bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Salut fetelor!

Iar ati fost harnicute! Ca sa mentin pasu cu voi, cred ca trebuie sa stau toata ziua pe forum.

Bestutza, interesant articolul!

Coraly, mersi pentru linkul cu cantece. Ii pun lui Robert ALUNELUl si A Venit Un Lup din Crang si ii place foarte mult.

Oana, ma bucur ca sunteti bine. Inca nu m-am uitat la poze, dar sigur o sa ma uit la ele. Seb a crescut mult de tot!

Robert ieri a facut al 4-lea vaccin. Si ca intotdeuna a plans vazand-o pe doctorita, de nu mai puteam sa-l linistesc. De data asta cred ca scapam fara febra. L-a masurat si are 10,5kg si 72cm cu 2 zile inainte de 5luni.

Am intrebat-o si de diversificare, si a zis ca putem sa incepem, ca oricum o sa dureze cam mult. Si la inceput sa ii dau numai cat o leguma fiecare saptamana cate 1-2 lingurite inainte de masei. Si dupa ce termin cu toate legume sa incep cu fructe. Deci sigur o sa dureze mult. De maine o sa-i dau morcovi (maine is the big day).

Alina Maria, succes la soferie. O sa reusesti. Tu ai placere in ceea ce faci si asta conteaza. Nu te lasa. Iti tinem pumnii. Imediat o sa treaca si te uiti in spate ca si cum nu ar fi fost.

va pupam pe toate,

io, tati si Robert(22.01.2005)
http://numar.trei.ro
In the end, it's not going to matter how many breaths you took, but how many moments took your breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Amaya, inainte de botez il imbraci in hainutele tale.
Tu te faci mireasa? Te admir:) Cred ca ai emotii cat casa. Si noi planuiam initial sa ne cununam in aceeasi zi cu botezul Irinei, din pacate nasii nostri nu-s cununati asa ca mai asteptam putin.
Iti tin pumnii sa iasa totul asa cum ai visat.

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Despre ingeri printre oameni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Oana, ar fi super daca ai reusi sa pui cate un album pt fiecare bebe, la aceeasi adresa, sa-i putem vedea pe toti la un loc, dar sa fie mai multe poze cu fiecare, nu doar cate una, cum am pus eu.
Amaya, de obicei copilul merge la botez imbracat cu hainele de acasa si pleaca imbracat cu cele de la nasi, dar asta e doar un obicei, nu-i ceva batut in tinte. daca nu se supara nasii imbraca-l direct cu fracul, sau imbraca-l doar putin cu hainele de la ei.in legatura cu rochia ta, am vazut multe perechi de miri care au venit la biserica inca de dimineata, au participat la slujba, imbracati deja cu hainele pt cununie, deci nu cred sa fie vreo problema daca mergi la botez in rochia de mireasa. cred ca ti-ar fi foarte greu sa fugi dupa botez sa te aranjezi, mai ales daca nu e destul de mult timp intre ele. si mie mi-ar placea sa vin sa va vad.
Galaxy, am vrut sa pun si o poza a lui Robert in album, dar voi aveti un filmulet in album, asa ca n-am reusit. poate imi trimiti o poza, sau pui direct tu poza in albumul bebelusilor

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

hehehe, se pare ca Codrin se trezeste noaptea doar ca sa-i dau suzeta mai nou, dar cred ca e de la dinti... simte nevoia probabil sa roada ceva pe gingii, caci cum i-o dau gata, e adormit. dar m-a trezit de 2 ori pt asta azinoapte . iar dim la 6 gata, tzitzi ca nu se mai putea. fetelor, el suge de obicei 5 min la toate mesele de zi, numai seara dupa baia la ora de culcare `23-24 a inceput sa suga nici mai mult nici mai putin de 45-50 min. eu cred ca a inteles ca pina dim cel mai devreme la 6 nu mai vede papa si de aceea a inceput sa faca provizii la ora culcarii, baiat destept dealtfel: "aaaaaa, mami, deci nu mai vrei sa te trezesc noaptea, pai stai atunci nene o ora cu mine seara pina ma satur!"... da' va zic, suge asa frumos si tacticos seara ca nu ai cum sa zici gata, stop!... ca daca simte un pic ca se misca sinul imediat stringe mai cu putere sa nu-i scape si incepe sa traga si mai virtos si se aude cum inghite. m-am scos ce mai!

aa, si mai suge mutisor si dim la 6-7, cind sta la sin vreo 15-20 min pina adoarme si-l pun iar in pat.

crinuta , mai are febra? se pare ca nu e de la dinti, uite ca am citit mai atent in Spock si si asta zice ca nu, nu dintii dau febra, eu retinusem invers .

