahar, dar in timp o sa te obisnuiesti sa-l iei si asa, ca atare.
Multa sanatate!
Andita