CUM???

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amik spune:

eram mai mica decat tine, ana-maria, cand am trait prima dragoste. era superb.era un vis.am fost impreuna, cu bune si rele, vreo 3 ani...timp in care ne-am schimbat, ne-am maturizat.s-a transformat din pustiul timid pe care l-am cunoscut, intr-un barbatel plin de el, cu distractii si fitze in cap.nu mai era genul meu.in fine, nu asta e important.important este ca, desi a durut al dracului de tare, am putut sa spun STOP.nu mai eram fericita, nu imi mai oferea ceea ce imi doream, ceea ce meritam.si am plecat-vorba vine, ca nu am stat niciodata impreuna.a continuat s ama sune, sa doreasca sa ne intalnim.ce greu era sa zic nu...acum, retraind clipele alea, parca retraiesc sentimentele de atunci.am luat-o de la capat, incercand sa ma axez pe scoala, pe practica, pe problemele fiecarui praoaspat student.si dumnezeu mi-a scos in cale imediat un barbat minunat.nu mai putin copilaros, dar "mai minunat"!cred ca, totusi, prima dragoste este de multe ori sortita esecului pentru simplul motiv ca o intalnesti intr-o perioada de evolutie si de revolutie a ta ca persoana!e adevarat ca in acelasi timp e vremea trairilor maxime.nu neg intensitatea iubirii, ci spun ca "intaia iubire pare a fi si cea din urma, asta pentru ca cea din urma iubire este intotdeauna cea dintai"!
get well!

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Aveam varsta ta cand s-a sfarsit prima iubire!!!! Mamaaaa...cazuse cerul peste mine!! Am slabit 5 kg in cateva zile!!! Nu mai mancam nimic!!! Maica-mea plangea langa mine si ma ruga sa mananc si eu ceva, sa nu cad din picioare!! Cand ma trezeam de dimineata, simtea o greutate in piept si o tristete fara margini. Imi doream sa nu ma fi trezit!!!!
Noroc cu o prietena care m-a ajutat sa trec peste toata povestea asta....sau, ma rog....sa vad totul cu alti ochi.
Dupa cateva luni am venit in Bucuresti, la facultate. Am dat de adevarata VIATA si mi-am zis...MAMA, CE PROASTA AM FOST!!!
Totul a devenit amintire! O amintire frumoasa...o poveste frumoasa de dragoste....ca prima iubire este mereu frumoasa!! E unica! Insa e MENITA sa se sfarseasca....ca sa poti vorbi apoi de "prima iubire" Am suferit...mi-am revenit....am cunoscut alti baieti...Dupa vreo juma' de an l-a cunoscut pe actualul meu sotz...si iata-ne impreuna de 9 ani, casatoriti de 4, iar peste 2 saptamani il asteptam pe bb 2!!
Eu ti-am mai zis....bucura-te de varsta asta!! Asa repede trec anii! Nu-ti dai inca seama! Traiesti in prezent si acum prezentul ti se pare searbad. Dar crede-ma.....peste ceva timp vei privi inapoi si vei rade de cat de naiva erai!!

SI MAI SUNT BARBATI!!!!!!! Si inca ce barbati!!!! O vorba cu mult, mult adevar... si probata si pe pielea mea, e "cui pe cui se scoate" Stii cum uiti??? Nici nu-ti inchipui!! De ce nu iesi mai mult in oras...in discoteca...la petreceri....cu prietenele? Zau...nu stii de unde sare iepurele!
Nu te mai complace in situatia asta!! Depinde ff mult de tine insati ca sa-ti revii.

_Ella, Emma & din burtica

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

fetelor..ma simt mai bine..durerea incepe sa treaca si sunt optimista din nou...

be happy!!!!!
http://community.webshots.com/user/ana_maria222

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

[quote]Originally posted by ana_maria222

fetelor..ma simt mai bine..durerea incepe sa treaca si sunt optimista din nou...

Ana..ma scuzi.. da' acum juma' de an te parasise,apoi v'ati impacat..apoi ne'ai spus ca ai o boala grava si ca medicii nu ti'au mai dat decat 6 luni...apoi ca el a revenit.. nici cu el ,nici fara el... Acum sincer: tu nu te plictisesti???

