Mamici de iulie-august 2005 (49)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Irina-nu da cu pietre .Nu am zis ca asa e bine(de fapt stiu cum se calculeaza dpdv obstretical) dar mi-e mie mai usor.Si mi se pare mai logic- de parca are vreo importanta!!!
Cat despre ...frecventa...da cam ai mare dreptate ca nu prea ai de unde sa stii,dar noi am doar o data neprotejati si...gata...s-a intamplat!!! De asta stiu!
Din punctul meu de vedere tu esti o mare eroina ,sa rezisti pe aproape toata perioada sarcinii fara jumatatea ta e...mare lucru,si imi inchipui cat de greu iti e!!!Si spunand asta NU ma refer la .

Anda si buburuza din burtica 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Dragele mele, nu am apucat sa citesc totul din urma dar o sa recuperez....sper
Adisor e bine , ia trecut destul de repede, ieri a mancat deja ceapa si cere mancare intruna.
Nu prea imi place mie sa va bat la cap cu problemele mele, dar va simt foarte apropiate si simt nevoia sa ma descarc putin.
Dupa cum v-am mai spus o sa ne mutam cam atunci cand nasc.
Dar vreau sa va povestesc de ce am ajuns in situatia asta, sper sa nu va plictisesc.
Sotul meu a fost crescut de bunici. In decembrie a murit bunicul lui si bunica a ramas singura. Ea era foarte bolnava, a fost si internata de doua ori, si are o pensie mizera, si ca doi batrani fara minte mai aveau si o gramada de datorii ca si-au pus cenrala termica, au schimbat mobila de bucatarie, au cumparat un coltar ca sa avem noi unde dormi cand mergem la ei(ei stateau in Bistrita).
Atunci am venit eu cu propunerea sa vanda apartamentul ei din Bistrita si noi pe al nostru si sa ne luam unul mai mare si sa stea cu noi. Saraca de ea umbla si foarte greu.
Multa lume mi-a spus sa nu facem greseala sa ne mutam cu ea, dar nu am vazut alta solutie.
Intre timp s-au hotarat si ai mei sa vina in Tg.Mures (stau la 30 km ).Au vandut apartamentul lor si o sa se mute in al nostru.
Acum bunica e mult mai bine cu sanatatea, am dus-o la un cardiolog bun si se simte foarte bine, poate sa faca unele treburi prin casa, dar tot nu iese singura afara.
Bine-nteles ca se plictiseste, ii e dor de bunicul si de altii si altele din Bistrita.
Noi ne straduim cat putem sa o facem sa se simta bine, dar avem si noi problemele noastre.
Si problema mea e ca am inceput sa nu mai am rabdare sa ascult toate povestile ei de o mie de ori. Ma deprima si eu acuma numai de asta nu am nevoie.
Mi-e greu, sotul e in sesiune, si a avut pana acum un program tare incarcat, ne vedem doar seara. Oricum viata intima lipseste cu desavarsire, nici nu am chef sa ma gandesc, la asa ceva.
Pe langa asta si mama e destul de bolnava, nu cred ca o sa ma pot baza pe ea ca sa pot merge mai repede la serviciu asa cum vroiam.
Simt ca toate problemele astea ma indeparteaza de sotul meu, si imi pierd prea repede rabdarea cu Adi.
Pai ce-o sa ma fac dupa ce nasc?
Poate veti spune ca mi-am facut-o cu mana mea. Nu am nimic cu bunica, dar nu vreau sa imi distrug familia.

dede, Adi 4ani si Medeea din burtica 34 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andatudor spune:

Wauu! Cam nashpa situatie intr-adevar!!!Cel mai rau lucru e sa stai cu altcineva ,nu conteza cine-chiar si parinti! Noi am stat si cu chirie vreo 2 ani-pana sa ne luam ap.- numai sa nu stam cu ai nostri.Va dati seama toti in acelasi oras si noi stateam cu chirie! Nu am vrut si gata!
Eu ma gandesc ca ar fi bine sa-si ia ai tai alt apartament si sa o ia si pe bunica la ei! Asa gandesc eu...acum vezi tu!
Oricum ma bucur ca Adi e mai bine si sper sa-i treaca definitiv!

Anda si buburuza din burtica 29+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tudoranda/album?.dir=2275&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Delia te inteleg f bine...pt ca ma gandesc la mine si la faptul ca am devenit..egoista as putea spune si n-as mai suporta sa mai stau cu cineva in casa...n-as putea sa renunt la intimitatea mea..pt ca asta s-ar intampla, inevitabil... imi fac probleme pt cand va veni mama la mine dupa ce voi naste..am nevoie de ajutorul ei, dar mi-e teama ca nu voi rezista prea mult..
Imi pare rau pt tine...situatia ta din pacate e de durata si nu stiu cum vei putea iesi din ea, dar ..incearca sa fii calma... incearca sa fii increzatoare..poate ca dupa nastere vei reusi sa treci cu vederea...pt ca nu vei mai avea asa mult timp sa stai s-o asculti
Gata, plec acasa.. inca o data week-end placut!!
NIcoleta

