Nasi, fini si prieteni
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
slakje spune:
Ohhh, si sa-ti mai spun o chestie, intr-o "prietenie" in 3, unul e INTOTDEAUNA in plus.In cazul asta TU ai fost aia in plus.Fii fericita ca te-ai scapat de asemenea oameni pe langa casa.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
n/a spune:
Asa e...am crezut ca imi e prietena, am crezut ca pot fi sincera cu ea, insa m-am inselat.
Putem trai linistiti si in continuare, asa cum am trait si inainte sa ii cunoastem pe ei, asa cum am trait si dupa acel episod.
Acum faptul e consumat, nu mai e nimic de lamurit (oricum nu ar mai folosi la nimic), nu mai e nimic de indreptat sau de continuat.
Deci...multumesc tuturor pentru pareri. Sunteti niste "dulceturi"
Anul asta o sa fim si noi de doua ori nasi (o data in august si o data in septembrie)...iar cei care ne vor fi fini sunt niste prieteni de nota 10. Si indiferent de statutul pe care il vom avea fata de unii (nasi, prieteni sau simple cunostinte), stiu ca niciodata nu vom nedreptati pe nimeni...
Pupici.
dara spune:
Ileana, imi place tare mult cum gandesti!
Ti-am citit postarile si la alte subiecte si imi place ca esti hotarata si transanta (asa cum imi place sa cred ca sunt si e de cele mai multe ori...).
Asadar sunt sigura ca faci cum se cade, cum e mai bine. Situatii de-astea nasoale cu un prieten comun care se da la mine am avut si eu... Bine ca sotul tau n-a recationat grav (adica in afara de faptul ca s-a enervat...)-al meu e tare impulsiv si eu am inceracat sa musamalizez situatia (a fost un caz mai ciudat in care de fapt nu i-am zis nimic pentru ca pe respectivul amic il vedem foarte rar, l-am ignorat total pe acel amic si...gata).
Un altul care nu s-a chiar dat la mine dar se uita deosebit de insistent e departe acum-pe acela l-am evitat si gata.
La voi am inteles ca situatia e alta.
Pacat ca sunt bagati si nasii vostri aici. Ideal ar fi ca nasii sa-ti fie prieteni buni, sa poti sa te bazezi pe ei... Nici noi n-am avut noroc de nasi prea straluciti (de casatorie). Tocmai de aceea fetita ne-a botezat-o o buna prietena careia s-ar putea sa-i fim noi nasi de cuninue... Cand s-a marita!
Asa ca... Numa bine! "Roata roata se invarte"-zice o vorba...
Te pup si... ne mai "vedem" pe aici!
Sa-ti traiasca fetituca, sa creasca mare, sanatoasa, frumoasa si cuminte! Si hotarata ca mama ei!
Dara si Darisor http://photos.yahoo.com/dana_birtas
"Oamenii mari nu inteleg nimic, niciodata si este obositor pentru copii sa le tot explice"
Antoine de Saint Exupery - "Micul Print"
adrienne12 spune:
Draga mea, schimba draga nasii. Sau amina botezul fetei. Nu te formaliza ca sotul tau lucreaza cu nasul, ok? Doar nu-ti inchipui ca sotul tau va lucra o viata intreaga la cea firma si se va intilni cu acel tip care trebuia sa va fie nas. Who cares? lumea nu incepe si nu se sfirseste cu ei. Dupa cum ti-am spus eu am vazut multe grozavii de genul asta in familie si intre prieteni. Iti spun eu, viata merge inainte, nu trebuie sa te formalizezi de nimic si nici sa faci ceva din obligatie. Iar copilul poate fi botezat si mai tirziu. In faculatate am avut un coleg care a fost botezat la 15 ani pt. ca printii lui (ambii profesori la IATC respectiv Arhitectura) au considerat ca nu e dretp fata de copil caci daca el va voi sa aleaga alta religie? Acum colegul meu a ales tot ortodoxia asa ca s-a botezat la 15 ani, in plina perioada comunista. Si a fost bine mersi, tot a invatat carte, tot si-a luat doctoratul la o prestigioasa universitate in America s-a insurat etc, etc.... Deci care e baiul????
