pentru toate cele ce sunt disperate!
Raspunsuri - Pagina 5
simonette spune:
Am ajuns si eu pe la voi!!! Normal, sunt in stare sa mananc toate subiectele...
Elise, f. frumoase povesti, chiar ca te umplu de nadejde. INseamna ca mai avem timp (eu merg pe 32).Ce pot spune: TOT INAINTE!!!
Cius, draguta de tine, te invidiez pt. calmul de care ai dat dovada. Eu am 32 ani, am pierdut o sarcina in mai si sunt mai inversunata ca inainte cu stimularile si cu tratamentele. N-as putea spune ca disperarea e termenul potrivit, dar nu vreau sa mai pierd timpul... Traim in secolul vitezei si, eu vreau sa-mi strang copilasul mai repede in brate si, sa-l fac mai repede fericit pe sotul meu, care parca si-a cam pierdut rabdarea... Iti multumesc pt. frumoasele povesti.

ingeras26a spune:
Scumpele mele curajoase,
Va scriu si eu cu speranta de a ma mai "descarca"un pic si in acelasi timp de a vorbi despre ce mi se intampla...
Povestea mea nu este nici trista rau, deocamdata, nici nu se intampla de mult timp, dar, fiind "a mea" normal ca ma doare cel mai tare.
Am 26 de ani, in 2006 fac 27 si din sept anul trecut incerc sa fac un bb. Nu am ramas niciodata insarcinata, insa am luat cam mult anticonceptionale...vreo 6-7 ani...Noi suntem impreuna de 8 ani si ceva. Medical nu am nimic descoperit, analizele pe care le-am facut (nu prea multe) sunt ok, deci pur si simplu nu stiu DE CE nu raman??!!
Va admir curajul si va iubesc sinceritatea si... nu mai pot!
Cum sa spui ca nu te mai gandesti, sau ca gata, de azi nu mai fac sex "programat"si ce-o fi o fi?! eu nu pot...si nu ma lasa viata de zi cu zi: gravi in lift, sus deschide usa o proaspata mamica, la semafor stau aliniati 5 parinti cu 5 carucioare, magazinele sunt pline de copilasi, a inceput scoala, se numara bobocii, strazile sunt pline...pe etaj cu mine sunt inca 3 apart si la toate sunt bebelusi :)) ma bucur, dar nu pot sa fiu ipocrita si sa nu ma intreb "DE CE"ele pot si eu nu? de ce ele au dreptul sa se bucure si eu nu? de ce viata este nedreapta si cand am fost la spital se statea la coada la avort???!!! si cine vrea, nu poate sa aiba :((
Incerc sa imi pastrez optimismul, dar este atat de greu...
Stiu ca ma intelegeti, nu vreau sa il manii pe Dumnezeu, ca, slava Lui, sunt sanatoasa, am un prieten si ne iubim, am o familie care ma iubeste, am unde sa stau, serv, ce sa mananc ... dar vreau si 2 

Va rog sa ma iertati daca vi se pare ca sunt patetica, dar stiu ca ma intelegeti si ca fiecare dintre noi trece prin asta :((( din pacate...
si 
multi, Ingeras