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Pai e bunica sotului meu, si nici nu se pune problema sa stea parintii mei cu ea.
Si cum ziceam nici mama nu e prea bine.
Acum a venit bunica cu ideea sa ii luam o garsioniera in Bistrita, da de unde bani.
Problema a fost ca s-au bagat in datorii dupa 70 de ani.
Si acum noi scoatem castanele din foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ZenaO spune:

Delia, mai bine ca va mutati. E greu sa stai si cu altcineva in casa, noi am avut noroc de la inceput si am stat singuri.
Fetele, legat de cosmeticele pt. bebe si nu ma refer la marca ci la produse, nu stiu care, cand se folosesc. De ex. ma uitam la produsele Bubchen pe buburuza si sunt multe ca mi se par ca se folosesc la acelasi lucru, dar se numesc diferit:
- ulei de corp - asta e clar, il dai dupa baita, nu?
- crema pt. bebelusi - cand il dau cu crema? o prietena cu un bebe de 3 luni dupa ce-l schimba si-l stergea cu servetel umed ii dadea la fundulet si la putza cu crema - la asta foloseste?
- solutie de baie - adica un fel de spumant? sapun lichid? ce-i asta?
- gel pt. baie - nu e acelasi lucru cu solutia pt. baie?
- crema cosmetica pt. copii - care e diferenta intre ea si crema pt. bebelusi?
Si as putea continua...sunt o groaza...am ametit! Spune-ti si mie ce ati cumparat voi din toate astea.

Zina si bb Matei 32 sapt.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanaz_mucenica/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Denisa, nici eu la inceput n-am prea avut chef... imi lipsea cu desavarsire!! Iar Radu era saracul tot timpul dupa mine, poate poate... Ei, numai bine cand am intrat in sapt. 12 si mi-a revenit apetitul... a plecat el... Acu' stau si rabd!! Oricum de la dr. mi s-a interzis cu desavarsire sportul asta, asa ca... mai mult il chinuiam daca eram impreuna... dar gaseam noi alte alternative vorba Adrianei (nu pot sa nu te pomenesc), planul B...

Anda, nu dau cu pietre, doar ma amuz... de situatie... Cand ii spun lui Radu ca-s in sapt. 32, nu-i prea ies lui socotelile... Ca si noi stim exact cand s-a intamplat !! dar ma simt bine asa, stiind ca sunt mai multe saptamani , inseamna ca mai am putin...YUPYYY!!!!!

Dede, ma bucur sa aud ca Adisor este mai bine, multi din partea noastra!!!!
Din punct de vedere al bunicii, ai o inima de aur, si eu cred ca as fi facut la fel!!! Imi imaginez ca este greu sa ai o persoana in varsta in casa, mai ales ca este din alta generatie si sunt multe lucruri pe care nu le poti discuta, pe care dumneaei nu le-ar intelege... Incerc sa ma pun in locul tau sa-mi dau seama ce-as face la faza asta... Poate ca as incerca sa fiu mai toleranta si sa ma fac uneori ca ascult ce spune, fara a pune nimic la suflet. Probabil de aici si raceala care apare intre tine si sotul tau, tu fiind mai irascibila... Poate poti profita din toata chestia asta si-l mai poti lasa pe Adi cu dansa si voi doi sa plecati la un restaurant , ceva intim... sa dicutati, sa va simtiti bine... Nu stiu ce sa zic. Acum este clar ca nu mai puteti da inapoi, ar distruge-o pe bunica o decizie de genul asta. Vorbeste si cu sotul tau, vezi el ce parere are??

Cin, ti-am zis eu: cum ajungi acasa treci si tu din usa in usa la tine in bloc si vezi cine are net. Poate iti tragi si tu un cablu, si dai acolo vreo 100 mii/luna. Vorbeste cu pustimea de la tine din bloc - asta pana vin aia de la RDS sa-ti puna cablu!!!
Sper sa mai prinzi mesajul asta pana pleci!!!

Pupici,

Irina si bebe 32 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Cin, pana sa termin eu de scris polologhia mea... ai si plecat!!!

Zina, ai nevoie de un gel de dus care sa fie si sampon - este cel mai simplu si pt. tine si de ulei de corp pt. masaj. Crema se foloseste daca bebe are funduletul iritat, dar la faza asta am inteles ca cea mai buna este crema de galbenele. Eu atat am cumparat!!!

Pupici,

Irina si bebe 32 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Irina..am plecat pt 10 min.. m-am intors numa sa vad ce-ati mai scris...Sunt dependenta de forumul asta, dar mai ales de voi..
Am notat ideea ta...tre s-o si pun in practica, ca altfel o sa stau prin baruri non-stop sa fiu cu voi ..
Dar acu chiar plec..s-a facut pustiu in firma..
Nicoleta

http://photos.yahoo.com/chireanicoleta

Mergi la inceput

Va multumesc fetelor pentru incurajari.
Irina, eu nu am curajul sa o supar cu nimica, sotul e mai irascibil si bunica mi se descarca mie ca zice ea "gabi nu suporta", adica sotul meu.
Da ce eu sunt paratrasnet?
Eu incerc sa o inteleg pe ea , dar ea de ce nu poate sa ma inteleaga si pe mine ca sunt cu burta la gura, am grija si de Adi, si de casa, ca Gabi e mereu ocupat.

Mergi la inceput