bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catiflo spune:

Shobo, ma bucur nespus ca totul e ok , LMA lui Codrin pt ieri. NU, in Au regula e sa culci copilul pe spate, dar in fiecare zi trebuie sa il pui pe burtica (tummy time) sa isi intareasca muschii gitului. Unii copii stau fara probleme, dar altii nu. Al meu nu este foarte incintat, sta putin dar nu se agita sa se intoarca deloc si dupa un timp plinge si vrea schimbat in alta pozitie. Desi mai nou miorlaie sa i se acorde atentie, in special seara.
Fetelor, azi m-am uitat cu atentie si am observat cele 2 liniute albe pe gingie. Inseamna ca ii ies dintisorii de jos in curind? Poate de asta e putin mai miriit. Ieri noapte nu s-a trezit dupa vaccin, a dormit de la 8 la 8, in schimb acum s-a trezit la 3, i-am dat putin ceai si pina la urma dupa o sesiune de plins si pus suzeta/scoate suzeta a adormit fara sa ii mai dau laptic. Cred ca ar trebui sa ma duc la culcare ca e aproape 4 si miine voi fi adormita toata ziua.
Amaya, noi l-am intrebat pe popa nostru despre cum se imbraca bebe, haine si tot tacimul si el ne-a raspuns ca dpdv bisericesc obligatia nasei e sa aduca cirpa in care il ia dupa baie si ulei pt uns. Restul face parte din folclor, fiecare face cum vrea si simte, deci cred ca te poti intelege cu nasa sa il imbraci in fraculetz. Sa faci neaparat poze. Iti tin pumnii, presimt ca va fi o zi foarte lunga si obositoare pt toata lumea.
Crinuta, LMA lui Rayan, sa creasca mare, sanatos si vesel. Rayan e nascut in aceeasi zi cu tata !
Oana, da mergem in Romania, plecam marti si stam 10 saptamini, deci daca nu auzi nimic de noi sa stii ca nu avem internet. Acasa nici telefon nu mai avem iar parintii au pe dial-up asa ca probabil voi vizita internet cafe. Am sa incerc totusi sa va povestesc cum a decurs drumul cu bebe.
Va pup pe toate

Florina & baby Gabe (04 feb 2005 )
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!

La multi ani la Bianca, Marc, Matei si Codrin!

Oana, ai dreptate ca e mare. Cum zicea si doctorita: Mai poti sa-l tii in brate? Am vazut pozele voastre cele noi, sunt faine de tot.

Magga, ma bucur ca ne mai dai si tu cate o veste.

Gabiu, e super daca ai reusit sa slabesti. Uite eu am renuntat la slabit deocamdata...

Am schimbat si noi filmuletul la noi pe pagina. Cu niste poze mai actuale. Poate dureaza ceva sa se incarce. Daca incepe muzica si filmul ramane tot negru puneti refresh la pagina. Sper ca o sa mearga!

Va pupam,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Continuarea la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51615" target="_blank">Bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (27)

Mergi la inceput