pentru toate cele ce sunt disperate!
Raspunsuri - Pagina 4
Costi spune:
quote:
Originally posted by musete
Ai mare dreptate Cius. Insa, hai sa recunoastem ca am ajuns sa facem amor planificat, iar chiar daca ne ne incurajam ca luna asta nu ne mai gandim la BB, totul nu este decat o mare amageala. De fapt, acolo, intr-un mic sertarel, in creierasul nostru de DEOSEBITE CARE SUNTEM, to ramane un strop de speranta ca poate, poate, se va intampla chiar de luna asta...
Pupici, musete
Ai dreptate musete!
Dupa fiecare ciclu menstrual spuneam ca a fost ultima luna de incercari, dar...cu fiecare zi speranta renastea.
Acum, am 3 luni de cind nu am ciclu(o presupusa menopauza precoce), incerc sa ma impac cu gindul ca nu toate femeile pot concepe copii si totusi sunt prezenta pe acest site- de ce- pt, ca in adincul sufletului meu mai este un dram de speranta.
Elena
musete spune:
Vezi, Costi de ce nu prea cred eu in celebra sintagma deja,, incearca sa nu te mai gandesti!" Vei vedea cand nu te aspeti se va intampla minunea!" Hai sa fim serioase!
Nu intelegeti, n-am cum sa nu ma mai gandesc la chestia asta. Nu, nu sunt paranoica, insa, cotidianul nu ma lasa in pace. Colege la serviciu care raman bortoase pe capete( unele care renunta/ altele care nu), vezi gravidute pe strada, in troleu, in autobuz, mai ai si in familie astfel de ,,specimene", o verisoara, o surioara, o cumnatica, o reclama la televizor care iti descrie binefacerile uleiului de corp ptr BB,iar exemplele pot continua. Ce sa-i faci , ne aflam la varsta la care oricat ne-am impune sa nu ne mai gandim, viata nu ne lasa... De ce? Pentru ca asta este perioada vietii noastre cand trebuie sa luam si noi parte la fenomenul numit PROCREERE.
Pupici, Musete
Costi spune:
musete, cind stii ca esti pe ultima suta de metri, cind te gindesti ca esti altfel decit restul lumii, cind vezi cit de usor ramin insarcinate cele care nu-si doresc copii, innebunesti si aproape pierzi controlul.
Nu exista "nu ma gindesc", cine spune ca s-a detasat de ideea"vreau copil" - minte.
Elena
Ultima speranta!
musete spune:
Total de acord! Din acest considerent voi face tot ceea ce imi sta in putere sa am propriul meu copil!
Pupici, Musete
danutza_c spune:
Cius, cred numai Dumnezeu mi te-a scos "in cale"!
Imi e si greu sa scriu pentru ca nu prea vad bine din cauza lacrimilor! Vreau sa-ti multumesc din suflet pentru tot ce ai scris si mai ales pentru toate incurajarile tale. Nu vreau sa reiau povestea mea acum, vreau doar sa-ti spun ca eu am 42 de ani acuma, am un sot pe care il iubesc nespus si pe care l-am gasit la atiat distanta de casa, e tot roman, parca eu din motivul asta am plecat din tara ca sail gasesc pe el si ne dorim si noi tare mult un
. Doctorii de aici nu ne-au dat alta speranat decit sa fac FIV si o sa venim in toamna acasa pentru asta. Dar eu tot sper ca o sa vina fara prea multe interventii, nu stiu, poate ma insel?
Iti doresc numai bine tie si copilasilor tai si sa-ti dea Dumnezeu numai Lumina in viata!
marrina spune:
Din pacate la mine nu a functionat.
Am stat un an fara sa mai...programez...monitorizez...analizez...si tot nu s-a intamplat 
De cand "citesc gandurile" celor de pe forum am inceput din nou sa sper...
Ioana-Cristina spune:
Eu cred ca fara sperante si vise nu exista viata.Nu putem trai de pe o zi pe alta si sa spunem "Cum o vrea Dumnezeu!" sau "Dumnezeu stie!".Asta nu inseamna ca nu credem in El dar nu putem lasa totul in seama Lui! Norocul ni-l mai facem si cu mana noastra.Noi suntem singurele care ne putem ajuta iar primul pas pe care il putem face este sa speram , sa fim optimiste ! Important este sa gandim la rece , sa fim realiste si cu picioarele pe pamant! Si sa credem ca o sa rasara soarele si pentru noi !
Ioana-Cristina
adar spune:
Ciuss, ideea ta e super, dar oare chiar se poate???
Eu incerc de trei ani sa ma detasez si pe bune ca nu pot. Sa fiu eu defecta???
Oricum, am vazut ca esti profesoara in Sibiu. Cumva la fac. Lucian Blaga?
In alta ordine de idei, eu tare n-as vrea sa astept nu stiu cati ani ca sa ma destept. Voi incerca, promit, sa ma relaxez si sa nu ma mai gandesc. Oricum, acum stau bine, dar am avut o perioada in care nici sotul nu vroiam sa-l mai vad....
adar
meme spune:
Cius22 si eu sunt fericita mamica a unei fetite infiate,care acum are 2 ani si 3 luni.Ea este lumina ochilor mei,mi-a implinit viata si a alungat tensiunea si incrancenarea care se strecurase in familia mea.Asta dupa 10 ani de incercari nereusite si de esecuri medicale.Dar de ce sa nu recunosc,ca undeva in adancul sufletului meu nu mi-am pierdut inca speranta ca odata voi da si eu nastere unui copil,ca ii voi darui un fratior fetitei mele.Nu mai exista insa stresul din fiecare luna,cand masuram temperaturi , ne iubeam programat si alergam la medic la momentul Z pentru vreo procedura.Eu si sotul meu avem o relatie normala,ne iubim la fel de mult ca acum multi ani cand ne-am cunoscut,traim clipa si invatam sa radem si sa fim optimisti alaturi de fetita noastra.Si ne reuseste destul de bine chiar daca avem deja 37,respectiv 40 de ani.
Fetelor,mult curaj,speranta si incredere ca intr-un fel sau altul veti deveni mamici!
Meme
http://community.webshots.com/user/danancamm
Ioana-Cristina spune:
FRelicitari meme ! esti un exemplu demn de urmat ! nu oricine ar fi in stare sa adopte un copil !
Bravo ! Si eu as face la fel daca situatia mi-ar cere-o ! sa fii sigura de asta !O floricica
pentru tine !
Ioana-Cristina