Amaya, si la botezul lui Codrin erau 4 copii deodata dar erau acolo cind am ajuns 2 mirese, si noi ne tot intrebam bai nene ce cauta miresele astea aici, sigur au programate mai tirziu nuntile... de ce au venit asa de devreme???.... ca sa ne dam seama la sf. botezului cind preotul ne-a chemat pe toate mamele sa ne inchinam/miruim ca cele 2 mirese erau 2 mamici si urmau sa aibe cununiile imediat dupa botezuri ... iti dai seama ce omor era in biserica de la atitea botezuri/cununii in ziua resp. te cam calcai in picioare, da asta a fost, ce sa mai facem! chiar ca si mie mi-ar placea sa venim sa va vedem, sper sa ne gasim timp si sa nu ne doara dintii . mie imi plac tare mult nuntile si botezurile :); am retinut 2 iulie dar mai zi-mi si mie odata biserica si ora te rog mult.

Witchie, noi am cununat un cuplu fara a fi noi cununati, nici macar casatoriti civil. noi ne-am casatorit/cununat la 1 an dupa ce i-am cununat pe ei. asta fiindca mirele resp. este preiten din copilarie cu sotul meu si a tinut mortis sa ne faca nasi, desi noi am zis ca nu credem ca e bine. pina la urma a gasit el biserica/preot care sa ne accepte asa, necununati. dar sincer nu stiu cit de bine le merge celor 2 in casnicie, noua ni se pare ca nu e chiar cum ar trebui si ne tot intrebam daca am gresit atunci ... poate isi mai revin, cine stie, speram si noi! uneori ma gindesc ca ar fi bine sa stam de vorba cu ei mai serios dar noi cu bebe nu prea avem timp, ce sa zic...

Da, Ubi, chiar ca sare! ii ridic carutzu la prima poz. si incepe sa plinga ca vrea sa-l ajut sa se ridice in fund intrunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa . caci fiind mai ridicat simte ca poate mai bine sa se arcuiasca si gata, nu mai sta asa deloc. acum doarme si i l-am coborit la orizontala. ce liniste eeeeeee!!!

catiflo, sa inteleg ca in australia se recomanda sa ii culci pe burta? ca nu inteleg de ce erau toti pe burta la joaca? tu nu ai facut la fel? sau ai un bebe ca al meu, care face urit de tot cum il culc pe burta?.

anamaria, eu serios mi=-as dori sa fiu in locul tau, sa doarma si al meu pe burta, realizez din ce in ce mai tare ca el se tot trezeste noaptea fiindca da din miini/picioare pt ca e pe spate, si CLAR ARE UN SOMN MAI AGITAT FIINDCA NU E PE BURTA! asa ca eu zic sa-l lasi asa ca sa nu faca ca al meu pe urma! eu abia acum realizez ca somnul pe burta e cel mai linistitor, dar ce sa faaaaaaaaaaac daca din spital m-au speriat si acum e prea tirziu sa-l dezvatz de spate?????????
sint sigura ca daca-l puneam de mic pe burta acum asa dormea.

tomasa, am uitat sa-ti zic de patul mobil, scrie pe el MANTEN Rolling Bed, deci Manten e firma producatoare dar nu cred ca e o marca, pare a fi ceva chinezarie sincer, dar imi fac treaba cu el :).

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

despre cioco ce sa mai zic eu, care de dim am mincat deja 4 bomboane cioco cu putin alcool in interior, deh, daca asearaa venit mama soacra de la Bruxelles si mi-a adus , ca stie ca-mi plac! . sper sa nu aibe nimik bebelu, mai ales ca am mai mincat din astea si cind era mai mic... iar rosii eu maninc deja castroane de salate cam mari ce-i drept, cu marar si ardei tocat, si n-am obs. NIMIC la bebe, e ff ok. cred ca voi inceca si varza in curind. pina acum DOAR cirese nu ii fac bine! am mincat si capsuni si am de gind sa incerc si visine crude sa vad ce si cum, caci din compot iar nu-i fac nimic.

