bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Hai ca aplic metoda lui Oana si sper sa va scriu la cat mai multe. Eu pana acum, citeam, imi scriam pe foaie care ce problema are si pe urma dai si scrie...
Bestuta - chiar cumplita povestea ta. Inca nu am dat peste astfel de oameni pentru ca noi ne plimbam in Agronomie...unde sunt cativa parinti cu carucioare si restul studenti...si multi gardieni (culmea!!!!!).
Tomasa -am mancat varza si bb a dormit de la 9 seara pana la 4 jumate dimineata si apoi pana la 8 - hi,hi...mai mananc daca e asa....
Shobo - poate o pacalesc si eu cu suzeta peste noapte desi eu sunt obsedata ca a mea e slaba si poate nu-i ajunge lapticul (ti-am zis ca am niste tzitzi minuscule). Alex ar vrea sa se ridice si ea din carut dar eu abia la 4 luni jumate i-am ridicat caruciorul. In tot cazul, de la 3 luni am pus-o cate putin in scaunul de masina.
Crinuta - imi place poza cu Ryan din albumul colectiv- e tare smecheros acolo...Chiar, am putea face un album cu poze "smechere"
BDana - am aceeasi obsesie ca si tine - nu intru in magazine unde nu am acces cu carutul. O cioco pe zi? Wau...ce vis frumos!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Gargaritza, bine ati venit. Te trec eu pe listuta. La ce spital ai nascut si cu ce doctor? Si cate kg. are acum Irina ta? Mai povesteste-ne despre voi.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeian-feb2005 spune:

Crinuta, de ce? e mai bun sagetatorul decat capricornul? De anul maimutei stiu si eu ca e super bun la chinezi, sau asa il considera ei. Parca anul asta al maimutei s-a terminat pe 8 feb. sau cam asa ceva. Eu nu prea ma pricep la zodii...

Mergi la inceput

Eu eram. Am uitat sa ma de-logez. Ce vreme ciudata e afara! Acum ploua, acum e soare si cald de nu mai poti. Nici nu am iesit azi afara pe chestia asta!

baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna la toata lumea ,
Multumesc la toate fetele pt. mesajele scrise aceste zile , din toate am avut ce invata .
Ana Maria multumesc de raspuns .
Eu dupa cum stiti unt f. ocupata cu invatatul , si va multumesc pt. urari si eu sper sa iau din prima desi nu stiu zau cu limba asta ca tare grea mai e .
Gargaritza bine ai venit printre noi , speram ca in viitor sa o si putem vedea pe Irina .
Tomasa tu si devenit unul dintre cei mai activi forumisti , felicitarile mele , mi-as dori sa am si eu mai mult timp insa sper ca atunci cand am carnetul sa fie mai lejer .
Va pupam si speram sa reveni curand .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 4luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Amaya, si eu gandesc la fel ca tine ref. la tarc. Patutul mi se pare prea mic, initial ma gandeam si eu sa il folosesc drept tarc pentru ca am tot patut pliant, dar apoi m-am gandit ca oricum eu tot merg la tara la socrii mei sa o scot la aer, asa ii iau un tarc si il pun in curte. Pe langa asta, pe jos mi se pare aiurea sa o las, in pat mi-e frica pentru ca deja are la activ o cazatura - din fericire canapeaua nu e asa inalta - si atunci tarcul e unica solutie.

Va multumesc pentru informatia cu manerele, eu nu m-am gandit sa ma uit dupa asa ceva si bine ca mi-ati zis, pentru ca exista si tarcuri fara manere - am vazut eu la Cora.

Gabiu, ma bucur tare mult ca nu sunt singura nebuna care mai face o facultate, dar ce sa fac daca pregatirea mea initiala nu s-a potrivit cu oportunitatile care mi s-au ivit in viata. Sper ca ai luat toate examenele si multa bafta in continuare. Eu am un examen restanta pentru ca nu m-am prezentat - nu a putut mama sa vina sa stea cu Simonica - si in rest astept cu nerabdare rezultatele.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

fetelor va pupam pt. ajutor si uraril;e de LMA pt. ziua lui Codrin de azi!
ne-am intors de la dr. si BEBE ESTE ABSOLUT NORMAL LA SOLDURI!!! . URAAAAAAAAAAAAAAA!!! A stat mami degeaba cu grija 4 luni!!!
acum urmeaza sa ne mai vada cu aceste rez. ortopedul lui si sa incheiem pb. chiar ca l-as fi chinuit sa-i pun 2 pampersi 4 luni, cum sugera ortopedul. noi i-am pus doar 2! nu se stie daca a vut vreodata ceva cit de putin si acele 2 luni de 2 pampersi au ajutat sau daca n-a avut nimic de la inceput. dar macar acum voi dormi si eu linistita, desi ma linistise destul si sotul.

am sa recitersc si eu sa vad ce si cui am de raspuns.

va pup

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Ubi, daca Alex e vesela si uda pampersii ca lumea in fiecare zi eu zic sa nu-ti faci pb prea mari in privinta greutatii, asta e ritmul ei si e si fetitza :). ce, tu vrei sa fie grasana? , lasa mai mami sa fie fata supla si trasa prin inelush ... sa vrajeasca baietii cu corpul de manechina :))
bafta cu suzi! fa si tu cum simti ca e mai bine! nu intotdeauna sini mici insemna lapte putin si invers. stiu o gramada femei care au sini mari si totusi cica n-au avut lapte ca lumea!

ce-i cu anul asta al maimutei? cind incepe/termina si ce are bun? ca eu sint pe dinafara... si dupa ce se termina ce an urmeaza? ala cum e?

cam , Codrin mi s-a spus de la nastere ca are o usoara strinsura si sa poarte 1 luna 2 pampersi iar la 2 luni ortopedul a zis ca nu crede sa aibe ceva da ca sa fim siguri la 4 luni sa-i facem o echi sold sa dormim linistiti. daca acum nu are nimic, nu mai pot aparea pb in acest sens ca nus ce nuclei s-au format acum si e ok.

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Oana, sa stii ca si noi cu Codrin mergem aproape oriunde sintem chemati/invitati si stam chiar si pina mai tirziu, dar totusi ne grabim sa-i facem baia in fiecare seara. voi cu baia cum faceti daca ajungeti asa tirziu? sau nu faceti in fiecare zi?

eu zic ca-i prinde bine copilului sa fie plimbat si sa vada fete noi ca se invata cu oamenii straini si nu se va speria de ei cind va fi mai mare. nu e bine sa stea numai cu mami/tati...

Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Alina Maria, , multumesc.O sa vezi ca dupa ce iei carnetul o sa intri si tu mult mai des.
Shobo, Uraaa! Bravo pt. vestile bune. Asa cadou de ziua lui mai zic si eu! La zodii nici eu nu ma pricep dar poate ne raspund alte fete. Codrin e pestisor in zodiacul normal?

baietelul meu minunat

Mergi la inceput