Nasi, fini si prieteni
Raspunsuri - Pagina 2
![](images/user_woman.png)
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by MirelaV
din pct meu de vedere astea-s copilarii. consider ca parintii spirituali tre' sa fie nitelus mai maturi in gandire si comportament. mai analizati!MirelaV
pupicei pe burticei
Subscriu!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by ileanacz
[quote]Originally posted by nushulica
dar sotul tau cum a perceput toata aceasta poveste???banuiesc ca bine din moment ce nu ai spus nimic in acest sens
eu zic ca asta e cel mai important
Iar cand se nimereste sa fim cu totii nici nu ne bagam in seama. Ce ni s-a parut nesimtire curata a fost ca toti colegii lui de serviciu ne-au urat sa ne traiasca fetitza, sa fie sanatoasa, numai idiotul ala NU. Asta mi se pare ca le-a intrecut pe toate... Dar, asta e... Viata merge inainte...
Si eu mai am o vorba..."niciodata nu se stie cum va bate vantul"...
Pupici fetelor.
Probabil ca se simte vinovat iar o urare gratuita ar iesi din gura prost.
Te-ai fi simtit mai bine daca iti facea urari ?
Chiar daca e asa cum zici tu ca ti-a facut "avansuri" ,nu poate sa recunoasca asta poate doar in fata nevestei.Iar acum fiind fapta consumata nu mai poate da inapoi.
Asta e realitatea ,eu daca as spune o minciuna in fata unor persoane importane cu siuranta mi-as sustine minciuna pina la capat.
Am o intrebare ce te astepti de la ex prietena /prietenul sa faca ?Ca de recunoscut ,nu cred.
Uita si mergi mai departe.
MLDiana spune:
Cit despre nasi ,acum e putin prea tirziu sa-i schimbi .Daca sotii vostri nu ar fi lucrat impreuna ,era mai bine.Nu stiu ,pina la urma e decizia voastra.
(Eu una daca stiam ce "hram "poarta nasa copiululi meu cu siguranta nu as fi aleso nasa.(Ma rog asta e povestea mea,iar aici nu era vorba despre rautatea nasei)).
Succes, pentru o decizie inteleapta.
MLDiana spune:
Cit despre nasi ,acum e putin prea tirziu sa-i schimbi .Daca sotii vostri nu ar fi lucrat impreuna ,era mai bine.Nu stiu ,pina la urma e decizia voastra.
(Eu una daca stiam ce "hram "poarta nasa copilului meu cu siguranta nu as fi aleso nasa.(Ma rog asta e povestea mea,iar aici nu era vorba despre rautatea nasei)).
Succes, pentru o decizie inteleapta.
sora2001 spune:
eu imi respect nasa pentru ca mi-a tinut copilul in brate, asta ca sa nu ajungem sa ne murdarim moral..
@MLDiana, ai dreptate, si eu daca stiam ca fina mea e o pramatie nu ma bagam sa-i botez copiii
FLORYNA spune:
pina la botez ar trebui sa va intilniti, voi si nashi si cred ca e nevoie de un moment de sinceritate intre toti 4; le spuneti ca v-ati intilnit cu ei ca vreti sa lamuriti problema, sa puneti toti cartile pe fata; daca ei au ales sa fie prieteni cu ceilalti doi, e problema lor dar trebuie sa stie si varianta voastra; si le spuneti foarte frumos ca o sa va gasiti alti nashi pt fata datorita situatiei create intre voi; nu cred ca e normal, ca nashii sa se simta obligati sa va boteze fata, daca ei pt voi nu au nici macar respect; spun respect deoarece cred ca oamenii maturi pot gindii si se pot exprima, nu sint copii sa fie dadaciti, impinsi de la spate; daca tot timpul va ocolesc nu va respecta ; oricine poate sa va boteze copila chiar si o fata necasatorita asa ca puteti sa aminati si botezul ca sa gasiti nasha, o persoana care sa tina copilul in brate nu din obligatie, nici pt ca este nevoita ci s-o faca cu drag.
casandra spune:
Nu pot sa pricep cum de a fost luata in serios prietena ta. Chiar daca i-ai fi spus ca faci tu un copil sotului ei, o astfel de afirmatie nu poate fi luata decat in gluma, ca daca chiar vroiai sa faci copil cu sotul ei, nu aveai nevoie de nevasta lui, ca doar il faceai cu el, nu cu ea.
