La scurt timp dupa ce am aflat ca sunt insarcinata am aflat ca am trichomonas. Ce efecte poate avea asupra fatului aceasta boala si tratamentul cu metronidazol.
Va rog sa ma ajutati! Nu stiu ce sa fac.
Va multumesc
Draga mea,
In primul rind bine ai venit pe DC si felicitari pentru bebe! Cite luni ai?
Referitor la problema ta,nu am un raspuns...Singurul care te poate sfatui e un medic si asta cit mai repede!!! Si cu orice pret,partenerul(sotul) trebuie sa urmeze acelas tratament ca si tine...
Asteptam vesti,sper bune...
Theodora, Alexandros, Yannis(aproape 11 luni!!!)
Duble the joy,
Duble the love,
Twins are a blessing
From above...
Multumesc pt sfat . Am 5 sapt. Timp ar mai fi dar sper sa nu fie nevoie sa recurg la masuri extreme.
draga valery
cel mai bine ar fi sa incepi tratamentul cat mai devreme esti la inceput de sarcina si asta este mai bine si eu am avut probleme cu candida la inceput si am luat tot niste ovule cu metronidazol. Important este sa se dea si sotul tau cu o crema care este tot pe baza de metronidazol. Ai grija si felicitari pentru , Andreea
eu am avut trichomonas inainte de sarcina.Tb sa faci tratament si tu si sotul .Musai sa-i spui la doctor.Stiu ca se face tratament si peste sarcina.Dar pana acum nu te-a deranjat?ca eu am crezut ca inebunesc!
Nu sta,fa tratamentul mai repede!
KORINA & BB STEFAN
Crezi ca daca ma deranja ajungeam aici. Nu am avut nici secretii ciudate, nici prurit, absolut nimic.
Tratamentul consta in metronidazol. Dar oare poate afecta in vre-un fel dezvoltarea lui bb.?