Folositi vibrator?
Raspunsuri - Pagina 2

iren spune:
Ei, io folosesc! Shi nu cu sotzu, ca mi le-ar arunca pe geam (am doua, hihi) , ci singurica, in clipe de restrishte
...ca sa nu se intzeleaga greshit, vibratorul nu-l folosesc cc ca sa suplineasca "lipsa" sotzului, in nici un caz, ci cind am kef de una "mica shi rapida"
, ceee, voi nu va fingäritzi cin n-avetzi ce face?
Iren dubla mamica Bogdanelu nazdravanu
si Julia zbintuita
In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Tania21 spune:
Eu am unul acasa dar inca n-am avut curajul sa-l folosesc, cu toate ca uneori tentatia e mare... Prietena mea in schimb l-a incercat si a zis ca nu e cine stie ce... normal ca nu se compara cu ceva viu...
Pe mine insusi gindul ca incerc sa-mi provoc "singurica" placere nu ma prea multumeste, e alta treaba cind participa 2

enderbaby spune:
Eu cred ca daca s-a ajuns la ceva rutina in relatie merge o jucarie din asta si de altele..doar asa sa o folositi impreuna pentru schimbarea repertoriului . Acuma problema e sa fie comunicare si deschidere la idei noi din partea la amandoi, ca daca unu din ei este mai conservator(ca sa zic asa) atunci s-ar putea sa nu iasa bine.
PS: E tentant dar singurica parca n-ar mai fi asa interesant
Ai grija ce-ti doresti...

lili spune:
Stiti ce m-am gandit.. e o idee.. mai ales cand trece timpul si se fac 18 ani de cand iti cunosti sotul.. si .. nici nu mai stiu cati ani de cand.. first time...
Ha,ha...
Buna idee!

megbeng spune:
eu nu am..sutn f scumpe unele calumea si nu ma indur..am sotz, si suntem tineri amandoi (23 ani), dar as incerca, de ce nu? varietatea asta nu strica niciodata!!!
"Cand timpul masoara cu anii pacatul/in el e sentinta, nu-n judecatori!" (Vali Sterian)

gabi_j spune:
De la titlul subiectului mi-am adus aminte de o faza din 'Sex and the city', tare haioasa, cand lui Samantha i se strica 'aparatul' dupa doar cateva folosiri, nervoasa, merge la vanzatoare si fata de alte cateva doamne mai invarsta incepe sa se planga de calitatea vibratorului (o bucata maaare, alba). Vanzatoarea o asculta cu rabdare, cu zambetul pe buze, si cand Samantha termina cu crizele, o informeaza politicos, ca aparatul in cauza nu este vibrator ci aparat pentru masaj. Chiar si Samantha s-a rosit!
Sper ca voi nu ati patit asa ceva! Asa ca mare atentie la ce scrie pe cutie si instructiunile de folosire.
Eu nu folosesc vibrator. M-ar tenta mai mult acele bilutze, dar inca nu mi-am cumparat. Voi le-ati folosit? Cum sunt?
Gabici
'I tried to sniff coke once...the ice cubes got stuck up my nose!'

saddie spune:
....pe mine m-ar mai tenta ceva pe langa vibrator (asta daca o sa-mi fac vreodata curaj sa trec pragul unui sex-shop), am vazut mai demult o reclama in miez de noapte pe un post nemtesc o ditamai limboaca artificiala! Aia cum o fi?

enderbaby spune:
Si noi suntem tineri si zic eu ca n-avem nevoie dar se intampla sa mai dam peste site-uri cu jucarele si ma intreaba daca nu vreau sa-mi ia unu cadou asa pentru cand e el la servici
...dar mai mult facem panarama. Si intra-adevar unu cu 7 viteze, 5 stiluri de miscari si diferite stari de intarire e foarte scump
....
Ai grija ce-ti doresti...

liris spune:
www.edenfantasys.com/REALISTIC-DILDO-COCKS/sex-toy-757" target="_blank"> aici!
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
?