Nu vreau sa fiu rautacioasa ,insa de'a lungul timpului cred ca ai deskis vreo 7-8 topic'uri pe tema asta... fetele te'au sfatuit si s'au implicat...tu o tii pe'a ta ...

Nu pe bune... cat o mai duci asa???

Anderrusha

"Nu e important ce ti se intampla ci cum reactionezi la ceea ce ti se intampla"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Anderra

Ana..ma scuzi.. da' acum juma' de an te parasise,apoi v'ati impacat..apoi ne'ai spus ca ai o boala grava si ca medicii nu ti'au mai dat decat 6 luni...apoi ca el a revenit.. nici cu el ,nici fara el... Acum sincer: tu nu te plictisesti???

Nu vreau sa fiu rautacioasa ,insa de'a lungul timpului cred ca ai deskis vreo 7-8 topic'uri pe tema asta... fetele te'au sfatuit si s'au implicat...tu o tii pe'a ta ...

Anderrusha

pentru ca a trebuit sa trec prin impacari si despartiri in lant ca sa imi dau seama ca nu mai merge, ca trebuie sa renunt oricat de mult l-as iubi. cum zic fetele, unde se face nod nu va mai fi niciodata ca inainte. cat despre cealalta problema este alt lucru despre care nu vreau sa vorbesc.

be happy!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

eu cred ca amintirilee alea frumoase nu o sa poti sa le uiti niciodata orice ai face!!!!pe alea urate da!!!iti spun din propia experienta am avut o relatie de 4 ani foarte frumoasa dar care s-a terminat brusc!apoi l-am cunoscut pe actualul meu sot pe care il iubesc foarte mult si care ma iubeste,dar uneori cand ne mai certam si sunt singura ptr. ca el e mai tot timpul plecat din localitate,ma intorc la acele amintiri frumoase de demult,am incercat sa ma gandesc de ce?,si nu am gasit nici un raspuns!!!!!!

tcris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

quote:
Originally posted by Anderra

Anderrusha

Anderra, dar de ce esti tu rautacioasa? Fata asta este la varsta la care am fost si noi, restul, odata, si trece prin momente prin care am trecut cu totii. Nu-ti mai bate joc. Desi tie ti se pare un "nimic"", pentru ea este o perioada grea.

Ana, toata lumea iti zice ca vei trece peste asta, insa, normal, asa cum am simtit cu totii, e capat de lume pentru tine. Asa este. Este greu, si vei merge mai departe. Si vei zambi si te vei gandi la viitor, si la printul tau pe calul alb, care va veni odata.

Si daca va veti impaca, si va veti mai certa, si tot asa, intr-o zi tot se va termina. Pentru ca prea putine din primele iubiri dureaza, si chiar daca dureaza ani buni, tot se sting. Asa cum au zis si fetele, amandoi acum va transformati. Si ce ti-e suficient acum, nu-ti va mai fi peste 2-3 ani.

Asa am simtit si eu, cu primul meu prieten. Visam sa ne casatorim, etc, etc....La 18 ani, insa, cand am cunoscut o alta lume, putin cate putin, mi-a trecut. Si, desi mama imi zicea ca nu va dura, eu ma incapatanam sa-i arat ca nu are dreptate. dar a avut, normal.

Eu m-am despartit de el un an mai tarziu, cand nu-mi mai era suficient.

Iar acum, m-am intalnit cu el recent, dupa ce nu l-am vazut de 4 ani. Si ma gandeam cat m-am maturizat eu, si cum a ramas el la fel. Si daca s-a schimbat, s-a schimbat in rau. Plin de el, cu dispret pt cei din jur...... Daca stau bine sa ma gandesc, poate asa era si atunci, dar eu vedeam numai ce vroiam.

Asa ca, draga mea, mergi mai departe. Gandeste-te ca va veni o zi in care te vei intreba cum de ti-ai pierdut vremea cu el.