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by MLDianaquote:
Originally posted by sora2001
eu imi respect nasa pentru ca mi-a tinut copilul in brate, asta ca sa nu ajungem sa ne murdarim moral..
MA confunzi .Nasa mea mi-a blestemat copiii .A ta inseamna ca e fata buna si cu capul pe umeri.
cum, asa degeaba, fara nici un fel de motiv ?
din cite stiu eu un om blesteama din disperare sau cind cineva ii aduce acuzatii grave si nu este vinovat cu nimic.
@mldiana, cine stie ce i-ai facut tu, de-ai adus-o in stare sa-ti blesteme copiii...
si s-a lipit blestemul? daca da. inseamna ca ai fost vinovata...
din cite stiu eu blestemeele se lipesc atunci cind esti vinovat, daca ca nu,atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme.
ei, daca ea a fost vinovata tot pe ea cade, eu asa stiu...
eu am o vorba " god make justice"
bruxinha spune:
quote:
Originally posted by sora2001quote:
eu imi respect nasa pentru ca mi-a tinut copilul in brate, asta ca sa nu ajungem sa ne murdarim moral..
"In dragoste, comportamentul femeii contravine logicii masculine", spune Kama Sutra.
MA confunzi .Nasa mea mi-a blestemat copiii .A ta inseamna ca e fata buna si cu capul pe umeri.
din cite stiu eu un om blesteama din disperare sau cind cineva ii aduce acuzatii grave si nu este vinovat cu nimic.
@mldiana, cine stie ce i-ai facut tu, de-ai adus-o in stare sa-ti blesteme copiii...
din cite stiu eu blestemeele se lipesc atunci cind esti vinovat, daca ca nu,atunci n-ai de ce sa-ti faci probleme.
![](bang.gif)
![](bang.gif)
![](alcool.gif)
![](bang.gif)
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
sora2001 spune:
quote:
Originally posted by bruxinhaquote:
Originally posted by sora2001quote:
Incredibil !! Cum poti fata mea sa dai asa verdicte? Inclin sa cred ca nu esti crestina, ca altfel ai fi stiut ce mare pacat e blestemul. Si tu chiar il aprobi, si il iei ca argument de judecata divina ! Moaaama... Cumva sugrumi si gaina neagra pe malul apei noaptea pe luna plina?!?
"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin
pai, tocmai ca n-ai inteles, hai sa-ti explic, cind cineva te acuza de cea care nu esti vinovata si te badjocoreste ca la usa cortului, eu zic asa:" daca eu sint vinovata sa de-a dumnezeu sa cada pe mine si familia mea, daca nu pe tine si familia ta "
tu cum ai proceda, i-ai multumi?
a, nu cred in farmece, in carti, prostii de-astea etc...doar in Dumnezeu pentru ca el face dreptate mereu...
Patapuf spune:
Lasati blestemele de-o parte...Nici in gluma nu e bine sa le rostesti...
In ceea ce priveste nasii, eu nu inteleg de ce tii mortis sa-ti boteze fetita. Mie nu mi-ar mai trebui nici in papuci, iar prieteni nu i-as mai considera nici in ruptul capului, ca de fapt nici nu iti sunt prieteni. Faptul ca nasul lucreaza la firma cu sotul tau, este o scuza, acest fapt nu are nici in clin nici in maneca cu botezul fetitei tale. Copila aia in loc sa aiba o relatie buna cu nasii, sa-i aiba aproape, tu o condamni la niste relatii reci, practic inexistente, mai bine zis la relatii de suprafata. De ce?
Lasa-i in plata Domnului si cauta pe altcineva.
