CUM???
Ne despartim, intelegem ca nu mai putem fi impreuna orice ar fi..Din relatia frumoasa care ne-a facut fericiti n-a mai ramas decat durere. O durere pe care incerci sa o ascunzi de cei din jur si care traieste in tine pentru nu stiu cat timp.
Dar cum faci sa nu-ti mai amintesti toate lucrurile care te dor? O sa-mi spuneti sa-mi umplu timpul cu alte activitati. Dar vine noaptea...cumplita noapte. Noaptea in care esti singur si in care toate amintirile te tortureaza. De ce nu ne putem aminti ce ne-a adus la despartire, cat rau ne-am facut reciproc. de ce ne amintim doar ce a fost frumos, doar sarutatile , imbratisarile, privirile pline de iubire? cum alungam amintirile astea? cand ele se incapataneaza sa se intoarca?
be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222
Raspunsuri
nshiro spune:
Mahmureala dupa bere trece tot cu bere....
In cazul meu a dat rezultate si in dragoste...
In cazul altora cica timpul le rezolva pe toate si vindeca ranile...
Eu te-as sfatui sa adormi la tv si sa nu mai lasi gandurile alea sa-si faca de cap
rocsana
bruxinha spune:
lasa mama, ca trece
nu se moare din atata lucru, peste cateva luni nici n-o sa-ti mai aduci aminte..
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
n/a spune:
Despartirile sunt intotdeauna grele si indiferent cat te-ar stradui sa nu-ti mai aduci aminte de lucrurile care dor, nu vei reusi. Daca nu ar durea nu ar mai fi durere...
Dar de ce sa ascuzi de cei din jur, mai ales ca ma gandesc ca ai destui prieteni (desi habar nu am cati ani ai)? De ce sa tii in tine? Aici gresesti...normal ca daca tii in tine, nu impartasesti si tu nimanui ceea ce te apasa, te doare si mai tare.
Nu e asa simplu sa treci printr-o despartire. Se recomanda multe...descarca-ti sufletul cui crezi de cuviinta, ocupa-ti timpul cu diverse lucruri pe care iti face placere sa le faci (e vara...du-te la mare cu prietenii, la munte, la strand, in cluburi, la terase...), gaseste-ti pe altcineva mai repede chiar daca nu-ti e sufletul vindecat...cica asa ai uita mai usor (eu una nu recomand variata asta, pentru ca nu este o solutie...nu e decat un refugiu...nu denota decat ca nu esti in stare sa faci fata situatiei, sa treci peste ea...si in afara de astea, te va lua cu "ameteli" pentru ca vei fi cu unul si te vei gandi si la altul...acela isi va da seama la un moment dat si iar vei ramane singura...)
Asa ca...inconjoara-te de prieteni, cat mai multi prieteni, du-te si "racoreste-te" distrandu-te, vorbeste despre ceea ce mocneste in tine, si daca ai taria, gandeste-te la tot ce a fost bun si rau intre voi, si, in primul rand, NU UITA de ce anume s-a ajuns la despartire.
Iar noaptea, asta e...trebuie sa pui capul pe perna si nu te ia somnul...cunosc sentimentul, dar n-ai cum sa-l faci sa dispara...asculta o muzica mai vesela, mai lasa si lacrimile sa curga (ca sunt convinsa ca abia mai stau in ochisorii tai), aminteste-ti, gandeste-te...te va lua somnul...intr-un final...
Peste noapte nu vei reusi sa faci durerea sa dispara. Chiar daca pare o banalitate "timpul vindeca orice rana", sa stii ca asa e... Si cand va trece vei privi totul intr-o alta lumina...si viata va merge inainte...mereu inainte...
Pupici.
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Mahmureala dupa bere trece tot cu bere....
rocsana
nshiro altfel spus cui pe cui se scoate.
ano, are balta peste, ce te canonesti atata? crezi ca dumnealui moare de dor si de regret si de durerea amintirilor-frumoase-care-au-fost-si-nu-se-mai-intorc? Duca-se invartindu-se, as zice. Zau, revino-ti ca-ti irosesti energia inutil. Si-ti strici si tenul
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
ana_maria222 spune:
chiar ma gandeam sa merg pe la cosmetica...
be happy!!!!!
Tania21 spune:
eu zic - comunicarea, cit mai multa, prieteni, cunostinte, adica nu e neaparat sa le spui tuturor de ce te doare, dar sa fii mereu cu cineva alaturi, ca sa te sustraga de la gindurile negre, sa nu-ti mai ramina timp sa fii singura, sa vorbesti si tu despre orice doar ca sa nu te mai gindesti la prostii - pe mine asta m-a ajutat.
Vor fi insa momente cind nu vei avea unde sa fugi de amintiri - de asta trebuie sa fii pregatita .
Dar oricum nu e sfirsitul lumii, sa stii ca timpul spala totul, chiar si amintirile
Pupici si gindeste-te numai la bine!!!!
ana_maria222 spune:
oricum, sunt sigura ca mereu va ramane ceva. doar prin simplu fapt ca este prima iubire...
be happy!!!!!
axxa spune:
Dar acum fo cateva saptamani nu vroia sa se sinucida din cauza bolii tale? sau ai rezolvat problema aceea? ca io ma simt depasita...
ana_maria222 spune:
problema cealalta este total diferita de asta.
be happy!!!!!