pupici

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
Codrin
Camera lui Codrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Fetelor, e de la dinti. Stiu ce scrie acolo, insa si eu am avut cand mi-au aparut dintii, iar tocmai ieri citeam la mamici de noi-dec acelasi lucru, febra care a disparut la aparitia dintilor.
Si pe" Parintii intreaba...." am gasit scris acelasi lucru, ba chiar situatii cand copilul facea febra 39,5 si au chemat salvarea si ei le-au spus ca nu are nimic si e de la dinti. Asa a fost.
Nu stiu de ce scrie chestia asta in carte, dar am citit N cazuri cu febra de la dinti si daca ma gandesc ca si eu am facut cand am fost mica ...
Nu stiu, eu tare sper sa fie de la dinti, ca altceva nu pare sa aibe, desi niciodata nu se stie.
Ieri i-am dat Eferalgan, a scazut la 37,8 dupa care iar a crescut la 38,4 asa ca am trecut pe Tempra care a reusit sa ii scada temp la 37,2-37,3. Acum are iar cam 38,2.
Daca va avea si maine la fel sigur merg la medic sa fiu eu sigura ca nu e altceva/

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Aaaaaaaa, si am uitat sa va spun ca tare plangea aseara( la 3 m-am culcat), isi misca buzitele ca si cum l-ar deranja ceva, isi baga degetelele in gurita si plangea. De aceea am asociat febra cu aparitia dintilor, mai ales ca si gingiuta e umflata.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Shobo, nu fii prea suparata ca puiul tau nu doarme pe burta, pentru ca deja in curand nu o sa mai conteze. Simonica a dormit pe burta pana pe la 4 luni si jumatate, cand a invatat sa se intoarca si de pe burta pe spate, nu numai de pe spate pe burta, si de atunci e un "scandal" la ea in pat, eu o pun pe burta cu capul la perete si in 2 min ea e pe spate cu capul spre usa. A fost o chestie buna pana de curand, dar acum e tare relativa.

Merci mult Tomasa pentru sfat, acum o sa incerc sa modific poza, sper sa ma descurc.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Witchie, multumesc...ce curaj!?! ca imi tremura genunchii numai cand ma gandesc...noi am facut deja cununia civila, acum 2 ani, si plangeam amandoi ca 2 bebelusi, nici nu vreau sa-mi inchipui ce va fi la cununia religioasa mai ales ca avem botezul lui bebe inainte, botez pentru care am mai multe emotii in momentul asta...

Adita, stiu ca e doar traditie, dar sunt sigura ca si nasii ii vor lua hainutele din tot sufletul si vreau sa respect traditia, doar ca mi-ar place ca macar inainte de botez sa-l pot imbraca asa...de schimbat nu am oricum timp sa ma schimb deoarece cununia religioasa este imediat dupa slujba de botez, in cel mai rau caz, ma gandeam sa raman acasa (cum se face la tara, unde mama asteapta copilul acasa ca sa il primeasca) si sa ma duc direct la cununie, dar daca spuneti ca nu e o problema atunci nu-mi mai fac griji...daca doriti sa veniti sa ne vedeti sunteti bineveniti si ne face o mare placere...

Shobo, sa inteleg ca la fel o sa se intrebe lumea si de mine, nu !?! e bine macar ca nu sunt un caz deosebit...Shobo, va asteptam, botezul va fi probabil la ora 14, dar sigur-sigur va spun dupa ce vorbesc cu preotul dupa-amiaza, iar cununia este la ora 15...ambele evenimente vor avea loc la Biserica Schimbarea la fata de pe strada Targu Neamt nr.8 (in Dr. Taberei), mai exact este o biserica de lemn la capatul strazii Targu Neamt, in spatele parcului Moghioros...

Apropo de inclinarea carutului, noua pediatra ne-a dat voie de la o luna si jumatate sa-i ridicam carutul la prima treapta, in pozitia "sezlong" cum ii spune ea, iar de vreo saptamana am inceput sa-l pun in jumper (doar de 2 ori pe zi, cate 10 minute maxim) si ii place la nebunie, chiar plange cand il iau de acolo...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Crinuta, chiar daca la carte scrie ce scrie, mie mi se pare foarte normal ca de la durere sa faca temperatura...eu, spre ex., care sunt o persoana matura, daca plang mai tare fac 39 temperatura, dar ei micutii de la o asemenea durere, cum am inteles ca este la aparitia dintilor, mi se pare logic sa faca temperatura...dar asta este parerea mea proprie si personala si cred ca cel mai bine te-ar linisti un doctor...nu poti sa suni pediatra/pediatrul? multa sanatate lui Rayan si da-i cu gel poate ii mai trece putin...pupam

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)

Mergi la inceput