De asemeni consider ca ai facut foarte bine ca i-ai spus "prietenei" tale ca sotul ei se da la tine. Daca nu ii spuneai si ea vedea lucrul acesta (cum de alt fel a vazut), intrai si tu pana la urma in galeata, ar fi spus ca tu ii accepti avansurile, ca iti fac placere, ca o minti pe ea, etc. Ba, in locul tau m-as fi dat la ea, i-as fi impus sa-si tina sotul langa ea ca iti face necazuri, in fata sotului (chiar daca acesta a inteles cum sta treaba) si a prietenilor.
n/a spune:
Da, fetelor, dupa episodul jalnic de aseara cu sotul meu, ma bate rau de tot gandul sa imi schimb nasii pentru botezul fetitzei.
Eu si cu sotul meu ne certam foarte rar, dar si cand o facem, ies scantei atat de mari, incat am fi in stare in clipa aia sa semnam actele de divort.
A sunat "scumpa" de soacra-mea sa imi ia sotul la rost (desi el nu mi-a dat de inteles asta, dar am dedus eu repede, avand in vedere ca stiu ce poama face umbra pamantului degeaba)) ca nu am invitat la botez pe cumnata ei si sotul acesteia. Eu nu m-am gandit la ei sa ii trec pe lista (si nici sotul meu nu se gandise pana nu i-a facut ma-sa morala) pt ca era sufera de cancer, acum face raze, tine regim (si ce regim!) si m-am gandit ca unui om in situatia ei nu ii arde de petreceri.
Bineinteles ca dragul meu sot si-a schimbat depozitia si mi-a reprosat ca ma gandesc numai la prietenele mele (care sunt niste "c...e") si la ai mei (care vin din "obligatie"...insa a uitat cate sute si sute de milioane ne-au dat ai mei pe parcursul timpului), la nasii mei de botez care, de asemenea, ar veni din "obligatie" (nasi care m-au tinut in puf si s-au purtat cu mine ca cu o printesa) si la prietenele mele care sunt cum sunt (dupa parerea lui!).
Si nu cumva sa ma supar daca vor veni "niste" rude de-ale lui ca la "pomana" (ca asta e vorba mea pentru cei care nu se sinchisesc sa aduca nici macar un cadou simbolic), pentru ca pe el nu il deranjeaza sa cheltuie zeci de milioane pe botezul fetitzei (de parca ar beneficia ea, saracuta, de vreun leu)...
Si normal ca mi-a sarit mustarul cat ai zice peste. Adica cum sa imi arunce mie vorbe aiurea despre parintii mei care ne-au ajutat ENORM, despre nasii mei care iarasi ne-au ajutat de fiecare data (si cu sfaturi, si cu bani ...), despre prietenele mele care nu i-au zis nici macar o data "da-te mai incolo"?
Si am zis...gata...pana aici a fost. Nasii mei de botez "vin din obligatie"? Las' ca iti arat eu cine vine si cine nu din obligatie! Si fiind subiectul legat de tampitii de ex-prieteni si comportamentul nasilor fata de noi, i-am amintit cat de mult i-a pasat nasului nostru (prietenul lui de o viata, pentru care candva imi spunea ca ar fi in stare sa BAGE MANA IN FOC) de el, de noi, ca si nasei de altfel. Si i-am spus: "ii mai vrei nasi? Ramai cu vrutul, pentru ca eu nu mai vreau asa nasi, mai ales pentru minunea mea."
Iar daca vrea neaparat sa cheme tot poporul la botez, atat ii trebuie, ca am eu ac de cojocul lui... Se "linge" pe botisor de MULTE...
Acum suntem certati si vom mai fi mult de acum inainte. Nici nu vreau sa il vad in fata ochilor. Daca a avut tupeul sa ma ia pe mine la rost din cauza ca l-a tras ma-sa de maneca, acum plateste fata de MINE, nu fata de altii...
Sper ca nu v-am plictisit,
Pupici.