SERBARILE DE SFARSIT DE AN
Dragi parintii astept parerile dumneavoastra cu privire la serbarile care au avut loc.
lala
Raspunsuri
grati.ela spune:
La Ozi a fost o lectie deschisa extraordinar de reusita. Copiii au fost fericiti sa arate cate stiu, s-au concentrat sa nu greseasca si sa castige oul de ciocolata, au fost tare draguti! Pentru noi a fost ultima serbare la gradi...nu stiu Ozana cat de emotionata a fost dar mie mi-au dat lacrimile. Copilasii mititei si plangacei de acum trei anisori acum erau porumbei pregatiti sa zboare spre scoala. Oricum, ideea lectiei deschise a fost tare buna, serbarile de multe ori incep bine si se sfarsesc lamentabil (copiii obosesc..). Gradi s-a terminat la fel de frumos precum a inceput, iar fetita mea a plecat luminoasa si tare tare fericita. Va pup! Gratiela.
roxana c. spune:
Nu stiu cum a fost la alte scoli, dar in Ploiesti la sc nr 14(SF.VASILE) a fost un mare RAHAT.Fetita mea a terminat clasa 1 si pe langa faptul ca nu s-au dat coronite(cica la clasele 1-4 este o regula, nefiind cu note), nu s-a facut nici un fel de diferenta intre copiii cu fb si ceilalti.I-a chemat in ordine alfabetica, le-a dat la toti o diploma, 2carti platite de noi si din partea sponsorului Nestle, cate o napolitana. Da, ati citit bine:o napolitana .Mama, mama, ce mai sponsor!
Ah, am uitat sa spun ca din cauza ca scoala e in renovare , serbarea s-a tinut la Casa Sindicatelor, iar directoarea a spus ceva de genul ca prea am venit multi:parinti, bunici...si cand si-a dat seama ce-a zis, a dres-o, ca de fapt nu e loc prea mult.Oricum, mi-e greata de tot ce-i in scoala aia, anul viitor o mut, asa ca nu mai ma enervez degeaba.Imi pare rau de copil, ca nu i s-a vazut nici un merit si copiii care au chiulit, n-au facut teme samd au luat acelasi premiu ca ceilalti.
sinzi_ana spune:
La David, prima lui serbare la gradi a fost tare amuzant...a fost tinuta in aer liber, iar copiii desi au avut emotii, cei mici si unii au mai uitat chiar si cum ii cheama, s-au distrat de minune!!! A fost muzica si voie buna...
DAvid a urcat si el pe scena...nu ma asteptam!!! Si s=a prezentat!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
Prin Mamaia si tati cu naufragiatul
La marea Neagra
zana spune:
Si noi ne-am distrat la gradi,grupa mijlocie.
Am fost in lumea povestilor, toti copiii erau personaje,au fost deghizati, costumati... si peruci, masti le-au dat doamnele educatoare.
Pitica mea a fost Alba ca zapada si acum ma pune sa-i caut un joc cu ea, iar rochia a fost super.
A fost si carnaval,la gimnastica au pregatit un dans de clowni, erau tare, tare caraghiosi.
zana
"Dacă ați putea iubi destul, ați fi cele mai fericite și mai puternice ființe de pe pământ. (Emmet Fox)
sim spune:
Piticuta noastra tocmai a incheiat glorios grupa mica. Pe 1 Iunie au avut o lectie deschisa, la care au fost invitati parinti si bunici.
Educatoarea a muncit extraordinar de mult cu prichindeii si a reusit sa faca un fel de serbarica in care cei 15 (cred) copilasi au spus poezii si in romana si in engleza, au dansat, au cantat ... O idee foarte buna a fost si costumarea lor cu tot felul de chestii traditionale de prin toata lumea (pisicutza nostra a fost rusoaica).
N-a durat foarte mult, asa ca n-au avut cand sa se plictiseasca si ce mi-a placut tare de tot a fost ca desi toti parintii au fost acolo, doar 1 sau 2 copii au inceput sa planga dupa mami, in rest toti se simteau artisti si ca facand parte dintr-un grup al lor .
Lucrul mai putin placut (ca trebuia sa fie si asa ceva): se pregatisera pentru serbare afara si cum a plouat rau, au fost nevoiti sa inghesuie tot poporul in sala mare de la gradi.
Simona si bebe Ruxi
Poze - Ruxi
adi2003 spune:
Mama e educatoare. Sunt prezenta la fiecare serbare a ei.
Ultima serbare a fost pe 8 iunie 2005.
Cateva poze puteti vedea aici
P.S. Scuze pentru intunecimea pozelor, dar am stat mai in spate si blitul n-a facut fata la asa distanta.
Simina
Fotografii
"Fiecare suflet este pentru alt suflet o lume ascunsa."
pashosha spune:
Si noi am incheiat grupa mijlocie...a fost super.Maia a fost veverita iar Luca a fost urs..Tare mandra am fost de ei, iar ptr ca eu nu am avut timp, o buna prietena careia i am cumparat materiale a confectionat o super coada de veverita(am ramas muta) si o codita de ursulet..eu le am facut urechile..si erau atat de frumosi si mama lor atat de mandra de ei..
Au cantat o groaza de cantece, in engleza si romana, si tare greu le era educatoarelor de la grupa sa ii tina pe loc..care mai de care vroia la mami...hehehehehe
La fiecare serbare a lor, sunt atat de mandra!!!
de 1 iunie au avut carnaval, toti copiii au fost costumati in ceva..ai mei i-am facut tigani...arartau tare originali
va pupam
pashosha mami lui Maia si Luca