Gradinite in zona Rahova?

Gradinite in zona Rahova? | Autor: anangel_lexi

Link direct la acest mesaj

Pentru nepotelul meu caut o gradinita in sectorul 5, zona Rahova, mai exact Sebastian, Petre Ispirescu, Piata rahova, Margeanului, Alexandriei...Ne dorim pentru el o gradinita curata, buna si nu prea scumpa. Ne poate ajuta cineva?

Multumesc mult de tot, Alexandra

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua..
detalii f multe nu va pot da ptr ca eu am copiii la gradi particulara, dar aveti urmatoarele gradi de stat pe care le recomand..prietena mea a cautat si are fetita la gradinita de pa Pucheni..este chiar in spatele pietii Rahova...este foarte mare curtea si au un program educational f bun..mai este de asemenea si pe garoafei o gradi , modernizata conform programului lui Vanghelie, f frumoasa..si mai aveti inca una tot asha pe prima stada inainte de petre ispirescu catre rahova..
eu recomand gradi de pe pucheni unde aveti si mai multe sanse de inscriere...ca deja este cam tarziu..mult noroc
pashosha si luca si maia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

quote:
Originally posted by pashosha

Buna ziua..
detalii f multe nu va pot da ptr ca eu am copiii la gradi particulara, dar aveti urmatoarele gradi de stat pe care le recomand..prietena mea a cautat si are fetita la gradinita de pa Pucheni..este chiar in spatele pietii Rahova...este foarte mare curtea si au un program educational f bun..mai este de asemenea si pe garoafei o gradi , modernizata conform programului lui Vanghelie, f frumoasa..si mai aveti inca una tot asha pe prima stada inainte de petre ispirescu catre rahova..
eu recomand gradi de pe pucheni unde aveti si mai multe sanse de inscriere...ca deja este cam tarziu..mult noroc
pashosha si luca si maia

Multumesc mult de tot!

I wish I were an angel...

http://photos.yahoo.com/anangel_lexi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu26 spune:

Gradinitele din zona sunt supraaglomerate si nu ai NICI o sansa sa iti mai inscrii bebeul. Dar, daca vrei totusi sa-ti incerci norocul, sa zicem ca ai asa: Gradinite modernizate 178 pe Iancu Jianu si 185 pe Garoafei. Gradinite mari pe Pucheni si 205 intersectia dintre Rahova si Ferentari. Acum, eu zic sa incerci totusi la Pucheni (cea mai putin cunoscuta din zona) si imediat dupa aceea in Garoafei. Nu ai sanse la 205 si 178, gradinitele mari si renumite de pe acolo (habar n-am de ce, doar 185 este o alternativa la fel de buna si cu o dotare similara). Mult succes

Mergi la inceput