Cu adevarat, tu ai gresit fata de prietena ta cand i-ai spus ca sotul ei e rece cu ea, pentru ca ea nu vrea sa aiba copil cu el. Chiar daca erati prietene foarte bune, nu stii cu adevarat care este relatia dintre ei. Poate ea nu vroia sa aiba copil, tocmai pentru ca lui ii zburau ochii in alta parte, poate nu era sigura pe el, ... Nu stiu, doar presupun. Dar, mai mult ca sigur ca a durut-o ce ai spus, mai ales ca sotul ei iti facea ochi dulci, chiar si fara voia ta. Iti dai seama ca ea nu avea cum sa fie incantata de situatie. Nici tu nu ai vrut sa o ranesti, dar asa a picat. Poate ea s-a folosit de prilejul asta ca sa te indeparteze de sotul ei. In felul asta a indepartat ispita. Nu e fair-play, dar alta metoda nu a gasit.
In fine, nu are rost sa pui la suflet. Mi se pare ciudat ca nasii nu realizeaza ca nu aveai cum sa propui nevestei sa faci un copil cu barbatul ei. Ceva cred ca e in neregula si cu nasii.
MLDiana spune:
quote:
Originally posted by sora2001
eu imi respect nasa pentru ca mi-a tinut copilul in brate, asta ca sa nu ajungem sa ne murdarim moral..
"In dragoste, comportamentul femeii contravine logicii masculine", spune Kama Sutra.
MA confunzi .Nasa mea mi-a blestemat copiii .A ta inseamna ca e fata buna si cu capul pe umeri.
![](icon_smile_big.gif)
n/a spune:
Imi pare rau ca nu raspund personalizat fiecaruia dintre voi, dar sunt convinsa ca va veti regasi printre randuri...
1. E destul de tarziu sa ii mai schimbam ca nasi pentru fetitza. Sincer, sunt convinsa ca daca am alege pe altii ca nasi (a fost o perioada in care ne gandisem amandoi la asa ceva), relatiile, atat cat a mai ramas din ele, s-ar duce definitiv pe apa sambetei. E si aiurea, mai ales ca sotul meu si nasul sunt colegi de serviciu, se intalnesc nas in nas mereu, se ajuta reciproc, au nevoie unul de altul...cel putin acum, cat mai lucreaza impreuna (de fapt, ca sa fiu sincera, cred ca asta e singurul motiv care mai determina o legatura cu ei...faptul ca se vad zilnic la serviciu).
2. De la ex-prietena mea nu ma mai astept la nimic bun...sunt convinsa ca nu va recunoaste niciodata adevarul fata de cei pe care a apucat sa ii minta. Imi e extraordinar de ciuda cand ma gandesc ca unii oameni nu stiu sa se comporte in anumite situatii. Dupa parerea mea, un/o prieten(a) nu ar trebui sa iti spuna numai de-ale bune, ci sa te mai si "scuture" cand e nevoie, dar...
3. De ce nasii au crezut orbeste in ea? Sincer, habar nu am. Si poate e mai bine sa nu aflu, pentru ca daca aflu, la cat sunt de catranita pe ei, as fi in stare sa le spun cat regret ca i-am numit nasi. Si ar fi un intreg scandal apoi.
Asa ca...mergem mai departe...fiecare cu prietenii alesi. Insa eu nu sunt genul de om care sa nu "platesc" nedreptatea. Viata e lunga...nu se stie niciodata pe ce carari ale vietii te poarta... Si poate voi avea ocazia sa imi vars tot naduful si pe ex-prieteni, si pe nasi. Inca mai astept... Inca mai pot sa tin in mine faptul ca am fost nedreptatita, ca nu imi pica bine cand unii se uita la mine si isi aduc aminte cat am "ranit-o" (?!) pe ex-prietena mea.
Pupici fetelor.
slakje spune:
Individa nu e intreaga la minte, dar asta nu ar fii nimic, nebuni sunt destui pe lume, dar in primul rand nu iti e si nu ti-a fost niciodata prietena.Greseala ta a fost ca te-a apucat sa-i spui ca barbasu se da la tine(chiar daca ea stia nu vroia sa o auda de la tine), de copil, etc, vezi tu, ai fost naiva, ai crezut-o prietena, dar in naivitatea ta nu ti-ai dat seama ca ea intre barbasu si tine, logic, il alege pe barbasu.Prostia si domnia se plateste, nu-i nimic, ai aflat si tu cu ocazia asta cum stau lucrurile pe lumea asta,mai devreme sau mai tarziu toti aflam.
Sotul tau are dreptate,nu ai cu ce-ti otravii viatza? Lasa-i la naiba, si pe tipa asta isterica si pe barbasu si pe nasii aia sau ce or fii.
Nu poti trai fara indivizii astia in viatza ta? Nu va inteleg pe cate unii, vo cautati cu lumanarea, ce te legi tu de asemenea specimene, ai vazut ce fel de oameni sunt, pa, la revedere, cand ii intalnesti pe strada treci pe partea cealalta.