Ancuta (DPN 11 feb. 2006) & Martijn, (24.10.2003)
Poze cu Martijn

Mergi la inceput

marea problema e ca eu am o parere f buna despre el si nu cred ca va veni vreodata vreme in care sa ma intreb cum de am stat cu el. nici nu vreau sa vina vremea aia. vreau sa raman cu amintirea aceasta. cu amintirea ca el este un om minunat si dulce dar ca nu a fost pentru mine si altcineva se va bucura de el. doare, doare ingrozitor si sufletul meu tipa. il vrea inapoi si nu stiu daca pe el ci ce a trait cu el. sufletul meu nu isi imagineaza pe altcineva , nu vrea pe altcineva. e asa de dulce si in acelasi timp asa de amara amintirea zilelor traite cu el. ma intreb de ce am avut parte de ea si apoi am pierdut-o. dar poate la intrebarea asta voi afla raspunsul mai traziu. pacat ca iubirea dintre noi doi este mare si ca ne este asa de greu sa renuntam la ea.

be happy!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Ana Maria, scuza-ma dar eu nu inteleg un lucru: spui ca il iubesti la nebunie, spui ca el te iubeste la fel, il descri ca pe un om minunat, ca pe barbatul ideal pentru tine si... totusi... de ce nu incercati sa reparati ce s-a stricat??? Daca va iubiti de ce nu sunteti impreuna?? Spui: "pentru ca nu se mai poate!" De ce nu se mai poate? Da-ne mai multe detalii! Daca nu vorbesti deschis despre ceea ce a fost intre voi, daca nu incerci sa cauti adevarul in toata povestea voastra, nu vei putea trece niciodata peste! Bineinteles ca timpul va vindeca ranile, poate vei intalni pe altcineva, te vei indragosti din nou dar... ceva tot va ramane in sufletul tau! Iar mai tarziu te vei intreba: "de ce?!"
Gandeste-te bine! Eu cred ca inca mai aveti sanse, inca nu e tarziu!

Incetisor, ca ma grabesc!
Roxy

Album poze
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Se spune ca prima dragoste nu se uita niciodata.Si asa este!A fost candva, acum 11-12 ani( ca batrana sunt!) si a durat aproape 5 ani de iubire,( asta imi place sa cred).Era tipul de barbat dupa cate toate intorceau capul( nu ca ar fi fost asa frumos cat era de dragut, amabil, cavaler) si eu eram cu el.Cum aveam clar un lucru, ca pana dupa nunta nu aitotul s-a rupt.Am suferit mult, uneori si acum ma mai gandesc cu oarecare nostalgie la acele vremuri, dar asta e viata.
Am langa mine de acum 8 ani un barbat care ma iubeste si pe care il iubesc enorm, si nu am repetat greseala pe care am facut-o cu celalat dupai numai 6 luni si nu imi pare rau.Mi-a oferit o viata frumoasa, peste 2 luni facem nunta si sunt multumita.EL este casatorit( a avut nunta acu 2 ani exact pe aceeasi data pe care o fac eu), am inteles ca va avea un bebe si sta aici.Ne-am intalnit odata in ultimii 5 ani, dar nu stiam ce sa ne spunem unul celuilat, am vorbit cu perechile noastre mai mult, incercand sa ii evit privirea( eu pe a lui o cunosteam dinainte).M-a atins de cateva ori, intamplator, dar am incercat sa nu bag in seama, iar al meu stia ca pentru mine este extrem de grea aceasta reintalnire, a fost un super dragut, avitand unele discutii si deschizand subiecte noi.Am stat toti 4 aproape 3 ore impreuna.Mi-a spus un singur lucru ca isi da seama ca nu ma lasat pe maini rele si este sigur ca totul se va sfarsi cu bine( se referea la prietenul meu) si ca toul se va sfarsi cu bine. Lui ii spusese sa aiba grija de mine si sa ma iubeasca mult ca merit.Imi venea sa ma arunc in bratele lui, sa plang si sa ii dau pumni, dar nu este al meu si nici nu l-as mai vrea pentru mine si nici nu puteam face asta.Am suferit enorm si cred ca orice s-ar intampla nu l-as ierta niciodata.
Am primit un mensaj dupa ce am anuntat prietenilor nunta mea, ca "batalia este pierduta, dar nu si razboiul".
Am langa mine un barbat minunat si sunt sigura ca un om mai bun nu imi puteam gasi.
TE IUBESC ENORM
Asta este viata.Sunt lucruri mai grele peste care treci in viata decat despartirea, cum ar fii moartea mamei( o spun asta din proprie experienta)
Pupici tuturor caci in tot raul este un bine.

Mergi la inceput