NU DORESC LA NIMENI...

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Daniela, fie ca Dumnezeu sa-ti dea putere in continuare! Ai trecut printr-o grea incercare, o lovitura crunta a vietii si ai supravietuit...Esti o femeie puternica, nu lasa viata sa te invinga! Multa sanatate si rabdare iti doresc, sa faci fata celei mai frumoase, dar poate si celei mai grele misiuni...aceea de mamica!

_Ella & Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

fara cuvinte...
chiar nu stiu ce sa-ti spun...

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lena spune:

Draga Dana,

Dumnezeu sa te ajute sa fii puternica...am plans la gandul ca un copilas asa de mic a putut sa moara doar din neglijentza unora, cand tu ai spus ca era o mica luptatoare. Sper ca sufletelul ei nevinovat sa se odihneasca in pace in ceruri. E cumplit ce ti s-a intamplat, si eu am o fetita si m-am ingrozit cand am citit, sper din tot sufletul sa ai parte de multa dragoste in viata asta ca o meriti.

Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flavia spune:

Doamne e atat de trist . Nici nu ma pot gandi la asa ceva . Cred ca as innebuni. E bine ca ai infiat o fetita , nu conteaza ce spune lumea ca nu ea sufera in locul tau.
gandeste-te ca ai un ingeras in ceruri care are grija de voi.
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

multumesc inca odata pentru ca sunteti alaturi de mine.
Acum au trecut 2 ani de la tragedie dar cand se intampla altcuiva de aici de pe forum, simt si eu ca traiesc din nou clipele acelea de cosmar...

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Abia astazi am citit , nu prea intru la aceasta sectiune. Am ramas socata si timp de cateva secunde am trecut prin furie, spaima ,neputinta, lacrimi. E trist ca in zilele noastre se poate intampla asa ceva, e trist ca dupa ce Dumnezeu face o minune , din neglijenta oamenilor dispare un ingeras dintre noi.Ma cuprinde spaima ca se poate intampla oricand si oricui si ma simt neputincioasa pentru ca nu-ti pot alina cu nimic durerea si nici n-o putem reintoarce printre noi.
Dumnezeu s-o aibe in paza , iar voi sa aveti destula putere sa mergeti mai departe, sa nu va parasesca speranta.
Sa fereasca Dumnezeu pe fiecare de asa ceva , ca cei mai trist pe lume decat o mama care dintr-o data nu mai este mama?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Draga Dana,

Acum am citit ce ti s-a intamplat. Nu mi-a venit sa cred. Ma bucur tare mult pentru tine ca ai reusit sa depasesti momentul si sa adopti o fetita. Bravo, Dana, esti o luptatoare, nu multi sunt cei care ar fi putut sa faca ce ai facut tu. Sa iti traiasca fetita, sa fiti sanatoase si fericite amandoua.
Te pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura_72819 spune:

Tragedia pe care am citit-o m-a lasat fara cuvinte, nu stiu ce cuvinte de incurajare as putea spune. Mai impresionant este ca in durerea care a urmat, ai reusit sa adopti o fetita, careia, cu siguranta i-ai schimbat definitiv viata, si ea tie.

Sa va dea Dumnezeu tot binele din lume, pentru ca ma gandesc ca ai primit de la viata atata durere sufleteasca incat ti-ai consumat toata "portia". Sa fim intelese, nu mai ai dreptul la durere sufleteasca pentru multe generatii de aici inainte.

Sa o iubesti si sa te bucuri de fetita pe care o ai.
Asta e acum lucrul cel mai important.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns orzu irina spune:

Citesc si nu-mi vine sa cred! Nu-mi pot imagina cata durere ai avut in suflet cand ti-ai vazut fetita pierzandu-se. Daniela, sunt sigura ca fetita pe care ai infiat-o care oricum este FATA TA este si va fi cea care iti va sterge cu timpul cea mai mare parte a durerii si-ti va vindeca ranile sufletului tau. Va doresc multa sanatate. Cu respect, Irina

orzu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilia spune:

M-a durut si pe mine povestea ta... dar pe tine...
Ma uit la fotografia baietelului meu si ma doare dragostea pentru el. Nu stiu cum as mai putea trai dupa o tragedie. Dar am vazut-o pe matusa mea, careia i-a murit singurul baiat la 16 ani, ca a rezistat. De trecut nu trece niciodata. Au trecut 8 ani de la moartea varului meu si ma mai gandesc inca la el si la disperarea pe care am simtit-o atunci... dar pentru o mama... nu pot sa gandesc asa ceva.
Ma bucur pentru tine ca ai putut fi atat de tare incat sa adopti o fetita. Esti un om dosebit, iar sotul tau este un norocos.
Iti multumesc ca ai postat ... asa ne dam seama cat de norocoase suntem si putem trece peste toata oboseala acumulata si toate micile nemultumiri de zi cu zi.
Sanatate multa si [size=3]sa nu ne dea Dumnezeu atat cat putem duce[/size=6]!

Mergi la inceput